Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák!

hemi

Recommended Posts

Igen, ez egy fél-faceliftes C20XE, ami alatt V6 futómű van. Csak, hogy egyszerű legyen az élet.

EPC szerint ugyanúgy kanyarodik/néz ki a 20XE, C20XE, C20LET hátsó-közép darabja, mint amit én is láttam alatta, szóval elvileg jó lehet. Majd kiderül :D

Normális kipufogóst tudtok esetleg Érd környékén? Wesziéket zaklathatom ilyesmivel szerintetek?

Megosztás:

Képzeljétek hogy jártam

Tegnap jövök hazafele, a nagy esőbe, és volt egy útszakasz ahol 30cm magasságba állt a viz, belementem az autó lefullad és onnan nem indult, csak büfögött, még az akksit is lemeritettem :s Hazahúzattuk és most délelőtt gyertyákat megtisztitottam meg és egyből indult. Szerintetek ha elmegyek vele vmi zárlatos vagy vmi nem lehet??

Légszüröt kicseréltem mert már tiszta fekete volt, meg nemtom mikor cserélte az előző gazdája meg elég vizes volt, kemény 2e ft pénzem bánta.

Vkinek esetleg légszüröt utána ami megy rá az injektorra az a cső nincs mert nekem nagyon kivan szakadva a kanyarulatba, ma néztem, és ez befolyásol vmit???

Megosztás:

Képzeljétek hogy jártam

Tegnap jövök hazafele, a nagy esőbe, és volt egy útszakasz ahol 30cm magasságba állt a viz, belementem az autó lefullad és onnan nem indult, csak büfögött, még az akksit is lemeritettem :s Hazahúzattuk és most délelőtt gyertyákat megtisztitottam meg és egyből indult. Szerintetek ha elmegyek vele vmi zárlatos vagy vmi nem lehet??

Légszüröt kicseréltem mert már tiszta fekete volt, meg nemtom mikor cserélte az előző gazdája meg elég vizes volt, kemény 2e ft pénzem bánta.

Vkinek esetleg légszüröt utána ami megy rá az injektorra az a cső nincs mert nekem nagyon kivan szakadva a kanyarulatba, ma néztem, és ez befolyásol vmit???

Hogyne, azért van a légszűrő, hogy tiszta levegő jusson a motorba.

A poros levegőben levő szemcsék koptatják a motor belsejét. Minél előbb tedd zártá a rendszered!

Különben súlyos árat fizetsz érte.

Amúgy van ilyen csövem, ha érdekel.

33024-20100424-M2YF5G.jpg

Megosztás:

Igen érdekel, tökéletes lenne, mennyi lenne az ára????

És hogy beázott a motor, most megy, attól már nem lehet semmi baja??

Remélhetőleg nem lesz más gond, de azért kerüld inkább a nagy pocsolyákat, mert lehet, hogy utána a gumist is meg kell látogatni.

Jártunk már így, a főnök átvágtázott 1 pocsolyán és mélyebb volt mint gondolta. 3 hónapos gumi lett kuka.

Megosztás:

Ez nem pocsolya volt :D egy útszakasz, aminek mindkét oldala egy kisebb utszakaszra lejt és ott megállt a víz a tegnapi nagyon nagy esőzéstől és kb. 30cm magas volt, és még a járdáról is oda folyt le, ezért lehetett annyi viz ott.

A légszüröm is tiszta viz volt, meg látom hogy fekete, és mondom ideje van már kicserélni, amúgy hány e kmenként szokták ezt cserélni???

Jah és a csőre visszatérve, akkor azt adod ami a képen van azokkal ami levan fényképezve?

Megosztás:

Első lökőst hogy tudom leszedni? hol fogják a csavarok, mert nem jövök rá:S:D

A nyúlványnál vannak hozzárögzítve az autóhoz a vas részei a lökösnek. Ha aláfekszel elölről, akkor látsz a lökös felől két vasat bemenni, ezt követve, kitapogatva a csavarokat is megtalálod. Ez a két fő felfogató rész, ezen felül vannak kisebbek (oldalt a sárvédő kerékjárati ívénél), amikkel viszont érdemes kezdeni a leszedést, mert ezek inkább csak a formáját rögzítik, nem pedig tartó szerepük van.

Egy kép, hátha így érthetőbb, mint ahogy megaszontam :D :

image-DED8_4C25F9E7.jpg

Középen a vasat látni, ami a lökös mögött van rárögzítve, ez tartja a helyén.

A két 5.számú tartó van hátul valahol a nyúlványra felcsavarozva, a 10, 11, 12 -eseket meg oldalt találod meg a sárvédőívnél, azok rögzítik, hogy ne álljon el a kasztnitól.

Megosztás:

nekem a csomi zár, ahova beakad 66 cm a földtől, a csomitető teteje kereken 100 cm!

Ahova akad, az 62cm, a csomitető 96.3cm, 100 a spoiler alja.

Ezek szerint kicsit leült. :D

Ferdehátú Astra rugó, gátló, lehet próbálkozni. Nem kell ültetőszett. ^_^

Pl. a sógoréhoz képest 3centit ült, Isi a tiedhez meg 4-et.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.