tgabika76 Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Méret? Minőség inkább... ezek szerint a Ferodo (főleg ha sima) nem ilyen felhasználásra van tervezve. Nekem mart (vágott) Ate PowerDisc volt a Calibrán is meg a Corsán is, soha nem volt vele ilyen gondom. 256-os természetesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Ma is kipróbáltam 160 környékéről 90-re fékezve és teljesen jó volt. Biztosan be kellett kopniuk. :goofy: Jobban fognak,mint az előzőek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Ezt nekem még a gyári 236-os tömör tárcsákkal csinálta, azóta felkerült a 284-es fék, fúrt/mart tárcsákkal és mostmár DS2000-es betéttel, a Ferrodo SL-t kivettem, DS-el nagyon brutál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
derrr Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy egy C20XE felújítás, átépítés (Corsa B) után magas az alapjárat és nem is akar lecsökkenni. A fordulatszámmérő még nem üzemel de fülre kb. 1500 lehet. <_< Ötletek...? A másik kérdésem, hogy a nagy fék (256) még nincsen rajta de ahhoz kellene nagyobb munkahenger is, van olyan amit a bontóból (vagy innen) plug&play módon rá lehet rakni? Illetve, ha a jelenlegi első fékeket hátra akarom rakni, ahhoz mik kellenek? Meg így írás közben eszembe jutnak a dolgok...gyárilag nem fordulatszámmérős a kocsi, a fordulatszámmérős műszerfalat hogyan kell bűvölni, hogy jó legyen? (Tigra A műszerfalat szereztem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mekk Elek Elküldve Augusztus21, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2013 Sziasztok Ha tudna valaki segíteni 1996-os CORSA CITY 1.2 GL MotorX12SZ Van e benne EGR szelep és ha van javítható e? vagy mit lehet vele tenni mert a gyári ára elég húzós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mekk Elek Elküldve Augusztus21, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2013 Sziasztok hozzáértők! Leendő corsa b tulajdonos vagyok , jobban mmondva jövőhéten veszek 1 et. A kiszemelt egy 1994 es évjáratú 1.2 es city. Arra lennék kiváncsi hogy ezekben a tipusokban külön oda kell e figyelni valamire? 8 vagy 16 szelepes motor van benne ?? illetve hogy szervós-e a kocsi?? Remélem tudtok segíteni ezekben a kérdésekben . Válaszotokat előre is köszönöm és várom . Remélem énis egy boldog b corsa tulaj leszek :) A 16 szelepes biztos hogy erősebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu25 Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 Csao!én ugy tudom a 8 szelepes a legjobb,a 16eszi az olajat.de gondolom ezt is kikell fogni.vedd meg,jól jársz vele!nekem 1.4 8V van.tökéletes,legalábbis az ár ërték arány Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január8, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2014 Rég nem jártam erre. :) Igaz még csak most kezdődött az év, de idénre tervbe van véve a Corsám talpraállítása. Szeretnék nyáron már azzal menni Blitzre. :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Hol a like gomb? :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Hol a like gomb? :icon13: Csak köszi van, használd azt és gondold Like-nak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nono c20se Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Sziasztok! Van az a kep itt a forumon egy szettrol. B Corsaba c20ne motorhoz szett. Mindent tudok mi hova valo, csak egy valamit nem.. Egy fekete laposvas a ket vegen lyukkal! Nem tudjatok veletlenul mi celt szolgal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január12, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Január12, 2014 Gondolom az a távtartó hátra a váltó és a tartó közé. Nem láttam a képet, ezért nem vagyok benne biztos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nono c20se Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 Köszi már kitalaltam! Kicsit nagy volt a hézag és rájöttem, hogy oda való. Azért köszönöm a válaszod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nono c20se Elküldve Január15, 2014 Megoszt Elküldve Január15, 2014 Szia Demo! Nincs véletlen féltengely szárad b corsahoz 20seh motor került bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január21, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2014 Kis, vagy nagy külső csuklókat akarsz? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lackó Corsa Elküldve Február26, 2014 Megoszt Elküldve Február26, 2014 (edited) Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy lenne egy c20let motoros kis Corsám.. problémám a következő...0.4 es nyomásnál nem tölt többet és fordulaton nyúlóssá válik . A kerülő ág elzárásával sikerült 1 bár nyomást elérni de a menet tulajdonság így sem változott...:/ így mindent visszaállítottam gyárira. A motorban minden új beleértve a turbót is. Esetleg üzemanyagnyomás probléma,vagy nyomás szabályzó mágnes szelep,vagy netán computer?? Módosítva Február27, 2014 : Lackó Corsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lackó Corsa Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 Szaisztok! Valaki megtudná adni Nekem Demó tel. számát vagy bármilyen elérhetőségét ? Fontos lenne.. :huh: Előre is köszi mindenkinek..:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 Szaisztok! Valaki megtudná adni Nekem Demó tel. számát vagy bármilyen elérhetőségét ? Fontos lenne.. :huh: Előre is köszi mindenkinek.. :) kint van németországba. Itt irj neki PM-et. vagy facebool. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabry001 Elküldve Július26, 2014 Megoszt Elküldve Július26, 2014 Lenne egy kérdésem! Van egy 1.416v tigra A!es szeretnék bele egy 1.6 motort!!Melyik lenne jo bele ami váltóval is ossze megy es nem nagy munka!!X16xe pl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július27, 2014 Megoszt Elküldve Július27, 2014 Az mindenképpen, mert olyan gyárilag is volt Tigrában. De attól függ mennyire gurul el a gyógyszer, ennél akár kétszer nagyobb motor is belecipőkanalazható, csak az már elég nagy meló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dove Elküldve Május1, 2015 Megoszt Elküldve Május1, 2015 halihó. Olyan kérdésem lenne, hogy valaki rakott-e már 2.0 turbo "c20let" motort corsa A-ba?? ha igen, akkor írna pár mondatot, hogy mire érdemes figyelni, valami igényel-e komolyabb átalakítást (motor felfogatás, bakok áthelyezése, első futómű)?? előre köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május1, 2015 Megoszt Elküldve Május1, 2015 halihó. Olyan kérdésem lenne, hogy valaki rakott-e már 2.0 turbo "c20let" motort corsa A-ba?? ha igen, akkor írna pár mondatot, hogy mire érdemes figyelni, valami igényel-e komolyabb átalakítást (motor felfogatás, bakok áthelyezése, első futómű)?? előre köszi!! Demó kollégát keresd meg, neki van egy C20LET A Corsa-ja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dove Elküldve Május2, 2015 Megoszt Elküldve Május2, 2015 sajnos nem érem el :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabry001 Elküldve Május29, 2015 Megoszt Elküldve Május29, 2015 Sziasztok! Érdeklődnék nem tud e valaki egy eladó jó állapotú komplett c20ne blokkot!Kabekoteggel vezerlovel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Akos90 Elküldve Augusztus3, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2015 Szeretnem segítsegeteket kerni.. Van nekem egy 1.2 b corsam.. 3500 -as fordulatnal es az fölött a motor visszajelzö lampa kigyullad es az auto veszit az erejeböl... mitöl lehet ez.. hatha valaki mar jart igy es tudna nekem segiteni.. elöre is köszönöm.. Akos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts