h.adam92 Elküldve Február26, 2013 Elküldve Február26, 2013 Nekem megint elkezdte az ugrálós témát a gép.. 2-3ba gyorsítok, és ilyen 2500-3500as fordulat tartományban ha 1ponton tartom a gázt, ahogy megy feljebb a fordulat, érzem hogy nem pörög fel egyenletesen, hanem bele-bele fullad 1-2 fordulatszám tartományban. Na ez mitől lehet?? :\ 4ezertől semmi gondom nincsen. De már van hogy 2ezres fordulatnál jelentkezik.
Thor Elküldve Február26, 2013 Elküldve Február26, 2013 Nekem megint elkezdte az ugrálós témát a gép.. 2-3ba gyorsítok, és ilyen 2500-3500as fordulat tartományban ha 1ponton tartom a gázt, ahogy megy feljebb a fordulat, érzem hogy nem pörög fel egyenletesen, hanem bele-bele fullad 1-2 fordulatszám tartományban. Na ez mitől lehet?? :\ 4ezertől semmi gondom nincsen. De már van hogy 2ezres fordulatnál jelentkezik. Valszeg beszabályoz a lambdaszonda, mivel már rég nem gyári a szívórészed (sem :) ) Ez élőadatokkal lehetne alátámasztani, csak kérdés hogy mennyire akarsz belemászni a témába.
h.adam92 Elküldve Február26, 2013 Elküldve Február26, 2013 Valszeg beszabályoz a lambdaszonda, mivel már rég nem gyári a szívórészed (sem :) ) Ez élőadatokkal lehetne alátámasztani, csak kérdés hogy mennyire akarsz belemászni a témába. Hát belemásznék én szívesen, csak tudnám mitől van ez :S
Thor Elküldve Február27, 2013 Elküldve Február27, 2013 Hát belemásznék én szívesen, csak tudnám mitől van ez :S :) Figyi, nekem 2 dolog változott a gyári szívórendszeren: -A légszűrőház alatti csövet nem tudtuk visszarakni, mert annyira szétfoszlott a textil, hogy képtelenség volt. -Átraktam a másik Vekibe a szűrőházban lévő műanyag tütét. És tegnap sikerült kitakarítanom az a csonkot ami a pillangószelep alá vezeti be a kartergázt (1-1,5mm-es lyuk). És még ez a "kis változtatás" is képes volt belepofázni az ECU kivezérelt progijába. Először magasabb volt az alapjárat, nagyon harmonikus lett a városi használat. DE! Jött a 4. km után egy idegesítőnek mondható kis torpanás 2-2500 ről 60-70% gázállásnál. Mivel ennyi km-t tettem meg, nem reprezentatív ennyi adat, de érdekesen működik ez az ECU-s miújság. Azt sem tartom kizártnak hogy beleszólnak a tegnap berakott NGK BCPR5EIX-11 gyertyák is a képletbe. Majd kiderül ha szaporodnak a km-ek :)
Thor Elküldve Február27, 2013 Elküldve Február27, 2013 :) Figyi, nekem 2 dolog változott a gyári szívórendszeren: -A légszűrőház alatti csövet nem tudtuk visszarakni, mert annyira szétfoszlott a textil, hogy képtelenség volt. -Átraktam a másik Vekibe a szűrőházban lévő műanyag tütét. És tegnap sikerült kitakarítanom az a csonkot ami a pillangószelep alá vezeti be a kartergázt (1-1,5mm-es lyuk). És még ez a "kis változtatás" is képes volt belepofázni az ECU kivezérelt progijába. Először magasabb volt az alapjárat és nagyon harmonikus lett a városi használat. DE! Jött a 4. km után egy idegesítőnek mondható kis torpanás 2-2500 ről 60-70% gázállásnál. Mivel ennyi km-t tettem meg, nem reprezentatív ennyi adat, de érdekesen működik ez az ECU-s miújság. Azt sem tartom kizártnak hogy beleszólnak a tegnap berakott NGK BCPR5EIX-11 gyertyák is a képletbe. Majd kiderül ha szaporodnak a km-ek :) Update: Az EGR szelepem nincs "levakolva", szóval még ez is beleszólhat a torpanásba... Megnézem majd ezt is.
h.adam92 Elküldve Február27, 2013 Elküldve Február27, 2013 :) Figyi, nekem 2 dolog változott a gyári szívórendszeren: -A légszűrőház alatti csövet nem tudtuk visszarakni, mert annyira szétfoszlott a textil, hogy képtelenség volt. -Átraktam a másik Vekibe a szűrőházban lévő műanyag tütét. És tegnap sikerült kitakarítanom az a csonkot ami a pillangószelep alá vezeti be a kartergázt (1-1,5mm-es lyuk). És még ez a "kis változtatás" is képes volt belepofázni az ECU kivezérelt progijába. Először magasabb volt az alapjárat és nagyon harmonikus lett a városi használat. DE! Jött a 4. km után egy idegesítőnek mondható kis torpanás 2-2500 ről 60-70% gázállásnál. Mivel ennyi km-t tettem meg, nem reprezentatív ennyi adat, de érdekesen működik ez az ECU-s miújság. Azt sem tartom kizártnak hogy beleszólnak a tegnap berakott NGK BCPR5EIX-11 gyertyák is a képletbe. Majd kiderül ha szaporodnak a km-ek :) Update: Az EGR szelepem nincs "levakolva", szóval még ez is beleszólhat a torpanásba... Megnézem majd ezt is. Nekem a szívósorom teljesen ki van pucolva belül(fényesre) kartergázcső hengerfej felújítás óta nem is volt bekötve(az a kis cső se a pillangószelep alatt) az ott le van dugózva, ugyanúgy le van kötve a fojtószelepház melegítés is. fojtószelepházat fényesre felcsiszoltam, légszűrőház is teljesen nyitott(fentről ki van véve az a szívótölcsér, és az alsó részéről is lehúztam azt a szívó műanyagot. De viszont a gáz állás érzékelőt teljesen rá állítottam(hogy nagyobb gázállást érzékeljen) ez befolyásolhat??
Thor Elküldve Február27, 2013 Elküldve Február27, 2013 Nekem a szívósorom teljesen ki van pucolva belül(fényesre) kartergázcső hengerfej felújítás óta nem is volt bekötve(az a kis cső se a pillangószelep alatt) az ott le van dugózva, ugyanúgy le van kötve a fojtószelepház melegítés is. fojtószelepházat fényesre felcsiszoltam, légszűrőház is teljesen nyitott(fentről ki van véve az a szívótölcsér, és az alsó részéről is lehúztam azt a szívó műanyagot. De viszont a gáz állás érzékelőt teljesen rá állítottam(hogy nagyobb gázállást érzékeljen) ez befolyásolhat?? Ez rengeteg változtatás :) Szóval a kérdésed remélem költői volt :) Az olajat 1000el tolja ki tömítéseknél ugye?
h.adam92 Elküldve Február27, 2013 Elküldve Február27, 2013 Ez rengeteg változtatás :) Szóval a kérdésed remélem költői volt :) Az olajat 1000el tolja ki tömítéseknél ugye? Semmi olajfolyás! :)
Thor Elküldve Február27, 2013 Elküldve Február27, 2013 Semmi olajfolyás! :) :) Már kitolta és nincs benne olaj? :D Akkor levezetted alulra a nagy k.g. csövet gondolom...
h.adam92 Elküldve Február27, 2013 Elküldve Február27, 2013 :) Már kitolta és nincs benne olaj? :D Akkor levezetted alulra a nagy k.g. csövet gondolom... Meg a kicsit is! :) Persze le van vezetve mind2. Reinz es szelepfedél tömítésem van+tömítő paszta
Thor Elküldve Február27, 2013 Elküldve Február27, 2013 Meg a kicsit is! :) Persze le van vezetve mind2. Reinz es szelepfedél tömítésem van+tömítő paszta Sejtettem :) Én bízok a kis cső erejében, hogy elvezeti az alapjárati fölös nyomást. Amúgy mentem további 20km-t és teljesen eltűnt a fent említett torpanás. Pont úgy történt amit mondtál Alex! Nyomatékosabb lett a katalizátor miatt (de értelemszerűen fent nem megy úgy) kellett neki 90-100km, hogy megtanulja az értékeket az ECU.
Alex75 Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 Sejtettem :) Én bízok a kis cső erejében, hogy elvezeti az alapjárati fölös nyomást. Amúgy mentem további 20km-t és teljesen eltűnt a fent említett torpanás. Pont úgy történt amit mondtál Alex! Nyomatékosabb lett a katalizátor miatt (de értelemszerűen fent nem megy úgy) kellett neki 90-100km, hogy megtanulja az értékeket az ECU. Van olyan kati, amellyel fent sem butulna el nagyon. Áramlásilag jobb, mint a gyári, lágyabbak az átmenetek benne, megfelelően nagy a be- és kimenet, 200 sejtes fémmagos... :icon13: http://www.turbo-par...6800337f62c2b32 "Kicsit" olcsóbban... http://www.ebay.de/itm/Magnaflow-Metall-Rennkat-Sportkat-200-Zeller-oval-60mm-M26-/300855919763?pt=DE_Autoteile&hash=item460c690493 Ezen már érdemes elgondolkodni... Bár a kibelezett kati sima átmenő csővel tuti olcsóbb... :lipssealed: :icon1:
Thor Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 Van olyan kati, amellyel fent sem butulna el nagyon. Áramlásilag jobb, mint a gyári, lágyabbak az átmenetek benne, megfelelően nagy a be- és kimenet, 200 sejtes fémmagos... :icon13: http://www.turbo-par...6800337f62c2b32 "Kicsit" olcsóbban... http://www.ebay.de/i...=item460c690493 Ezen már érdemes elgondolkodni... Bár a kibelezett kati sima átmenő csővel tuti olcsóbb... :lipssealed: :icon1: Hát igazából én erre esküszöm :) De tetszetősek ezek a SportKatik is :)
karol001 Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 Hello!az mitől lehet hogy ma jó idő volt és ki akartam nyitni a tető ablakot de csak felfelé ment és amikor hátrafelé nyomom a gombot csak kattan de nem csinál semmit. lehuzza az ablakot hogy beférjen a helyére a kasztniba de onnan hátra nem megy egy centit sem
Bundee Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 Hello!az mitől lehet hogy ma jó idő volt és ki akartam nyitni a tető ablakot de csak felfelé ment és amikor hátrafelé nyomom a gombot csak kattan de nem csinál semmit. lehuzza az ablakot hogy beférjen a helyére a kasztniba de onnan hátra nem megy egy centit sem Nekem is ezt csinálja, de nálam olyan mintha csak az egyik oldalon húzná és azért akardna meg.
Thor Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 Szerintem megakadhatott. Én rendszeresen szoktam kúszózsírral kenni a csúszkákat.
h.adam92 Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 Thor: állítottam a gázállás érzékelőn, de most is torpan kis gázra is ha gyorsítok.. 2500as fordulat körül, és szakaszosan 4ezerig.. 4ezertől kis gázra is ugrik mint az állat..
h.adam92 Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 Javult valamit amúgy? Szinte semmit nem javult.. :S ha kicsit megkergetem 2be, utánna jónak tűnik de csak 1darabig..
Thor Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 Akkor én húznék egy lapot a 19re :) Visszaraknék mindent a helyedben és tesztelném pár napig. Aztán döntenék hogy melyik verzió (széria Vs. kibelezett) a jobb és használhatóbb. Én nagyon nem bántam meg, hogy adtam még az ECUnak egy kis időt. Városban, nyomatékból autózva sokkal harmonikusabb lett (semmi torpanás).
karol001 Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 Köszi és ezzel a beragadt tetőablakkal mit tudok csinálni?
Thor Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 Nem tudsz manuálisan rásegíteni a kezeddel (lehet 2 emberes lesz)?
karol001 Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 hát feszegettem de meg se mozzan meg próbáltam a motoron tekerni csavarhúzóval de egyik sem ment (persze nyomtam közbe a gombot)
h.adam92 Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 Akkor én húznék egy lapot a 19re :) Visszaraknék mindent a helyedben és tesztelném pár napig. Aztán döntenék hogy melyik verzió (széria Vs. kibelezett) a jobb és használhatóbb. Én nagyon nem bántam meg, hogy adtam még az ECUnak egy kis időt. Városban, nyomatékból autózva sokkal harmonikusabb lett (semmi torpanás). Ha a légszűrőbe vissza teszek minden szükítést, akkor finoman megy kis fordulaton, de viszont magas fordulaton halottabb a dolog :)
h.adam92 Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 Javult valamit amúgy? NGK BKR7EVX gyertyák miatt nem csinálhassa? :)
Recommended Posts