Bundee Elküldve Június28, 2014 Megoszt Elküldve Június28, 2014 Ettől féltem :D Tetőkárpit le, tetőablak ki. (kompletten, nem csak az üveg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június28, 2014 Megoszt Elküldve Június28, 2014 (edited) Ettől féltem :D :D Ez ilyen játék sajnos. Amúgy hamar kint van. Fél óra ráérősen, csak a túlfolyót kicsit rossz lehúzni, de érdemes megkínálni hajszárítóval ha nem jön elsőre. Viszont a további lépéseket dokumentálhatnád és megoszthatnád velünk, mert annyira még én se szedtem szét sosenem. (eddig nem kellett, de ugye van 3 is, és az ördög nem alszik... :D Ja mondjuk most jut eszembe hogy neked sedanod van. :evilgrin: :devlish: Módosítva Június28, 2014 : wookie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Június28, 2014 Megoszt Elküldve Június28, 2014 Nagyon nem akaródzik nekiállni, úgyhogy inkább megvárom amég megérkezik az ebayes fedélzeti kamerám, aminek a vezetékezéséhez úgyis le kell szedni a kárpitot :D :D Ez ilyen játék sajnos. Amúgy hamar kint van. Fél óra ráérősen, csak a túlfolyót kicsit rossz lehúzni, de érdemes megkínálni hajszárítóval ha nem jön elsőre. Viszont a további lépéseket dokumentálhatnád és megoszthatnád velünk, mert annyira még én se szedtem szét sosenem. (eddig nem kellett, de ugye van 3 is, és az ördög nem alszik... :D Ja mondjuk most jut eszembe hogy neked sedanod van. :evilgrin: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június28, 2014 Megoszt Elküldve Június28, 2014 Nagyon nem akaródzik nekiállni, úgyhogy inkább megvárom amég megérkezik az ebayes fedélzeti kamerám, aminek a vezetékezéséhez úgyis le kell szedni a kárpitot :D Má mér kéne? Nekem mikor bekerült a komfort elektronikás kábelköteg, (itt ugye 4 vezeték megy fel a tetőbe) nem lett leszedve a kárpit. (nincsazazisten) De ha neked is netán az van, akkor meg egyáltalán nem is kell semmit behúzni, mert ott van a fix30, meg a 15 is. Test meg nyilván adott. Milyet rendeltél am? (link pls) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Június28, 2014 Megoszt Elküldve Június28, 2014 Hát mert a vezetékeit szépen el akarom húzni a tetőkárpit meg az A oszlop burkololata alatt. Meg akkor hátra is viszek delejt a későbbi világítós kapaszkodókhoz. Attól nem tartok, hogy belenne vezetékelve, mert nagyon alap köteg van benne. Egy ideig gondolkoztam a cserén, de akkor átkéne a központi zárat is berhelni, mert nem gyári, szóval kihagyós. Ezt rendeltem: http://www.ebay.com/itm/720P-HD-Smallest-In-Car-Dash-Camera-Video-Register-Recorder-DVR-Cam-G-sensor/181170439152?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D23772%26meid%3D7944877263925974208%26pid%3D100005%26prg%3D10164%26rk%3D3%26rkt%3D6%26sd%3D231268719240&rt=nc Rendelek még hozzá egy 32 gigás karit, arra elég sokat tud felvenni. Má mér kéne? Nekem mikor bekerült a komfort elektronikás kábelköteg, (itt ugye 4 vezeték megy fel a tetőbe) nem lett leszedve a kárpit. (nincsazazisten) De ha neked is netán az van, akkor meg egyáltalán nem is kell semmit behúzni, mert ott van a fix30, meg a 15 is. Test meg nyilván adott. Milyet rendeltél am? (link pls) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június28, 2014 Megoszt Elküldve Június28, 2014 Hát mert a vezetékeit szépen el akarom húzni a tetőkárpit meg az A oszlop burkololata alatt. Meg akkor hátra is viszek delejt a későbbi világítós kapaszkodókhoz. Attól nem tartok, hogy belenne vezetékelve, mert nagyon alap köteg van benne. Egy ideig gondolkoztam a cserén, de akkor átkéne a központi zárat is berhelni, mert nem gyári, szóval kihagyós. Ezt rendeltem: http://www.ebay.com/itm/720P-HD-Smallest-In-Car-Dash-Camera-Video-Register-Recorder-DVR-Cam-G-sensor/181170439152?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D23772%26meid%3D7944877263925974208%26pid%3D100005%26prg%3D10164%26rk%3D3%26rkt%3D6%26sd%3D231268719240&rt=nc Rendelek még hozzá egy 32 gigás karit, arra elég sokat tud felvenni. Hehe, dettó ugyanezt néztem ki, csak kínából: http://www.banggood.com/HD-720P-Car-Dashboard-Camera-DVR-Video-Register-Recorder-G-sensor-p-77529.html?currency=USD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Június29, 2014 Megoszt Elküldve Június29, 2014 Ez is odavalósi :D Az tetszett meg benne, hogy pont elfér a visszapillantó mögött elegánsan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Július1, 2014 Megoszt Elküldve Július1, 2014 Valaki meg tudná mondani,hogy a hátsó stabrúd hány mm-es? Most nem tudom megmérni,de meg kéne rendelnem a szilenteket hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július1, 2014 Megoszt Elküldve Július1, 2014 Egy féle van, 17. (legalábbis ami nekem van 89-es c20ne, 90-es c16nz, és 92-es c18nz-ből) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Július1, 2014 Megoszt Elküldve Július1, 2014 Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Július1, 2014 Megoszt Elküldve Július1, 2014 Én nem találok egyik webshopban 17mm belső átmérőjű szilentet. 13-14mm vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július1, 2014 Megoszt Elküldve Július1, 2014 Magát a gumit valszeg szűkebbre gyártják, különben nem fogna. :) De mivel egyféle van csak, így nagyon nem tudsz mellélőni ha alvászszám alapján rendelsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dani122 Elküldve Július10, 2014 Megoszt Elküldve Július10, 2014 (edited) Sziasztok! 92-es Vectra A,C16NZ,benzin Jelenség:alacsony fordulaton indulásnál rángat az autó. Üzemanyagszúrő tegnap kicserélve,de nem javult meg. kb 1 hónapja volt motormosás és utána kihagyott az egyik henger.Akkor leszedtem a gyújtáselosztó fedelét,megtisztogattam,oxidált részeket eltüntettem belőle....utána jó lett. Lehetséges hogy megint a gyújtáselosztó a búnös? Bocsi a hosszú ü miatt,az a billentyü elromlott! :) Módosítva Július10, 2014 : Dani122 Link to comment Megosztás: More sharing options...
BiTi9 Elküldve Július23, 2014 Megoszt Elküldve Július23, 2014 Sziasztok! Kérdésem lenne, hogy mitől nem adhat a gyertya szikrát? (C20NE 8 szelepes motor) Amit megnéztem: gyergyák jók, ecu, ac relé, gyújtókábelek, trafó és akku 2 hónapja cserélve (újakra) illetve alapjárati motor pár napja kipucolva. Akkor 2 hónappal ezelőtt is ezt játszotta, hogy megállt amikor gondolt egyet, de az ac relé cserével megszünt a probléma, viszont akkor egy idő után elindult (mikor kihült a relé), de most nem akar. Kicserélem a rotort meg az elosztófedelet, de ha nem lesz jó, akkor ötlete valkinek? Mi az ami még a szikraképzést befolyásolja? Előre is köszi! BiTi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július23, 2014 Megoszt Elküldve Július23, 2014 Főtengely jeladó. ;) Az pont azt csinálja, hogy melegen nem akar elindulni. (szíjtárcsa környékén a motor hátulján) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BiTi9 Elküldve Július23, 2014 Megoszt Elküldve Július23, 2014 (edited) Azt elfeljtettem mondani hogy azt is kicseréltem :D De ha az rossz akkor hibát hozna, elméletileg!? De hibát nem jelez az ecu, sajnos. Főtengely jeladó. ;) Az pont azt csinálja, hogy melegen nem akar elindulni. (szíjtárcsa környékén a motor hátulján) Módosítva Július23, 2014 : BiTi9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július23, 2014 Megoszt Elküldve Július23, 2014 Nem jelez az.. EZek még buta rendszerek, sokszor akkor se jelez be, ha konkrétan lehúzod az adott érzékelőt, jeladót. A fedél pl tudja szopatni az embert, mert lehet rajta olyan apró sérülés, ami szemmel nem is látható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BiTi9 Elküldve Július23, 2014 Megoszt Elküldve Július23, 2014 És más nem is befolyásolja hogy ad e szikrát? Holnap kicserélem a régire a főtengely jeladót meg belerakom az új rotor meg fedelet meglátjuk jó e. De érdekes mert ma bementem reggel 8 kor Veszprémbe (15km) és ott megált és trailerrel haza. 2 óra múlva egyszercsak elindult, majd dután 3 kor megint bementem s vissza is jöttem és pont a kapuba mikor megállok hogy kinyissam akkor fulladt le. De nem indult 6 ig el. Akkor mikor kivettem az akkut, mert beraktam a régi trafót utánna elindult. Visszaraktam a régi trafót úgy is megy :D Azt tegyük hozzá hogy gázos a kocsi bár benzin és gáz üzemben is produkálja a hibát, de a gázrendszer 2 hónapos modern cucc, nem hiszem hogy befolyásolná hogy mindig rossz rajta a gyújtás. Nem jelez az.. EZek még buta rendszerek, sokszor akkor se jelez be, ha konkrétan lehúzod az adott érzékelőt, jeladót. A fedél pl tudja szopatni az embert, mert lehet rajta olyan apró sérülés, ami szemmel nem is látható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BiTi9 Elküldve Július24, 2014 Megoszt Elküldve Július24, 2014 Kicseréltem a fedelet és a rotort. Meg kicseréltem a torx csavart hatlapfejűre a főtengely jeladónál (ami nagyon laza volt, kézzel majdnem ki tudtam tekerni) most kb 1 órája megy meg mentem vel kb 10-15 km-t és még (!!!) nem állt le. A jeladót meg az ac relét nem piszkáltam hátha ez megoldja a problémát, ha nem egyesével megyek tovább. Kérdés viszont, hogy normális e az ac relé melegedése? Kb. 40-50 talán 60 foos lehet kicsit égeti az ember kezét, 2 hónapja is ez volt rossz akkor pont azért cseréltem ki mert tönkrement és akkor is tűz forró volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BiTi9 Elküldve Július24, 2014 Megoszt Elküldve Július24, 2014 Kár volt elkiabálni, amíg írtam az előző kommentet addig elállt az autó, nem is indult, viszont az új ac vel pöccre. A megtésvesztő, hogy utánn beleraktam az előzőt is (ami 2 hónapos) és újból elindult aztán a gyárival is ami 18 éves :D Na ezt fejtse meg valaki! :D Lehet hogy annyit hült a régi-új (ami 2 hónapos :D ) hogy elindult vele. Össz vissz ennyi előnye van a modern autónak, hogy sokkal több mindent kiír mi baja van, viszont egy vagyon az alkatrész hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BiTi9 Elküldve Július24, 2014 Megoszt Elküldve Július24, 2014 Következő: Gyújtáselosztó fedél, rotor, trafó, ac relé, főtengely jeladó, ecu oda vissza kicserélve. A probléma még mindig, hogy gondol egyet az autó és lefullad. Vagy újra lehet indítani (ritkán) vagy órákig semmi. Most már lövésem sincs, hogy mit nézzek. Ha jól vettem észre nincs szikra, sehol se a trafóba se a gyertyáknál, de ezt még most ellenőrizzük komolyabban. Ötlet valakinek, hogy mi okozhatja? Mindent újra cseréltem, a legnagyobb baj, hogy nem ad szikrát. Nem hiszem, hogy a kábel rossz, mert a kocsi megy 2 óráig járatom tökéletes, majd egyszer csek lefullad. Utánna 3 órán keresztül semmi, sehogy nem lehet elinditani, mindent kicserélek 3x aztán egyszer csak megy megint. mindig más időközönként indul és áll le, van hogy csak 2 percig megy de van hogy 2 óráig és van hogy 2 óráig nem lehet elindítani vagy csak 2 percig. Egyszerűen tanácstalan vagyok. Már lehúztam a alapjárati motor, a tank szellőző szelep, a hűtővíz észékelők, a pillangószelep szenzor csatlakozóit is, de arra csak hibát dob nem áll le, egyedül a légtömegmérőnél vagy lefullad vagy nem de ott sem hirtelen mert előtte dadog. Ha a főtengely jeladót vagy az ac relét húzod le akkor lefullad. (Az új és a régi cuccokkal is produlálja a hibákat) Üzemanyag jön előre azt határozottan érezni, de a szikra sehol. Nekem meg egyből megáll és nincs szikra, aztán egyszer csak elindul. Vicc komolyan. Amikor megy akkor tökéletes az alapjárat nem rángat nem ingadozik. Nagyon karbantartom mivel dolgozni járok vele és mindig mindenből újat és gyárit veszek bele, sőt olyat is kicserélek ami csak öreg de nem rossz, nehogy az miatt áljon meg és mégis megsz.pat! Mi tudja befolyásolni a szikraképződést az ac relén, a trafón, az ecun és a főtengely jeladón kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július25, 2014 Megoszt Elküldve Július25, 2014 Elosztó alatti jeladó? (hall jeladó vagy mi fene :)) mozgasd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BiTi9 Elküldve Július25, 2014 Megoszt Elküldve Július25, 2014 Nincs benne olyan. C20NE 8 szelepes motor. Elosztó alatti jeladó? (hall jeladó vagy mi fene :)) mozgasd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Augusztus17, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2014 c20ne-be van vagy nincs hall jeladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus17, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2014 c20ne-be van vagy nincs hall jeladó? Kapcsolási rajz szerint nincs. Csak főtengely jeladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts