öcsibácsi Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 210 <_< Remélem csak viccelsz -_- A C20LET-nek gyárilag 245km/h a vége. :rolleyes: A többi 2 literes is 200 körül tudna menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 szerintetek hova tűnhet a kiegyenlítőmből a víz? kocsi alatt nem látok semmit, vízpumpa nem rég cserélve lett, múlt héten elszólt egy kis vízcső amit cseréltem, szinte azóta tapasztalom, úgy 2-3 naponta belemegy fél liter biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 szerintetek hova tűnhet a kiegyenlítőmből a víz? kocsi alatt nem látok semmit, vízpumpa nem rég cserélve lett, múlt héten elszólt egy kis vízcső amit cseréltem, szinte azóta tapasztalom, úgy 2-3 naponta belemegy fél liter biztos. Hááát, ha nem kifele, akkor befele, több variáció nincs. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 bele tolhatja valamelyik hengerbe? már nem tudok másra gondolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 bele tolhatja valamelyik hengerbe? már nem tudok másra gondolni. Nem fehér, gőzszerű a kipuf-gáz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 olyat tapasztaltam pár napja mintha nem menne az egyik henger, de aztán öntöttem bele porlasztó tisztítót mert a kettes hengernél meglazítottam a magasnyomású csövet mikor 3 hengerrel járt és nem történt semmi azaz az nem porlasztott, azóta nincs ez a gond, de gondoltam arra is, hogy nem e abba a hengerbe folyik bele a víz, de akkor milyen tünetek lennének, mert szinte semmit nem veszek észre a vízeltűnésen kívül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Nem fehér, gőzszerű a kipuf-gáz? tegnap este mikor mentem és jött mögöttem egy autó kicsit oda léptem és füstölt, meg úgy alapba is, de meg nem mondom, hogy fehér szerű volt e. de mindjárt kimegyek megpróbálom, de az mennyire fehér? simán észre lehet venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 na meglestem 1 litert kellett most utána öntenem az a durva, hogy állásában is elmegy belőle a víz, bepöffentettem és megint kezdte a 3 hengeres játékot, amikor elkezdte elég fura színek jöttek a kipufból. most már csak tényleg arra tudok gondolni, hogy a kettes hengerbe valami nem kóser, lehet felkészülhetek egy hengerfej cserére?! amúgy ha nem forraltam meg a vizet soha attól kimehet a hengerfej tömítés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 tegnap este mikor mentem és jött mögöttem egy autó kicsit oda léptem és füstölt, meg úgy alapba is, de meg nem mondom, hogy fehér szerű volt e. de mindjárt kimegyek megpróbálom, de az mennyire fehér? simán észre lehet venni? Gondolom attól függ menni víz kerül bele. na meglestem 1 litert kellett most utána öntenem az a durva, hogy állásában is elmegy belőle a víz, bepöffentettem és megint kezdte a 3 hengeres játékot, amikor elkezdte elég fura színek jöttek a kipufból. most már csak tényleg arra tudok gondolni, hogy a kettes hengerbe valami nem kóser, lehet felkészülhetek egy hengerfej cserére?! amúgy ha nem forraltam meg a vizet soha attól kimehet a hengerfej tömítés? Lehet hogy szivárog valahol, csak annyira kevés, hogy egyből el is párolog. Mondjuk amikor nekem gyöngyözött a hűtő sarka nem vettem észre vízszínt csökkenést, pedig elég feltűnő volt a nedves rész a hűtő alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 már nem tudom, de ha ez megoldódik lehetséges, hogy megy a háztól, aztán veszek egy ilyen vekit csak 2.0 16v benyósat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Hello <_< az roppant érdekes haveromék c20ne je is ment 200 fölő ez pedig c20xe chipelt 60 rendszer powercap sport vezérműtengely na mind1 -_- van aki jobban vágja ráhagyom A C20LET-nek gyárilag 245km/h a vége. :rolleyes: A többi 2 literes is 200 körül tudna menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 ja meg mintha a hűtőrendszerben nagyobb lenne a nyomás mint eddig volt, az utalhat hengerfej problémára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 :Phello 2.0 dtl motornál jártunk ugy hogy a termosztát beragadt és annyira megnőt a nyomás hogy széttnyomta a hengerfej tömítést nemlehetséges a tiédnél is ez a probléma? ja meg mintha a hűtőrendszerben nagyobb lenne a nyomás mint eddig volt, az utalhat hengerfej problémára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Gyári adat szerint a végsebessége 223 Km/h, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy könnyen 230 föle megy a mutató http://calibra.atw.hu/m_tuning/tune08.htm A C20LET-nek gyárilag 245km/h a vége. :rolleyes: A többi 2 literes is 200 körül tudna menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 :Phello 2.0 dtl motornál jártunk ugy hogy a termosztát beragadt és annyira megnőt a nyomás hogy széttnyomta a hengerfej tömítést nemlehetséges a tiédnél is ez a probléma? nem rég cseréltem a termosztátot, de ha be lenne ragadva, akkor a hűtőm nem lenne meleg szerintem?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 :Pnemtudom nekem a hűtő áttmelegszik csukott termosztátnál is csak nemindul meg a keringetés addig nem rég cseréltem a termosztátot, de ha be lenne ragadva, akkor a hűtőm nem lenne meleg szerintem?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 milyen termosztátod van mert vettem egy delco típusut ha minden igaz azvolt újat és rosszvolt sajna a blokk meg már a szemétben valahol de vettem egy valenát azzal semmi gondom :Pnemtudom nekem a hűtő áttmelegszik csukott termosztátnál is csak nemindul meg a keringetés addig Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 :Pnemtudom nekem a hűtő áttmelegszik csukott termosztátnál is csak nemindul meg a keringetés addig én úgy 70 fokos víznél éreztem hogy kezd langyosodni a hűtő Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 akkor az normális de ien időbe nemkell meglepődni hogy nagyobbnak tűnik a nyomás mert hát azért 35 fok az 35 fok nekem is szinte városba kise kapcsol a venti én úgy 70 fokos víznél éreztem hogy kezd langyosodni a hűtő Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Innen vettem az adatokat a végsebességre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Ez szép és jó :rolleyes: egykét c20xe tulaj megtudja mondani érdekesség képen c20let B corsa 250 el nyugottan megy Innen vettem az adatokat a végsebességre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 amugy biztos hogy nem ereszt semmi cső ? mert jártam ugy énis hogy a motor hátulján csiszolodott el egy cső mert ha a hengerfej tömítésed ereszt álló motornál nyomás nélkül nemigen szokott elfolyni a víz én úgy 70 fokos víznél éreztem hogy kezd langyosodni a hűtő Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 amugy biztos hogy nem ereszt semmi cső ? mert jártam ugy énis hogy a motor hátulján csiszolodott el egy cső mert ha a hengerfej tömítésed ereszt álló motornál nyomás nélkül nemigen szokott elfolyni a víz átbogarászom még 1 szer, lehet, hogy nem tömítés, hanem mondjuk a hengerfej víztér szakadt át valahol, az cumi akkor:( de álló motornál is van nyomás és az lehet elég ahhoz, hogy beletolja a hengerbe. csak elég sok dolog klappol a hengerfej problémához, ugye azzal kezdődött, hogy elszólt egy vízcső, aztán elkezdett fogyogatni a víz, meg nem ment(nem megy) minden henger. de az olaj nem habos, vízben nincs olaj azaz nem az olajtérrel van a baj az biztos. de ha ezt megbontom nem kis lóvéba fog fájni sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Hát sok szerencsét hozzá esetleg ha tényleg hengerfej havernál van egy isuzu disel F astra ha minden igaz gyűrű törött de talán a hengerfejnek nemlett gondja végső esetbe rákérdezhetek átbogarászom még 1 szer, lehet, hogy nem tömítés, hanem mondjuk a hengerfej víztér szakadt át valahol, az cumi akkor:( de álló motornál is van nyomás és az lehet elég ahhoz, hogy beletolja a hengerbe. csak elég sok dolog klappol a hengerfej problémához, ugye azzal kezdődött, hogy elszólt egy vízcső, aztán elkezdett fogyogatni a víz, meg nem ment(nem megy) minden henger. de az olaj nem habos, vízben nincs olaj azaz nem az olajtérrel van a baj az biztos. de ha ezt megbontom nem kis lóvéba fog fájni sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Hát sok szerencsét hozzá esetleg ha tényleg hengerfej havernál van egy isuzu disel F astra ha minden igaz gyűrű törött de talán a hengerfejnek nemlett gondja végső esetbe rákérdezhetek ma megint elszólt este valamelyik cső, most már nagy a gyanú, hogy hengerfej probléma, remélem csak a tömítés, gyanúsan nagy a nyomás a hűtőrendszerben, ha hengerfej repedés, akkor megköszönném majd ha rákérdeznél. holnap megy a szerelőhöz, aztán meglátom mit mond rá. az a baj számolgattam és ha mondjuk hf csere kell, akkor azt nem úszom meg 80-100K alatt, annyiért meg szinte komplett motort tudnék venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts