Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Méret? Minőség inkább... ezek szerint a Ferodo (főleg ha sima) nem ilyen felhasználásra van tervezve. Nekem mart (vágott) Ate PowerDisc volt a Calibrán is meg a Corsán is, soha nem volt vele ilyen gondom. 256-os természetesen.

Elküldve

Ezt nekem még a gyári 236-os tömör tárcsákkal csinálta, azóta felkerült a 284-es fék, fúrt/mart tárcsákkal és mostmár DS2000-es betéttel, a Ferrodo SL-t kivettem, DS-el nagyon brutál.

• 3 months later...
Elküldve

Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy egy C20XE felújítás, átépítés (Corsa B) után magas az alapjárat és nem is akar lecsökkenni. A fordulatszámmérő még nem üzemel de fülre kb. 1500 lehet. <_< Ötletek...?

A másik kérdésem, hogy a nagy fék (256) még nincsen rajta de ahhoz kellene nagyobb munkahenger is, van olyan amit a bontóból (vagy innen) plug&play módon rá lehet rakni? Illetve, ha a jelenlegi első fékeket hátra akarom rakni, ahhoz mik kellenek?

Meg így írás közben eszembe jutnak a dolgok...gyárilag nem fordulatszámmérős a kocsi, a fordulatszámmérős műszerfalat hogyan kell bűvölni, hogy jó legyen? (Tigra A műszerfalat szereztem)

• 3 months later...
Elküldve

Sziasztok

Ha tudna valaki segíteni

1996-os CORSA CITY 1.2 GL

MotorX12SZ

Van e benne EGR szelep és ha van javítható e? vagy mit lehet vele tenni mert a gyári ára elég húzós.

Elküldve

Sziasztok hozzáértők!

Leendő corsa b tulajdonos vagyok , jobban mmondva jövőhéten veszek 1 et. A kiszemelt egy 1994 es évjáratú 1.2 es city. Arra lennék kiváncsi hogy ezekben a tipusokban külön oda kell e figyelni valamire? 8 vagy 16 szelepes motor van benne ?? illetve hogy szervós-e a kocsi?? Remélem tudtok segíteni ezekben a kérdésekben . Válaszotokat előre is köszönöm és várom .

Remélem énis egy boldog b corsa tulaj leszek :)

A 16 szelepes biztos hogy erősebb

• 3 months later...
Elküldve

Csao!én ugy tudom a 8 szelepes a legjobb,a 16eszi az olajat.de gondolom ezt is kikell fogni.vedd meg,jól jársz vele!nekem 1.4 8V van.tökéletes,legalábbis az ár ërték arány

• 1 month later...
Elküldve

Rég nem jártam erre. :)

Igaz még csak most kezdődött az év, de idénre tervbe van véve a Corsám talpraállítása.

Szeretnék nyáron már azzal menni Blitzre. :)

• Like 1
Elküldve

Sziasztok! Van az a kep itt a forumon egy szettrol. B Corsaba c20ne motorhoz szett. Mindent tudok mi hova valo, csak egy valamit nem.. Egy fekete laposvas a ket vegen lyukkal! Nem tudjatok veletlenul mi celt szolgal?

• 1 month later...
Elküldve (edited)

Sziasztok!

Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy lenne egy c20let motoros kis Corsám.. problémám a következő...0.4 es nyomásnál nem tölt többet és fordulaton nyúlóssá válik . A kerülő ág elzárásával sikerült 1 bár nyomást elérni de a menet tulajdonság így sem változott...:/ így mindent visszaállítottam gyárira. A motorban minden új beleértve a turbót is. Esetleg üzemanyagnyomás probléma,vagy nyomás szabályzó mágnes szelep,vagy netán computer??

Módosítva : Lackó Corsa
Elküldve

Szaisztok!

Valaki megtudná adni Nekem Demó tel. számát vagy bármilyen elérhetőségét ? Fontos lenne.. :huh: Előre is köszi mindenkinek.. :)

kint van németországba. Itt irj neki PM-et. vagy facebool.

• Like 1
  • 4 months later...
Elküldve

Lenne egy kérdésem!

Van egy 1.416v tigra A!es szeretnék bele egy 1.6 motort!!Melyik lenne jo bele ami váltóval is ossze megy es nem nagy munka!!X16xe pl?

Elküldve

Az mindenképpen, mert olyan gyárilag is volt Tigrában.

De attól függ mennyire gurul el a gyógyszer, ennél akár kétszer nagyobb motor is belecipőkanalazható, csak az már elég nagy meló...

• 9 months later...
Elküldve

halihó.

Olyan kérdésem lenne, hogy valaki rakott-e már 2.0 turbo "c20let" motort corsa A-ba?? ha igen, akkor írna pár mondatot, hogy mire érdemes figyelni, valami igényel-e komolyabb átalakítást (motor felfogatás, bakok áthelyezése, első futómű)??

előre köszi!!

Elküldve

halihó.

Olyan kérdésem lenne, hogy valaki rakott-e már 2.0 turbo "c20let" motort corsa A-ba?? ha igen, akkor írna pár mondatot, hogy mire érdemes figyelni, valami igényel-e komolyabb átalakítást (motor felfogatás, bakok áthelyezése, első futómű)??

előre köszi!!

Demó kollégát keresd meg, neki van egy C20LET A Corsa-ja...

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Elküldve

Szeretnem segítsegeteket kerni.. Van nekem egy 1.2 b corsam.. 3500 -as fordulatnal es az fölött a motor visszajelzö lampa kigyullad es az auto veszit az erejeböl... mitöl lehet ez.. hatha valaki mar jart igy es tudna nekem segiteni.. elöre is köszönöm.. Akos

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.