hening Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 Gyárit mind a kettőből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 köszi gondolom a lambda az bosch és főtengely jeladó (gondolom a holtpont jeladót kell cserélni?) ebből melyik a gyári? facet-a legdrágább 15e..de a lamdba ára se olcso:D meg a lambda 45e Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 http://webshop.kocsarauto.hu/index.php?route=product/product&path=60_42&product_id=2009 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 kicsit barátibb :D köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
hoticsa Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 Sziasztok! Nagy bajban vagyok...vettem egy 93'as vectra-A-t. Egy darabig ment, aztán nem indult...Most cserélve lett az injektor, a gyújtáselosztónál a Hall jeladó, a fedél. Jelenleg állunk a szerelővel és gondolkodunk, hogy miért nem indul. Ad benzint, van szikra. A szikra jó helyen van. Találkozott már valaki ilyennel? Lehet valami, ami letiltja? Elég fontos lenne, légyszíves valaki segítsen! Hálás köszönet! Üdv: Tibi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 Sziasztok! Nagy bajban vagyok...vettem egy 93'as vectra-A-t. Egy darabig ment, aztán nem indult...Most cserélve lett az injektor, a gyújtáselosztónál a Hall jeladó, a fedél. Jelenleg állunk a szerelővel és gondolkodunk, hogy miért nem indul. Ad benzint, van szikra. A szikra jó helyen van. Találkozott már valaki ilyennel? Lehet valami, ami letiltja? Elég fontos lenne, légyszíves valaki segítsen! Hálás köszönet! Üdv: Tibi Esetleg egy motorkódot ha kaphatnánk.... Ha benzin is van, és szikra is, meg jókor találkoznak, akkor már csak a kompresszió hiányozhat. Az viszont ritkán tűnik el mind a 4 hengerből, szóval én mégiscsak az előző háromnál keresgélnék. Motorlámpa nem világít? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hoticsa Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 Esetleg egy motorkódot ha kaphatnánk.... Ha benzin is van, és szikra is, meg jókor találkoznak, akkor már csak a kompresszió hiányozhat. Az viszont ritkán tűnik el mind a 4 hengerből, szóval én mégiscsak az előző háromnál keresgélnék. Motorlámpa nem világít? Szia! C16NZ a motorkód. A kompresszió be lett mérve Gyári alsó limit: 9,2 I.:13,5 II.:14 III.:14 IV.:13,5 Most fogjuk megnézni, hogy az impulzusmodul nem halt-e meg. Ez az utolsó... Minden vezeték bemérve, fokolva a gyújtáselosztó-henger. van szikra, van benzin. 93-as A vectranál nincs valami, ami miatt letilthatja az indítást?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 Szia! C16NZ a motorkód. A kompresszió be lett mérve Gyári alsó limit: 9,2 I.:13,5 II.:14 III.:14 IV.:13,5 Most fogjuk megnézni, hogy az impulzusmodul nem halt-e meg. Ez az utolsó... Minden vezeték bemérve, fokolva a gyújtáselosztó-henger. van szikra, van benzin. 93-as A vectranál nincs valami, ami miatt letilthatja az indítást?! Nekem abban az induktív tekercs halt meg egyszer, utána jó sokkal meg a 7 lábas gyújtásmodul. Viszont akkor nincs szikra. 93-asban már elvileg lehet immo, de akko szintén nem ad szikrát. Illetve egyszer jártam úgy, hogy ami a 7 lábasra megy vezetékköteg, abban elöregedtek a szigetelések, és akkor se indult be. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hoticsa Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 Nekem abban az induktív tekercs halt meg egyszer, utána jó sokkal meg a 7 lábas gyújtásmodul. Viszont akkor nincs szikra. 93-asban már elvileg lehet immo, de akko szintén nem ad szikrát. Illetve egyszer jártam úgy, hogy ami a 7 lábasra megy vezetékköteg, abban elöregedtek a szigetelések, és akkor se indult be. Van az a fekete, cigisdoboz nagyságú, 1 cm vastag valami...holnap azt lessük meg..:) már csak abban bízunk. 3 szerelő nézte meg, akik napi szinten nyúlnak autóhoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 Van az a fekete, cigisdoboz nagyságú, 1 cm vastag valami...holnap azt lessük meg.. :) már csak abban bízunk. 3 szerelő nézte meg, akik napi szinten nyúlnak autóhoz! Cigisdoboz nagyságú fekete valami? Hol? Bár lehet egyre gondolunk, de az nem cigis doboz méretű. :) Hát pedig a c16nz nem egy nagyon bonyolult motor. Ennél egyszerűbb már csak a karbis van. Egy kezemen meg tudom számolni a benne levő elektronikát. :) Majd írd meg mi lett a vége. /ja, és ne olyan szerelőkhöz vidd, akik napi szinten mondjuk ladákat szerelnek/ (ja, egyébként még a map szenzor okozhat olyat, hogy ha nincs rádugva a cső, vagy lyukas, akkor van minden, mégse indul be, múltkori motorcsere után bátyáménál elfelejtettem visszadugni a csövet, és nem értettem miért nem indul :)) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hoticsa Elküldve December18, 2013 Megoszt Elküldve December18, 2013 Az cigisdoboz nagyságú cucc az a gyújtáselosztóban van, és nem olyan nagyságú mégsem, csak más fórumokon így írták..:) Megnézzük ezt a szenzort is, hogy mi van vele... Köszi az infókat..:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hoticsa Elküldve December19, 2013 Megoszt Elküldve December19, 2013 Cigisdoboz nagyságú fekete valami? Hol? Bár lehet egyre gondolunk, de az nem cigis doboz méretű. :) Hát pedig a c16nz nem egy nagyon bonyolult motor. Ennél egyszerűbb már csak a karbis van. Egy kezemen meg tudom számolni a benne levő elektronikát. :) Majd írd meg mi lett a vége. /ja, és ne olyan szerelőkhöz vidd, akik napi szinten mondjuk ladákat szerelnek/ (ja, egyébként még a map szenzor okozhat olyat, hogy ha nincs rádugva a cső, vagy lyukas, akkor van minden, mégse indul be, múltkori motorcsere után bátyáménál elfelejtettem visszadugni a csövet, és nem értettem miért nem indul :)) Hello! Megnéztük, a MAP szenzor jó...:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve December23, 2013 Megoszt Elküldve December23, 2013 Mikor gyújtást néztetek nem kevertétek fel véletlen a vezetékeket? (nem hülyének nézlek, csak előfordulhat.) Illetve az elosztót nem tekertétek el? Üzemanyagot az injektorban nézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Január1, 2014 Megoszt Elküldve Január1, 2014 Sziasztok! Először is boldog újévet mindenkinek, -az mitől lehet ha a hidegben beindítom a kocsit akkor is olyan 900as fordulaton megy és amikor már majdnem bemelegszik rángat vagy leáll és egyszerűen nem akar beindulni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
v.p.mail Elküldve Január5, 2014 Megoszt Elküldve Január5, 2014 Sziasztok! BUÉK a tagoknak, minden olvasónak. Frissen regisztráltként lenne a következő kérdésem: kedvenc autóm, egy Vectra A X16. Most vizsgáztattam, stb., van benne új akkumulátor, és mégis napról-napra gyengébben indul. Korábban azt hittem, hogy az akksi a ludas, már nem tudom... Van tapasztalatok, akksi, önindító, testkábel? Hova érdemes fordulni a BP. 13/4. kerületben? Üdv, Péter Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Január5, 2014 Megoszt Elküldve Január5, 2014 sziasztok találkozott már valaki a következö problémával?: a szelepfedél alól(bal oldalon ha szembeállok)érdekes szürcsögö hangod ad valami ha odalépek a gázra!!! válaszokat köszi! 92'c20ne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január6, 2014 Megoszt Elküldve Január6, 2014 sziasztok találkozott már valaki a következö problémával?: a szelepfedél alól(bal oldalon ha szembeállok)érdekes szürcsögö hangod ad valami ha odalépek a gázra!!! válaszokat köszi! 92'c20ne Hát én személy szerint passzolom, így "hallatlanul". Nem tudod felvenni valahogy a hangot? Nincs valami vákuumcső elszabadulva, vagy valamelyik szívócső kirepedve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Január6, 2014 Megoszt Elküldve Január6, 2014 Hát én személy szerint passzolom, így "hallatlanul". Nem tudod felvenni valahogy a hangot? Nincs valami vákuumcső elszabadulva, vagy valamelyik szívócső kirepedve? szerelövel meghalgattattam azt mondta vezérlés :icon11: megpróbálom felvenni majd a hangot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január6, 2014 Megoszt Elküldve Január6, 2014 szerelövel meghalgattattam azt mondta vezérlés :icon11: megpróbálom felvenni majd a hangot! És a vezérlésben mi? Nekem volt már olyan szettem amiben csörgő hangot adott ha "kiszáradt a szíj", kis szilikonos feltöltés és néma csend. Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Január6, 2014 Megoszt Elküldve Január6, 2014 http://youtu.be/TGubnisrQNE itt a hang és a kép.igy még brutálabb hangja van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Január6, 2014 Megoszt Elküldve Január6, 2014 Triviális kérdés, de az olajbetöltő sapi tömítése megvan? Esetleg még repedt kipufogócsonkra tippelnék. ... itt a hang és a kép.igy még brutálabb hangja van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január6, 2014 Megoszt Elküldve Január6, 2014 itt a hang és a kép.igy még brutálabb hangja van Atyaisten... Otthon meghallgatom normális hangcuccal, de ez borzalmas így első körben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Január6, 2014 Megoszt Elküldve Január6, 2014 olajbetöltö sapi rendben,ma le is vettem szelepdekni tetejét,vezérmüházban semmi rendellenes!kipufogócsonk megszivathat erre gondoltam én is,holnap azt is megnézem tüzetesebben!!hidrotöke kopogásom már régóta van,de ez a hang kb 2hete és elég aggasztó!megy a kocsi rendesen semmi teljesitményvesztés vagy ilyesmi csak ez a bün rossz hang!! ok Thor hallgasd meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január6, 2014 Megoszt Elküldve Január6, 2014 olajbetöltö sapi rendben,ma le is vettem szelepdekni tetejét,vezérmüházban semmi rendellenes!kipufogócsonk megszivathat erre gondoltam én is,holnap azt is megnézem tüzetesebben!!hidrotöke kopogásom már régóta van,de ez a hang kb 2hete és elég aggasztó!megy a kocsi rendesen semmi teljesitményvesztés vagy ilyesmi csak ez a bün rossz hang!! ok Thor hallgasd meg ;) Erre a hangra vezérlést mondani... Hát nem tudom... :) A kipucsonkot érdemes lenne körbenézni, hogy ahogy Bundee is mondta repedés, vagy átégett tömítés miatt lehet ilyen ordenáré MTZ hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Január6, 2014 Megoszt Elküldve Január6, 2014 köszi a hozzászólásokat hát remélem igazatok lesz és nem valami komolyabb:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts