karol001 Elküldve Augusztus18, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2014 oké, köszi Kapcsolási rajz szerint nincs. Csak főtengely jeladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember4, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2014 (edited) Nem tudja valaki, hogy miként lehet megszüntetni a kilométeróra kerregést? Ja és kb. 50-ig kicsit föl-le mozog, ez már a 3dik óra benne és mindnél ezt csinálta, spirál azt hiszem már utángyári, az lehet a gond? Most nézem spirálból van 850 mm-es és 880-as, hoppá, lehet a hosszabb van az enyémben és az a gond? Most ez mitől függ, hogy egyikbe ez, másikba az kell? Módosítva Szeptember4, 2014 : isi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember4, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2014 Nem tudja valaki, hogy miként lehet megszüntetni a kilométeróra kerregést? Ja és kb. 50-ig kicsit föl-le mozog, ez már a 3dik óra benne és mindnél ezt csinálta, spirál azt hiszem már utángyári, az lehet a gond? Most nézem spirálból van 850 mm-es és 880-as, hoppá, lehet a hosszabb van az enyémben és az a gond? Most ez mitől függ, hogy egyikbe ez, másikba az kell? Üt a spirálod. Utigyári mind fos, szerezz bontott gyárit. Hosszban nem tudom mi más, nekem most c20ne van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Szeptember4, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2014 sziasztok!ablakmosó szivattyúm nem mükszik!!asszem a 6. a biztije 30A-os.az jó!valószinü a szivattyú adta meg magát? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember4, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2014 Nagyon egyszerűen kideríthető. Lehúzod a csatit a motorról, fogsz két kábelt, és adsz neki direkt áramot az akksiról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
logen76 Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Üdv.szeretném kérdezni vectra a c16nz, indításkor fordulat nagyobb, kb 3-4 másod percig de utána vissza esik normál alapjárat fordulatra. Kérdezném nagy baja lehet? mert nem rég vásároltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Ilyennek kell lennie! ;) Üdv.szeretném kérdezni vectra a c16nz, indításkor fordulat nagyobb, kb 3-4 másod percig de utána vissza esik normál alapjárat fordulatra. Kérdezném nagy baja lehet? mert nem rég vásároltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Ilyennek kell lennie! ;) Biztos ilyennek kell lennie? Mert nekem is ilyen volt a c14nz-m, de alapjárati motor csere óta nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Kérdés hogy mit takar a nagyobb fordulat? Mert ha 4000-ren bőg akkor nyilván nem jó, de ha 1000-1200 körül van és visszaesik 800-ra akkor jó szerintem. Biztos ilyennek kell lennie? Mert nekem is ilyen volt a c14nz-m, de alapjárati motor csere óta nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Találtam egy táblázatot, hátha ez segít: http://www.peugeot205klub.hu/cikkek/cikkek.php?mutasd=cikk&id=12 Link to comment Megosztás: More sharing options...
logen76 Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Nincs fordulat mérőm, így nem tom mennyi a fordulat indításkor. de amúgy mennyi be kerül 1 alapjárati motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Nincs fordulat mérőm, így nem tom mennyi a fordulat indításkor. de amúgy mennyi be kerül 1 alapjárati motor? 15-25 között mozog, én utángyárit vettem bele, de nincs gond. De ha érdekel nekem van egy gyári bontott c16nz-hez való, mert a c14nz-hez akartam de lövőre futottam vele, mivel nem ugyan olyan az 1.4 és 1.6-os kúpos vége. Egyedül talán a tömítés nincs rajta, de azt a jelenlegiről le tudnád venni. Ha érdekel megkeresem, írj privátba és megalkudunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
logen76 Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Javítani lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Javítani lehet? Féktisztítóval befújkálni, kimosni a motor mozgó részét és a fészket is kitakarítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
logen76 Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Köszönöm. megpróbálom akkor kitisztítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
logen76 Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 És szeretném kérdezni még, hogy a váltó is 1 kicsit nehéz,vagyis az 1-est néha nehezen veszi. és 1-es-ben kuplung felengedéskor,a váltó rángat.az mitől van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 És szeretném kérdezni még, hogy a váltó is 1 kicsit nehéz,vagyis az 1-est néha nehezen veszi. és 1-es-ben kuplung felengedéskor,a váltó rángat.az mitől van? Nehéz kapcsolást beállítással lehet talán orvosolni. De mivel írtad, hogy rángat induláskor, ez esetben esélyesebb, hogy a kuplungtárcsa rugói oda lehetnek már. A beállítást aknából tudod megcsinálni, egy bilincs van a váltórudazatnál a motortérben alul, azt meglazítani, egy segítő pedig kicsit jobbra húzza a váltókart, majd a bilincs meghúz. De csak minimális mozdítás kell a váltókaron, különben lehet elmászik az 5.dik. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomoro Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni, egy hete vásároltam 1.7 td vectrát, az eladó azt mondta,hogy a fütöradiátornál engedi a vítet, de közben találtam a motortérben egy vízcsövet ami ki volt lyukadva. Ma kiszedtem az üléseket szönyegeket és azt tapasztaltam, hogy a szünyeg a szivacs szinte minden uszik a vízben. Kiszedtem a fütöradiátort de az nem lyukas onnan nem jön a víz és a kiegyenlítötartályból sem fogy a víz. A kérdésem az lenne,hogy akkor miért vízes a ott minden? hol jöhet be a víz???? Kiszedtem a müanyag esöcsaornát, és szabadon látom a ventílátormotort, nem kéne ott lenni valaminek? gondolok én pollenszüröre és arra még valami fedél???ott nem jöhet be a víz? Elöre is köszönöm a vélaszokat!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Üdv. Nincs semmilyen fedél. Ez nem egy modern autó, nincs se szűrő se semmi. Ellenben van egy müanyag keret, amit 4 csavar fog, és ez tartja egyben az egész fűtésboxot is. Ha itt a tömítés el van öregedve, vagy nincs rendesen meghúzva, akkor bejuthat a víz, de ahhoz az esőcsatornának is lyukasnak kell lenni valahol, mert amúgy a két szélén vannak a lefolyók. De alá kellene nézni, mert lehet a padlólemez is átrohadva, és ott is bejöhet a víz. A fűtőradiátort hogy nézted hogy nem lyukas e? Fel kell tölteni vízzel, és meg kell nyomni max 1 bárral, ha akkor sem ereszt, akkor tényleg ok. Amúgy milyen ízű/szagú a víz ami bement? Mert ha nem édeskés, akkor az nem a fűtőradiátorból jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomoro Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Sziasztok! Köszönöm a választ! Nincs szétrohadva az alja, kivettem az üléseket szünyegeket valamint kibontottam a radiátort, vagy is a müanyag alját szedtem le és kicsit kihuztam, beinditottam az autót és nem cseppent nem folyt belöle a viz megvártam amíg felmelegszik aztán leállitottam. Slaggal locsoltam az autót, közben figyeltem folyik-e be a viz és igen szinte ömlik. Leszedtem azt a müanyagot amit írtál a tömítés már elég gyatra és az egyik csavart valaki beletörte tehát a 4 csavar helyett 3-csavar tartja. Bekentem tömítömasszával jelenleg szárad,hát kíváncsi leszek az eredményre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni: az öcsém A VECTRAja (1,6 benzin C16NZ) indítás után felpörög (mivel nincs fordulatszámmérő nem tudom mennyire) kb. 4-5000 fordulatra és nem is áll vissza alapjáratra, hanem pörög tovább. Szerintetek hol keresgéljek? Az alapjárati motort cseréltem egy régebbire, de nem változik semmi. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Nincs lecsúszva valamelyik vákuumcső? Fals levegőtől is pöröghet. Bár a 4-5000 kicsit sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 2000-ren pörög az szerintem, és egy idő után visszaáll ha nincs gond. Nincs lecsúszva valamelyik vákuumcső? Fals levegőtől is pöröghet. Bár a 4-5000 kicsit sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember22, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2014 Illetve nekem akkor csinált ilyet az nz, mikor a gyújtáselosztóban a jeladótekercs szarakodott, illetve a gyújtáselektronikára menő kábelek voltak rosszak. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Szeptember22, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2014 Nincs lecsúszva valamelyik vákuumcső? Fals levegőtől is pöröghet. Bár a 4-5000 kicsit sok. 2000-ren pörög az szerintem, és egy idő után visszaáll ha nincs gond. Illetve nekem akkor csinált ilyet az nz, mikor a gyújtáselosztóban a jeladótekercs szarakodott, illetve a gyújtáselektronikára menő kábelek voltak rosszak. Köszönöm, megnézem a vákuumcsöveket. Sajnos nem 2000 en pörög és nem is áll vissza egy idő múlva. Majdnem teljes fordulaton üvölt! Úgyhogy van valami gond. Ha nem találok hibás vákuumcsövet, akkor a tekercset ki lehet valahogy mérni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts