Bundee Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 Nálam csak simán megemelve a motort is cserélhető volt mind a hárem. Nem örülök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 Nálam csak simán megemelve a motort is cserélhető volt mind a hárem. Neked is ez van ha minden igaz a váltónál. http://alkatreszek.hu/termek_oldal/hu?cikkkod=40%2013%200030/LA Motoremelő nem áll rendelkezésre! Esetleg alulról krokodilal megoldható? Bár nem tudom hol kéne emelni hogy ne sérüljön a blokk! Hogy a hátsó váltótartót kitudjam cserélni, a jobb-bal oldali motortartót is ki kell lazítani? Vagy enged akkor is anyit? Még nem feküdtem alá,időhiány miatt,így nem látom át,ezért kérdem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 Nekem ez a fajta középen hátul volt. Két oldalt ilyenek voltak: Szerintem óvatosan meglehet emelni a motort krokival, ha valami nagy deszkával vagy ilyesmivel támasztod alá. A hátsót úgy cseréltük, hogy az egyik oldali bakot kilazítottuk, a motort pedig kicsit előre toltuk, így simán kibillenthető volt. Neked mivel tök más a motor, nembiztos hogy ugyanígy megoldható. Neked is ez van ha minden igaz a váltónál. http://alkatreszek.hu/termek_oldal/hu?cikkkod=40%2013%200030/LA Motoremelő nem áll rendelkezésre! Esetleg alulról krokodilal megoldható? Bár nem tudom hol kéne emelni hogy ne sérüljön a blokk! Hogy a hátsó váltótartót kitudjam cserélni, a jobb-bal oldali motortartót is ki kell lazítani? Vagy enged akkor is anyit? Még nem feküdtem alá,időhiány miatt,így nem látom át,ezért kérdem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Hétvégén aláfekszem és megnézem mi a lehetőség. Én is, azt gondolom hogy a két oldalsó bakot meglazítva,és valamely irányba toljuk a motort akkor valahogy csak kiszedhető! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BiTi9 Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 Help! Már napok óta szenvedek egy Vectrával. Tünet: Menet közbe lefullad vagy csak fullákol. Ha lefullad vagy könnyen indul vagy egyáltalán nem. 30 perc után elindítható. Sikerült megnézni, hogy a trafó nem ad szikrát, a trafót cseréltük. A motor C20NE (8 szelepes, automata) típusú hall szenzor és a trafó alatti modul nincs benne (Vagy nem találom). Szerintetek mitől nem kap a trafó jelet, egyáltalán mi szabályozza?? Kérdés, hogy ac relé van e az autóban mert nem találtam sehol. Elül a motortérben 4 db van de sem kihózva sem bedugva nincs változás sem menet közben sem inditásnál. Indul relével és a nélkül is. Az ac relé nélkül nem indul el ha jól tudom!? Szerintetek hol van? Előre is köszi. Biti Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 Az ac relé a tűzfal előtt, vagy a jobb lábtérburkolat alatt kell hogy legyen. Ez nekem erősen főtengelyjeladó gyanús történet. (szíjtárcsánál van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BiTi9 Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 Az ac relé a tűzfal előtt, vagy a jobb lábtérburkolat alatt kell hogy legyen. Ez nekem erősen főtengelyjeladó gyanús történet. (szíjtárcsánál van) A főtengely jeladót és a trafót már kicseréltem, próbaúton jónak tünt, de üzemmeleg állapotban megáll vagy csak fullad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BiTi9 Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 Az ac relé a tűzfal előtt, vagy a jobb lábtérburkolat alatt kell hogy legyen. Ez nekem erősen főtengelyjeladó gyanús történet. (szíjtárcsánál van) Megnéztem egyik helyen sincs. A motortérben a menetirányszerinti bal oldalon lévő dobozban nem azok vannak. A kesztyűtartó mögött nincs relé, a biztosítékoknál sincs. Létezik, hogy nincs benne? Mi szabályozza a gyújtást ha nincs benne modul és hall jeladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 A kesztyűtartó mögött semmi sincs, a jobb lábtér A oszlop burkolatát kell levenni: (A lila az) Bár emlékeim szerint c20ne-nek is a tűzfalon kéne lennie a dobozban az ac relének. A c20ne amennyire tudom a főtengelyjeladó jeléből dolgozik, az meg pont ilyet szokott hogy melegen szaraxik. Újra cserélted? Falsot nem szív sehol? Jha, meg a légtömegmérő lehet még kérdéses pont, ilyen idős autóknál ha az meghülyül akkor az mindent visz magával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BiTi9 Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 (edited) Új jeladót tettem bele. Egyébként az autó benzin-gáz üzemű, de mind a 2 verzióban produkálja a hibát. Falsot nemtudom, hogy szív e. (Nem vettem észre, nem halottam, végignéztem, de ahhoz nem értek.) Ha az ac relét kihúzom akkor nem indul vagy lefullad? A lambda szonda/légtömegmérő nélkül is megy az autó és úgy is előjön a hiba.Tehát ezeket kizártam. (Mivel a hibánál nem voltak jelen, bár ettől lehet rossz) Hibakód nincs. A fénykép helyéről távolabbi képet tudnál küldeni? Csináltam úgy hogy lehúztem az egyiket vagy a másikat vagy mindkettőt és elindultam vele aztán kb. 20 km múlva lefullad, viszont ha hirtelen gázt adok mielőtt megállna akkor a fordulat megtorpan majd stagnál és kb. 10 másodperc után ugrik egyet és kilő. Ha lefullad akkor vagy elindul vagy nem, ha nem akkor nem ad szikrát sehol (Trafó, kábelek, gyertya). Gondol egyet indul 600 km megyek vele majd 10 km-ként szarakodik aztán megint jó 800 km-t. :D A poén, hogy naponta kb. 500-1000 km között megyek vele, eddig mindent kijavítottam de ez kifogott rajtam. Ha megoldjuk meghálálom :D :D :D A kesztyűtartó mögött semmi sincs, a jobb lábtér A oszlop burkolatát kell levenni: ... (A lila az) Bár emlékeim szerint c20ne-nek is a tűzfalon kéne lennie a dobozban az ac relének. A c20ne amennyire tudom a főtengelyjeladó jeléből dolgozik, az meg pont ilyet szokott hogy melegen szaraxik. Újra cserélted? Falsot nem szív sehol? Jha, meg a légtömegmérő lehet még kérdéses pont, ilyen idős autóknál ha az meghülyül akkor az mindent visz magával. Módosítva Május7, 2014 : hening Képpel idézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 (edited) Ez így megfelel? :D (igaz ez egy kadett, de ugyanott kell keresd az ac relét is) Bár ha gázzal is csinálja, akkor nem az ac relé körül lesz a gond, főleg ha a szikra megy el. Gyújtáselosztót/rotort cseréltél már? Trafóból milyen került bele? Mert ha nem vadiúj, vagy biztosan működő autóból való, akkor lehet hogy érdemes lenne keresni egy ugyanilyen motoros autót ismerősi körben, és elkezdeni átpakolgatni a dolgokat. Most megnéztem, a c20ne-ben sincs túl sok érzékelő, ami pedig a gyújtást befolyásolja az a főtengelyjeladó, trafó, elosztó, más nagyon nem. Nem lehet hogy testelési bajok vannak,avagy a gyújtáskapcsoló betéted szaraxik? Illetve marad még a kontakt hiba, érdemes lenne végignézni a motor kábelkötegét, esetleg végigmérni az ecutól a csatlakozókig, nincs e szakadás, zárlat, stb. Módosítva Május7, 2014 : wookie Link to comment Megosztás: More sharing options...
BiTi9 Elküldve Május13, 2014 Megoszt Elküldve Május13, 2014 Szia! Nah már a ecu-t is kicseréltem, de a hiba nem szűnt meg viszont találtam egy dolgot ami okozhat problémát. Az ecu melletti relé benzin és gáz üzem mellett ha ki van húzva leáll az autó és mikor elsőre megfogtam beleégett szó szerint a kezembe olyan forró volt. Ez bizton nem normális jelenség!? Egyenlőre ennyi. :D Ez így megfelel? :D (igaz ez egy kadett, de ugyanott kell keresd az ac relét is) Bár ha gázzal is csinálja, akkor nem az ac relé körül lesz a gond, főleg ha a szikra megy el. Gyújtáselosztót/rotort cseréltél már? Trafóból milyen került bele? Mert ha nem vadiúj, vagy biztosan működő autóból való, akkor lehet hogy érdemes lenne keresni egy ugyanilyen motoros autót ismerősi körben, és elkezdeni átpakolgatni a dolgokat. Most megnéztem, a c20ne-ben sincs túl sok érzékelő, ami pedig a gyújtást befolyásolja az a főtengelyjeladó, trafó, elosztó, más nagyon nem. Nem lehet hogy testelési bajok vannak,avagy a gyújtáskapcsoló betéted szaraxik? Illetve marad még a kontakt hiba, érdemes lenne végignézni a motor kábelkötegét, esetleg végigmérni az ecutól a csatlakozókig, nincs e szakadás, zárlat, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május13, 2014 Megoszt Elküldve Május13, 2014 Szia! Nah már a ecu-t is kicseréltem, de a hiba nem szűnt meg viszont találtam egy dolgot ami okozhat problémát. Az ecu melletti relé benzin és gáz üzem mellett ha ki van húzva leáll az autó és mikor elsőre megfogtam beleégett szó szerint a kezembe olyan forró volt. Ez bizton nem normális jelenség!? Egyenlőre ennyi. :D Azért mert az az Ac reléje. Nem tudom, nem szoktam fogdosni, de azért az nyilván nem teljesen normális hogy ennyire meleg. Viszont a gázüzemet nem teljesen értem miért befolyásolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május13, 2014 Megoszt Elküldve Május13, 2014 Nálam is forró az AC reléje, de sosem volt még gond belőle. Azért mert az az Ac reléje. Nem tudom, nem szoktam fogdosni, de azért az nyilván nem teljesen normális hogy ennyire meleg. Viszont a gázüzemet nem teljesen értem miért befolyásolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május13, 2014 Megoszt Elküldve Május13, 2014 (edited) Milyen perverz állatok vagytok ti, hogy fogdossátok az ac relét? :D Én örülök ha nem kell azt a részt lebontani. :D Most is erőt vettem magamon, és megcsináltam mindenfélét a kocsin, működik a duda, bekötöttem a jobbos zárófényt, csináltam új konzolt a kiegészítő fényszóróknak, (így öt év után) állnak mint katiban a gyerek. De még így is lenne mit, például eltört a rugó a gyújtáskapcsolóban, és így nem ugrik ki a kulcs kivételekor, így nincs kormányzáram, meg kéne csinálni a tűzoltópalack tartóját is, hogy ne szánkózzon a jobb1 lábtérben, szelepdekni tömítést kéne cserélni, (még hogy a müanyag nem ereszt), de lassan most már minden müxik a gépben. Most ha végre el tudok kezdeni dolgozni, akkor a futómű következik, új gömbfejek, gátlók/szilentek, (ezekből valami gyárinál keményebb) hátra valami masszívabb rugó, és astra gsi stabrúd, hogy ne legyen annyira alulkormányzott. Na meg a nyáron vinni kéne megint a kasznishoz is, két hátsó váznyúlvány és kereszttartó csere, padlón néhány lyuk, valamint sajnos a bal első váznyúlványom is kipúposodott a tűzfal tövében, múltkor belenéztem endoszkóppal, és nagyon csúnya belül. Az motorkiszedős téma lesz. :S :( Mondjuk a váltót úgyis cserélni kéne, mert egyrészt ott a cr a garázsban, másrészt a jelenlegiben úgy zörög a nyelestengely csapágy hogy azt várom mikor esik szét. (meg ez amit most elsoroltam, vagy fél millió forint) Módosítva Május13, 2014 : wookie Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május14, 2014 Megoszt Elküldve Május14, 2014 Valakinek esetleg vélemény, hogy 7ezer Km-el ezelőtt cseréltem ki a kuplungját az autónak, új sachs szettet kapott és tegnap észre vettem, hogy csúszik ááááááááááááá :icon11: . A régi kuplungnál is először ilyen taknyos, esős időben kezdte, ez is. Ilyen hamar kopna a tárcsa és állítanom kellene rajta? :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május14, 2014 Megoszt Elküldve Május14, 2014 Azon nem igazán tudsz mit állítani ha csúszik, csak azon, ha nem emel ki eléggé. Nekem is sachs van bent,már vagy nem is tudom, 100.000km óta legalább, nekem mindössze annyi volt a baj, hogy 1 év után megszólalt a kinyomócsapágya. Azt később kicseréltem mikor kint volt a motor,azóta kuss van. (most meg a nyelestengelyt hallom :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május14, 2014 Megoszt Elküldve Május14, 2014 Túl sok lebontanivalóm nincs, felnyitom a géptetőt, kinyitom a dobozkát és ottis van a relé. Ha olyan helyen állok meg, esetleg hosszabb időre is ami nem annyira szimpatikus, akkor ki szoktam venni, elsősorban a saját magam megnyugtatására :D Gátlóból nekem nagyon bejött a Kayaba ExcelG, brutálisan jókat lehet menni vele, cserébe kényelmes is maradt a kocsi. Nem bólint, nem úszik, nem dől. A kuplung azt hiszem csereérett itt is, mert hidegen szokott dobálni néha, meg elég fent fog már dehát lassan 190ezer van benne. Meg aztán kapott is az élettől, nemrégiben haverom 900-as Saabját kellett kirángatnom a garázsból, ahol a bal első kerékkel sikeresen beállt az aknába. Volt rendesen kuplungszag :S Más téma: Verőcei talira jössztöke? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május14, 2014 Megoszt Elküldve Május14, 2014 Azon nem igazán tudsz mit állítani ha csúszik, csak azon, ha nem emel ki eléggé. Nekem is sachs van bent,már vagy nem is tudom, 100.000km óta legalább, nekem mindössze annyi volt a baj, hogy 1 év után megszólalt a kinyomócsapágya. Azt később kicseréltem mikor kint volt a motor,azóta kuss van. (most meg a nyelestengelyt hallom :D ) De lehet, a bovdenen ha tekergetek, akkor egy darabig elmegy, a régi kuplungnál ez bevált, bár már nagyon bent fogott a vége fele, talán 1 cm-t jött a pedál és már indult is a kocsi :) De ez új, ezért nem tudom mi lehet a probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május14, 2014 Megoszt Elküldve Május14, 2014 ... Más téma: Verőcei talira jössztöke? :D Tervben van. Bár a mostani soltvadkerti talira is menni akartunk, de közbejött betegség. Addigra remélem rendbe jövünk. Más. Az enyém most van kasztnisnál. Hátsó ívek cserélődnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május15, 2014 Megoszt Elküldve Május15, 2014 De lehet, a bovdenen ha tekergetek, akkor egy darabig elmegy, a régi kuplungnál ez bevált, bár már nagyon bent fogott a vége fele, talán 1 cm-t jött a pedál és már indult is a kocsi :) De ez új, ezért nem tudom mi lehet a probléma. Állítottam rajta, most egy kicsit beljebb van a kuplung pedál, mint a fékpedál, nem sokkal, de most már nem csúszik. Remélem azért nem fog ilyen hamar kopni, talán csak most szoktak össze a dolgok vagy nem jól lett belőve mikor cserélve lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május16, 2014 Megoszt Elküldve Május16, 2014 Szuper! Manó-Gabesszal már megbeszéltük, hogy megyünk, remélem azért nem csak mi hárman leszünk ott Vectrások :D Tervben van. Bár a mostani soltvadkerti talira is menni akartunk, de közbejött betegség. Addigra remélem rendbe jövünk. Más. Az enyém most van kasztnisnál. Hátsó ívek cserélődnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május16, 2014 Megoszt Elküldve Május16, 2014 Szuper! Manó-Gabesszal már megbeszéltük, hogy megyünk, remélem azért nem csak mi hárman leszünk ott Vectrások :D Úgy legyen. Tegnap elhoztam az autót a kasztnistól. De most nem lehet használni, mert az alvázvédő nem szárad meg ebben az időben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május16, 2014 Megoszt Elküldve Május16, 2014 Túl sok lebontanivalóm nincs, felnyitom a géptetőt, kinyitom a dobozkát és ottis van a relé. Ha olyan helyen állok meg, esetleg hosszabb időre is ami nem annyira szimpatikus, akkor ki szoktam venni, elsősorban a saját magam megnyugtatására :D Gátlóból nekem nagyon bejött a Kayaba ExcelG, brutálisan jókat lehet menni vele, cserébe kényelmes is maradt a kocsi. Nem bólint, nem úszik, nem dől. A kuplung azt hiszem csereérett itt is, mert hidegen szokott dobálni néha, meg elég fent fog már dehát lassan 190ezer van benne. Meg aztán kapott is az élettől, nemrégiben haverom 900-as Saabját kellett kirángatnom a garázsból, ahol a bal első kerékkel sikeresen beállt az aknába. Volt rendesen kuplungszag :S Más téma: Verőcei talira jössztöke? :D Jha, igen, A1 nél alapból a tűzfalon van... csak ugye nekem már astra szív van benne. :) Gátlóból valszeg sachs lesz, de a múltkor a boge-t is marhajó áron sikerült beszerezni, de ha nagyon jól sikerül keresni akkor elviszem az egészet Kárászyékhoz. Azt az aknásat hogy sikerült? Nincs róla képed? :) Úgy legyen. Tegnap elhoztam az autót a kasztnistól. De most nem lehet használni, mert az alvázvédő nem szárad meg ebben az időben. Ez most jól látom, hogy a gyári lemezre kívülről van rátámasztva?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május16, 2014 Megoszt Elküldve Május16, 2014 ... Ez most jól látom, hogy a gyári lemezre kívülről van rátámasztva?! Meglehet. Ám a régi lemezt kivágták, mert alul nem érzem, hogy duplán lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts