öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Abban a 61l-es tankban 2l simán elbújik bármelyik sarokban. Akkor inkább több anyag kell bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Nemtudom miért, mindig addig szaladgálok amíg majdnem ki nem fogy :D amikor érzem na mostmár tankolni kell akkor megyek és tankolok 1-2e Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Jah, jó hogy eszembe jut, ha úgy adodik hogy kicserélem akkor tömitést kell cserélni? mert hallottam vmi tápszivattyú tömitésről vagy tévedek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Abban a 61l-es tankban 2l simán elbújik bármelyik sarokban. Akkor inkább több anyag kell bele. Jaja. Símán elveszik benne. És ugye az AC-nak sem tesz jót, mert az üzemanyag hűti/hűtené. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Akkor most megvegyem avagy ne vegyem? Elég szép állapotba van még, lehet újonnan vették bele, mert az tuti nincs 20 éves AC az is biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Nemtudom miért, mindig addig szaladgálok amíg majdnem ki nem fogy :D amikor érzem na mostmár tankolni kell akkor megyek és tankolok 1-2e Talán kicsit több kellene bele. 2.5- 5l? Mire elég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Talán kicsit több kellene bele. 2.5- 5l? Mire elég? Hát nem kell neki sok mire elég :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 majdnem 3 literrel városba 25-30km hosszú távon 45km Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 majdnem 3 literrel városba 25-30km hosszú távon 45km De nem igazán szerencsés csak ennyivel járni. Nem tesz jót a technikának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Abban a 61l-es tankban 2l simán elbújik bármelyik sarokban. Akkor inkább több anyag kell bele. Háát, az F astra akár egy literrel is megy, mert egy dobozból szíja a benyát, amit folyamatosan tölt a visszafolyó ág. Gondolom a tietek sincs másképpen. Itt nem a kevés benya okozza a gondot szerintem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Miért milyen hibát okoz :D??? Haver Vectrája az utolsó csepp üzemanyagot felszivja, igaz neki alváz alatt van az AC Zotya a mi AC az ilyen: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=177264782 Akkor cseréljem le az AC avagy ne ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Nem alvázas, önhordó karosszériája van. :D A padlólemeze van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Köszi hogy kijavitottál :D Megint okosabb lettem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Miért milyen hibát okoz :D??? Haver Vectrája az utolsó csepp üzemanyagot felszivja, igaz neki alváz alatt van az AC Zotya a mi AC az ilyen: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=177264782 Akkor cseréljem le az AC avagy ne ?? Ahogy írtam, megmakkanhat az AC, ha néha szív "egy kis levegőt" is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Miért milyen hibát okoz :D??? Haver Vectrája az utolsó csepp üzemanyagot felszivja, igaz neki alváz alatt van az AC Zotya a mi AC az ilyen: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=177264782 Akkor cseréljem le az AC avagy ne ?? Mint az enyém: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Köszi hogy kijavitottál :D Megint okosabb lettem :wacko: Jó pap is holtig tanul! Mégis hülyén hal meg szegény Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Akkor elutalom holnap a pénzt, csak legyen jó már végre az autó :D az hogy szétvolt menve a légszüröcső és falsot szivott az mit okozhatot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Akkor elutalom holnap a pénzt, csak legyen jó már végre az autó :D az hogy szétvolt menve a légszüröcső és falsot szivott az mit okozhatot? De a tápkábelt ne felejtsd el. Még az is lehet, hogy csak annyi baja van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Jár az Ac-hoz olyan tápkábel, elsőnek átrakom és tesztelem pár napig :D Ha jó, akkor eladásra kinálom az AC, minek nekem kettő :wacko: Bárcsak így lenne Benzin szüröm is cserés már, mennyi körül forog egy új? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Jár az Ac-hoz olyan tápkábel, elsőnek átrakom és tesztelem pár napig :D Ha jó, akkor eladásra kinálom az AC, minek nekem kettő :wacko: Bárcsak így lenne Benzin szüröm is cserés már, mennyi körül forog egy új? Unixnál nem nézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Most néztem meg a langnál 3-4e ft :| Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Most néztem meg a langnál 3-4e ft :| Valami ilyesmiért vettem én is a Mann-Filter. De írták a srácok, az E85 topicban, hogy jó az olcsóbb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 1.5e az occsó szűrő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Ha lenne olcsóbb :D Köszi akkor rendelek innen az autósboltból olyat :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Szerintetek mi okozhatja azt, hogy az autóm melegen gázadás nélkül nem akar indulni? :D Hidegen csak megmutatom a kulcsot a gyújtáskapcsolónak és már indul is, de melegen csak tekeri és nem indul, csak gázadásra. Akkor is egy picit elejti az alapjáratot és pár mp múlva felmegy 1300-ig a fordulat majd beáll. Már szerte szét fújtuk az alapjárati léptetőmotort, semmi. A pillangószelepnél van egy potméter. Azon állítani nem lehet mert ez fix felfogatású. Kicseréltük a haver potméterére és azzal is ugyanígy viselkedett. Tehát az is kilőve. Mondtak még olyat, hogy az aktívszenes tartályt cseréltessem ki ami a jobb első sárvédő alatt van. Szerintetek az megoldaná a problémát? Az AC relé még nincs fél éves. Az működik rendesen, menet közben sincs megtorpanás. Vagy a légtömegmérőm lenne a ludas? Lehet, hogy szorul? Mondjuk, józan paraszt ésszel gondolkodva a motortérben van valami és a hőtágulással van összefüggésben és akkor az első számú gyanusítottam a légtömegmérő. Vagy mégsem olyan józan? :wacko: Na ezt majd kipróbálom a haver autójával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts