Stefan Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Nekem már cserés lesz, a gyertya. Milyet vegyek az c18nz motoromhoz?? Bosch katalógust találtam, ott ezeket írja: 1.8 i 1,8 66 C 18 NZ 03.90-08.95 - Super N03 Super4 520 / Super N07 Super4 519 De, ha van az autósboltban gyári (GM), akkor abból szerintem ott tudnak adni megfelelőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Hello -_- vettem egy chip sprét :D fogtam fel emeltem az autót mert aknám sajna nincs és kiszettem lelett takarítva sőt kivolt lazulva a csavar mozgott a kopogás érzékelő letakarítottam az összes csatlakozót amihez hozzá fértem most addig frankó semmi csörgés remélem igy is marad <_< Csak egyszer kell megcsinálni :) Viszont ha csati takarítás után megjavult, akkor erősen sanszos, hogy ez volt a baja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Hello :D vettem egy chip sprét :) fogtam fel emeltem az autót mert aknám sajna nincs és kiszettem lelett takarítva sőt kivolt lazulva a csavar mozgott a kopogás érzékelő letakarítottam az összes csatlakozót amihez hozzá fértem most addig frankó semmi csörgés remélem igy is marad -_- Gratula :rolleyes: Tuti ez volt a baja <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Én mindig Shellnél avagy Molnál tankolok, sztem a szar benzin kizárva Asszonykám X20XEV-je is finnyás a 95-ös benyára. Van amelyikkel csörög, de pl. most 98-assal megy már 2 tank óta és ezzel minden ok. Az meg meg más kérdés, hogy ebben is van kopogásérzékelő, de akkor miért nem működik (mert hibakód nincs) ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Hibakód nekem se volt végülis jó régebben banaszkodott rá szétthúztam meg visszanyomtam a csatit és jólett <_< de most le volt lazulva kitudja milyen kopogást érzékelt max azt mikor gödörbe mentem és berezgett Asszonykám X20XEV-je is finnyás a 95-ös benyára. Van amelyikkel csörög, de pl. most 98-assal megy már 2 tank óta és ezzel minden ok. Az meg meg más kérdés, hogy ebben is van kopogásérzékelő, de akkor miért nem működik (mert hibakód nincs) ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Nekem sincs semmi hibakód! Kopogásérzékelőt még hagyom Elsőnek kicserélem a gyertyákat utána írok Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 hát ha már ugyis gyerére érett érdemes :rolleyes: Nekem sincs semmi hibakód! Kopogásérzékelőt még hagyom Elsőnek kicserélem a gyertyákat utána írok Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppeterka Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Sziasztok! X20XEV-es A Vectránk AF20-as automata váltójában illene már szerintem olajat cserélni. Volna pár kérdésem... - bele lehet-e ebbe házilag/hobbiszerviz szinten fogni? (nem vagyok autószerelő, de "egységsugarú felhasználó" sem) - hol van a szűrő benne, lehet-e szétbontás nélkül cserélni? (bárhol van is, szerintem ebben konkrétan illene cserélni már) - hol lehet ilyen szűrőt szerezni? - a legkomolyabb kérdés: milyen olaj kell bele??? (olvastam Dexron II-t, IID-t, III-t, illetve Aisin-Warner AW50-40 (ami az AF20) van Toyotákban és Volvokban is, ott a Toyota T-IV olajat ajánlották. Most már ötletem sincs...) Előre is köszi a választ! PP Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Hello sziasztok <_< mit tudtok arrol hogy 44 es hiba 44 Lambda szonda / befúvásjel – keverék túl szegény :rolleyes: ez mitől van mert egyszer kivillant a engine chek lámpa -_- és azóta igaz nem de ezt adta ki milehett ez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Hello sziasztok <_< mit tudtok arrol hogy 44 es hiba 44 Lambda szonda / befúvásjel – keverék túl szegény :rolleyes: ez mitől van mert egyszer kivillant a engine chek lámpa -_- és azóta igaz nem de ezt adta ki milehett ez ? Kevés anyagot kapott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 kérdés: ha megadja magát a katalizátor akkor mi történik? nekem olyan van most, hogy alacsony fordulaton, ha álló kocsinál pöccintgetem a gázt elkezd dadogni a motor mintha nem menne minden henger, de menet közben ha váltok és alacsony fordulaton elkezdek gyorsítani berángat de magasabban már jó de nem mindig csinálja de egyre sűrűbben és kinyitottam az ajtót és kipufgáz ömlött a kocsi alól. okozhatja a katalizátor halála? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 kérdés: ha megadja magát a katalizátor akkor mi történik? nekem olyan van most, hogy alacsony fordulaton, ha álló kocsinál pöccintgetem a gázt elkezd dadogni a motor mintha nem menne minden henger, de menet közben ha váltok és alacsony fordulaton elkezdek gyorsítani berángat de magasabban már jó de nem mindig csinálja de egyre sűrűbben és kinyitottam az ajtót és kipufgáz ömlött a kocsi alól. okozhatja a katalizátor halála? Először rossz értékeket kezd adni Zöldkártyás méréskor, késöbb rosszabb esetben már el is tömődhet. De iszonyat régen a kockaladánkban is csörgött morgott minden baja volt, de eltömödni azt nem tömödött el :rolleyes: Jó az teljesen másrendszer volt. Hát azt látni, hogy honnan jön a "füst"? Mert ha a kati elől jön Kipugáz, akkor az foghatja meg a cuccot. Így a leírtak alapján a katalzátor is visszafoghatja ennyire a mocit, ami meg nem egészséges :S Asszonyén is van egy kis parajeneség, bár még neki sem fogtam igazából <_< Nálunk az alapjárati moci lesz a ludas sejtésem szerint, ert hirtelen gázadáskor megfullad kicsit, utána már megy mint a barom. Nah majd írok, hogy mi volt vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Nekem is van olyan hogy hirtelen gázt adok alapjáratból és csak lassan indul el majd megy mint a bivaly Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 ma kiveszem a katalizátort aztán írok, hogy siker történet vagy nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 ma kiveszem a katalizátort aztán írok, hogy siker történet vagy nem. Sok szerencsét :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 na valószínű meg van a hiba, nem katalizátor, hanem az egyik porlasztócsúcs adta meg magát, de az az érdekes amíg nem melegszik be a motor addig jó, eléri a 60-70 fokot már kezdi is csinálni és elég jól fűstől alapjáraton. aztán járattam alapjáraton és neki álltam egyesével fellazítani a magas nyomású csöveket, és a kettes hengernél mikor fellazítottam nem történt semmi, azaz nem változott meg az alapjárat, ami azt jelentheti, hogy az a porlasztó nem csinál semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 vettem ilyen dízel befecsi tisztító lónyálat és egyenlőre úgy néz ki, hogy rendbe rakta a porlasztót, lehet csak el volt kokszosodva. de lekopogom:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 vettem ilyen dízel befecsi tisztító lónyálat és egyenlőre úgy néz ki, hogy rendbe rakta a porlasztót, lehet csak el volt kokszosodva. de lekopogom:D Fater 1.9D Citromviliében segített a porlasztótisztító cucli. Remélem neked is okés lesz a balhé :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Hello sziasztok :rolleyes: érdekes jelenség amit multkor irtam hogy menet közbe megált az egyik henger és szép fokozatosan megált az autó mint amibe nincs benzin kicseréltem a ac relét pupát is próbára szürő új <_< de megint megált jah és persze csak akkor mikor már kb2x bekapcsolt a venti vizhűtőé szal melegvolt próbára kicseréltem a motor hőfok jeladót egy c20ne ére:P mert az volt ithon és azóta lementem 100 km et és semmi hiba nem akar megállni jah persze és nem is csörög a motor megy mint a golyó kicsit meg is kergettem de 210 nél nemnyomtam tovább de olyan szépen stabilan ment és még gyorsult lazán mikor lepadlóztam de mondom mégse azért nemkéne na csak ennyi Szépnapot mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 210 :rolleyes: Remélem csak viccelsz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 dyrasen! Nem ám te is benne leszel a hírekben mint a múlt héten aki ha jól emlékszem akkor az M6-oson száguldozott 247km/h-val... Persze kapott egy "művészi" fotót. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 <_< csaknem tudod pont reggel hazafelé akkor vezet az utam amikor a rendőröknek műszak váltás van és jókor vagyok jóhelyen. dyrasen! Nem ám te is benne leszel a hírekben mint a múlt héten aki ha jól emlékszem akkor az M6-oson száguldozott 247km/h-val... Persze kapott egy "művészi" fotót. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 látom opel találkozó lesz :rolleyes: pont tegnap olvastam egy B vectrán Győrben Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 katalizátort kompresszorral ki lehet tisztítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Hello hátha kiveszed kifújathatod végülis a katalizátor egy rácsos porcelán nemesfém keverék semmi baja nemlessz az égvilágon csak tiszta katalizátort kompresszorral ki lehet tisztítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts