Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák!

hemi

Recommended Posts

Bakker, eddig bírta a szervótartályból a szívattyúhoz menű csövem fém része :S

Szivárgot szivárgott, de most már folyik belőle a cucc (amióta megmozgattam). Nagy darabokban málik le róla a rozsda és szépen át is lyukadt már a cucc... Volt már ilyen valakinek? :D

Megosztás:

A NEM, az jó válasz? (lekopogom :D )

Kellett múltkor mondanod, hogy majd elfogynak a gondok. :wacko:

Hát nah, ez is "hisztis picsa", mint a Polski :wacko:

De nem baj, megoldjuk :wacko: Sajna a donorban is felejtős a cső... ugyanolyan rozsdás... :D

Megoldom 1,5m 16mm-es (belső) olajálló csőből. csak szerkóznom kell még valahonnan :D

Megosztás:

Hát nah, ez is "hisztis picsa", mint a Polski :wacko:

De nem baj, megoldjuk :wacko: Sajna a donorban is felejtős a cső... ugyanolyan rozsdás... :D

Megoldom 1,5m 16mm-es (belső) olajálló csőből. csak szerkóznom kell még valahonnan :wacko:

Miért nem szerzel egy ilyen csövet bontóban? Meg amúgy vannak olyan helyek,ahol gyártanak neked méretre ilyet....

Szerintem ne gányold össze...

Klikk ide!

Kérdezd meg mennyibe kerülne!!!! De sztem max 5e lehet, és lehet, hogy az olajálló nagynyomású cső sem lenne sokkal olcsóbb!

Megosztás:

Miért nem szerzel egy ilyen csövet bontóban? Meg amúgy vannak olyan helyek,ahol gyártanak neked méretre ilyet....

Szerintem ne gányold össze...

Klikk ide!

Kérdezd meg mennyibe kerülne!!!! De sztem max 5e lehet, és lehet, hogy az olajálló nagynyomású cső sem lenne sokkal olcsóbb!

Köszke a linket.

Megoldottam 2800Ft-ból a dolgot és ez most örökké jó lesz egy darabig :D

Nah komolyan tényleg jó lesz, nem gányolás.

10 Baros Semperit csővel toldottam ki a szétrohadt részt+a gyári gumicsövet.

Ezen felül olajcsere is megvolt, így már indulhatunk is Görögbe péntek hajnalban :wacko:

Megosztás:

Akarok venni tápszivattyút mert menet közbe akadozik az autó, meg ha kevés benzin van benne akkor csak nehezen szivja fel meg sokszor kiirja hogy tápszivattyú/relé feszültség túl alacsony

Kinéztem ezt a tápszivattyút :

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=177264782

6e lenne összesen postával, már le is egyeztettem az eladóval, csak az a gond, hogy nemtudom hogy 1.6 szivatyúja jó e az 1.8ashoz

Meg hogy nekem az ülés alatt van a tápszivattyú ez odavaló??

Kapnék hozzá ajándékba egy légszüröcsővet mert enyém szétvan menve itt róla egy kép:

http://kepfeltoltes.hu/view/100804/DSC0098...ltoltes.hu_.jpg

Ez a légszürö cső jó nekem igaz:

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=177168117

Megosztás:

Szerintem ua. a 61l-es tank van alatta.

Tehát a szivattyú is jó lehet hozzá.

Csak a csövet kapod, vagy komplett az egész ami a képen van?

Mert egyben simán a többszörösét éri, vedd meg 1e-ért. :wacko:

Akkor okés, ha ugyanaz a tank. Licitáljunk rá? :D

Megosztás:

A csővet már tegnap lebeszéltem, csak mondta nézzek még szét és van még 5e ftom és megveszem a tápszivatyút

Sztetek az lehet a problémám amilyen hibákat írtam??

Amúgy nagyon olcsó ez a srác, komplett 224e kmeres motort árult 15e

Ami ülés alatt van kábel ami rámegy a tápszivatyúra az nekem szétvan menve, összevan szigetelőzve, meg néha ha akadozik haverom megmozgatja és jó

Akkor cseréljem ki igaz ?

Megosztás:

De, biztos az AC rossz?

Kipróbáltad, letesztelted?

Relét megnézted?

Menni megy az autó

Holnap kiveszem és letesztelem rövidre zárom és folyamatosan kell búgnia igaz?, max ha nem az lesz a baj, akkor eladom

Motorhiba elég sokszor felgyullad ha nehezen indul, az a hiba jön ki hogy tápszivattyú/relé feszültsége túl alacsony

Amikor rárakom a gyújtást akkor búg és utána néha mégse indul, de amikor sok benzin van benne akkor is csinál ilyeneket

Megosztás:

Menni megy az autó

Holnap kiveszem és letesztelem, max ha nem az lesz a baj, akkor eladom

Motorhiba elég sokszor felgyullad ha nehezen indul, az a hiba jön ki hogy tápszivattyú/relé feszültsége túl alacsony

Amikor rárakom a gyújtást akkor búg és utána néha mégse indul, de amikor sok benzin van benne akkor is csinál ilyeneket

Ne filózz rajta! Nyomás kábelcsere és meg is van oldva! Ezért dobja a hibát is (alacsony fesz.)!

Megosztás:

De már lebeszéltem a csávóval :S

Kábelt akartam hozzá venni, de sose kaptam.

Erről leveszem rárakom és tesztelem :D ha jó akkor eladom az AC csak el kell majd

Meg azért gondolom lecserélem az AC ahogy írtam hogy ha ferdén áll az autó akkor nincs erő benne hogy felszivja a anyagot ha már kevés van benne (1-2liter)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.