ISzili Elküldve Október4, 2019 Elküldve Október4, 2019 Üdv. mindenkinek. Először irok bejegyzést és remélem, hogy jo topikban teszem fel a kérdésem, de nem kaptam másikat, ami az én problémámra adna választ. Na szoval: Van egy 2005-ös H Astram 1.7 CDTi Z17DTH motorral szerelt, ami felnyalta a 2-ős dugattyú csapágyát a főtengelynél. Teljes motorcsere történt (a motor magasnyomású pompával és porlasztókkal együtt lett véve, ugyanolyan Bosch rendszer, és papírokkal igazolva, hogy 139... ezer van benne). Szakszerűen kicserélték de a motor mégis úgy megy mint egy régi traktor, zajos, rezonál az egész kasztni, elviselhetetlen hang van az utastérben. A motor pöccre beindul hidegen is. A hang inkább tökéletlen égésre (kopogoásos égésre) utal, nem fémes csattogásra. Teszter volt rátéve de semmi hiba kod. A régi porlasztóim egy próba erejéig átt lettek téve (mert azokkal szépen ment az előző motor, de egy másik szaki szerint pont attol ment tönkre, hogy a 2-ős hengerbe túl sok üzemanyagot adagolt es állandóan ráütött a 2-ős dugattyura, és tenyleg onnan halottam mindig is egy szelep csatogasra utaló hangot). A véleményeteket szeretném kérni, hogy motor csere esetén elegendő-e a vezérmű szíjat csak simán pontra tenni vagy még valamit szinkronba kell ott hozni?
juvefan27 Elküldve Január2, 2021 Elküldve Január2, 2021 Sziasztok Adott egy Opel Corsa 1.7Cdti 2005ös Hidegen pöcre indul, de melegen viszont nehezen akar indulni. Ez mitől lehet ?
Recommended Posts