laslie Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Generátor jó, feltöltöttem az akkumlátort és még mindig nem indul :@ Levettem a csöveket megnézni van e benzin, ami elől van benzincső, abból bizony nem folyik a benzin, de ami a tüzfalnál van abból folyik. Most ilyenkor mi legyen? Húzd le az elöl lévő csövet és inditózzál. Ha nincs dugulás, jönni fog a benya. Ha nem jön, nézd meg az üzemanyag szivattyút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 A nagykönyv szerint az elöl lévő cső a visszatérő, a tűzfal felőli meg a nyomó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 A nagykönyv szerint az elöl lévő cső a visszatérő, a tűzfal felőli meg a nyomó. :lol: Nah akkor az jó úgy ahogy Moti mondta (elöl semmi, hátul benya). Kíváncsi vagyok, mi lesz gyertya csere után :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Nos, ha van anyag, akkor a villannyal lehet gond. :lol: Gyertya, kábel, trafó megnéz. Bár azok a fura kompresszióértékek nem hagynának nyugodni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Belefaragtam az Astra pollenszűrőjét a masinába. :lol: A régi becsorgatott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Nos, ha van anyag, akkor a villannyal lehet gond. :) Gyertya, kábel, trafó megnéz. Bár azok a fura kompresszióértékek nem hagynának nyugodni. :lol: Hát igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Nos, ha van anyag, akkor a villannyal lehet gond. :lol: Gyertya, kábel, trafó megnéz. Bár azok a fura kompresszióértékek nem hagynának nyugodni. :lol: Gyújtáselosztót levettem kitakaritottam, de akkor se indult. Ha lesz vmi fejlemény akkor írok. Jah és ekkora kompressziónál még felújitható a motor (gyürüzés) vagy már ilyenkor nagy válla van a hengerfalnak? Esetleg főtengely jeladó hiba, múltkor szervizbe behúzattak egy autót ami nem indult és ott ez volt a baj Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Szét kellene szedni a motort, mert így a legöregebb zsidó sem tudja megmondani mi bánata van belül. Bár sok jót nem ígér ekkora eltérés. Gyűrűzés, hajtókarcsapágy csere, szelepeket átnézni lehet nem zár rendesen vagy sérült valamelyik. Szikrákat néztél? A gyújtótrafót mozgasd meg. meg a kábeleket is. Amikor levetted az elosztófejet volt alatta egy hétlábú csoda ugye? Azt is vedd ki és pucold meg a hátulját meg a csatlakozókat. Ott van 1 kis tekercs is az nem mozog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Szét kellene szedni a motort, mert így a legöregebb zsidó sem tudja megmondani mi bánata van belül. Bár sok jót nem ígér ekkora eltérés. Gyűrűzés, hajtókarcsapágy csere, szelepeket átnézni lehet nem zár rendesen vagy sérült valamelyik. Szikrákat néztél? A gyújtótrafót mozgasd meg. meg a kábeleket is. Amikor levetted az elosztófejet volt alatta egy hétlábú csoda ugye? Azt is vedd ki és pucold meg a hátulját meg a csatlakozókat. Ott van 1 kis tekercs is az nem mozog? Majd az lesz idővel, de most télen elég rosz lenne :/ De ha nagy válla lesz hiába gyürüztetem fel :S Igen néztem szikrákat, de még nem az új gyertyákkal. A régiekkel úgy van hogy másodpercenként 1et szikrázik, azthittem ennek gyorsabban kell. Milyen hétlábú csoda ^o) ami belepattan a gyújtáselosztóba? azt nem szedtem szét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Ilyenre gondolok. Bár ez 4 lábú. Na mindjárt csinálok 1 képet az enyémről. http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Fo...mp;cMegnNr=1706 Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Ez az. Itt a helye. Előtte a tekercs amit mondtam. A színes drótokat is nézd meg amik oda mennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Kivillogtattam és csak a 29es hibakódot jelzi Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Új gyertyákat beleraktam és pöcc röff :lol: Sokkal szebb hangja lett, nem kopog, mint azelőtt Nagyon jók ezek a gyári GM gyertyák 700ftért darabja :lol: Csak az aggaszt hogy 1250 az alapjárat :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Új gyertyákat beleraktam és pöcc röff :lol: Sokkal szebb hangja lett, nem kopog, mint azelőtt Nagyon jók ezek a gyári GM gyertyák 700ftért darabja :lol: Csak az aggaszt hogy 1250 az alapjárat :/ Hidegen nem meglepő, ahogy melegszik megy még lejjebb is. :) Akkor gond letudva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Kivillogtattam és csak a 29es hibakódot jelzi Test rendben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Test rendben? Ez a útjeladó probléma, nincs benne a óraegységbe mivel 2000es óraegység van benne és hiányzik az a kis doboz Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Hidegen nem meglepő, ahogy melegszik megy még lejjebb is. :lol: Akkor gond letudva? Sokkal szebben szól, sokkal jobb a kipufogó hangja, lehet hallani azt a mérges dobot. Pedig tanárom mondta hogy ha kopog akkor lehet a rosz égés miatt, és igaza volt, szarok voltak benne a gyertyák és eddig bírták. Most leállitottam majd később beinditom. De az alapjárat 1000 alá nem megy lejjebb :S Mit lehetne vele csinálni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Ez a útjeladó probléma, nincs benne a óraegységbe mivel 2000es óraegység van benne és hiányzik az a kis doboz 29-es hibakód üzemanyag-szivattyú relé (AC relé) fesz. alacsony. :lol: Jeladó az 24-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Sokkal szebben szól, sokkal jobb a kipufogó hangja, lehet hallani azt a mérges dobot. Pedig tanárom mondta hogy ha kopog akkor lehet a rosz égés miatt, és igaza volt, szarok voltak benne a gyertyák és eddig bírták. Most leállitottam majd később beinditom. De az alapjárat 1000 alá nem megy lejjebb :S Mit lehetne vele csinálni?? Menj vele többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kisfecske Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Sziasztok! Még csak most ismerkedek az oldallal! Tudnátok nekem segíteni? Az a gondom hogy van egy 2000-es y17dt G astrám. reggel beindítottam (gond nélkül) és azóta fixen megy a klíma és a hűtőventillátorom! Levettem az aksiról a sarut visszatettem és megy mind a kettő ugyanúgy! Lehet hogy a hőgombám szart be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Sziasztok! Még csak most ismerkedek az oldallal! Tudnátok nekem segíteni? Az a gondom hogy van egy 2000-es y17dt G astrám. reggel beindítottam (gond nélkül) és azóta fixen megy a klíma és a hűtőventillátorom! Levettem az aksiról a sarut visszatettem és megy mind a kettő ugyanúgy! Lehet hogy a hőgombám szart be? Üdv itt. Vedd le a hőgomba csatit is, akkor nem megy a venti ugye? Az Astrában azért nagyobb sikerrel jársz, ott van klíma topik is. És többen is vannak, legalábbis az F-ben. Ott is kérdezz rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kisfecske Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Üdv itt. Vedd le a hőgomba csatit is, akkor nem megy a venti ugye? Az Astrában azért nagyobb sikerrel jársz, ott van klíma topik is. És többen is vannak, legalábbis az F-ben. Ott is kérdezz rá. Akkor is megy mind a kettő! Azért köszi! Csak azt nem értem hogy a klíma ventinek mi a köze a hőgombához!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 29-es hibakód üzemanyag-szivattyú relé (AC relé) fesz. alacsony. :lol: Jeladó az 24-es. Ez sztem nem igaz, mert nekem más motorvezérlő egységem van, nem az mint neked :/ Egyszer már néztem és 29 a útvonal jeladó. Nekem a AC relé/ tápszivattyú feszültség alacsony anno azthiszem a 31es volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Menj vele többet. Most elég sokat mentem vele 1000 alá nem megy a fordulatszám :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
laslie Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 29-es hibakód üzemanyag-szivattyú relé (AC relé) fesz. alacsony. :lol: Jeladó az 24-es. Ez csak a c 18nz-re vonatkozik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts