forumadmin Elküldve Február2, 2012 Elküldve Február2, 2012 Inkább a hibák, kérdések. A fogyasztásról ne itt.
opclaca Elküldve Március18, 2012 Elküldve Március18, 2012 Sziasztok érdeklődnék hogy van e valaki akinek turbos benzines verdája van,lenne 1-2 érdekesség itt. :-)
alfonz Elküldve Április5, 2012 Elküldve Április5, 2012 Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok Hozzátok,hogy nekem van egy 2001-es 1,4-es 90 lóerős 16 szelepes,gyári sport C corsám és most szeretnem gázüzeművé átalakíttatni,de ahhoz tudnom kéne,hogy ez a típus központi injektoros vagy hengerenkénti injektoros befecskendezésű??? Segítségeteket előre is köszönöm!!!
tgabika76 Elküldve Április5, 2012 Elküldve Április5, 2012 Hengerenkénti. Neked a motorkódod ha minden igaz Z14XE (forgalmiban a motorszám rovatnál ellenőrizheted), amiből az 5. karakter (az E betű) a hengerenkénti befecskendezésre (="einzeleinspritzung") utal. Ha központi injektoros lenne, akkor ott Z betű lenne (="zentraleinspritzung"), de ilyen motor nem is volt C Corsához.
alfonz Elküldve Április5, 2012 Elküldve Április5, 2012 Hengerenkénti. Neked a motorkódod ha minden igaz Z14XE (forgalmiban a motorszám rovatnál ellenőrizheted), amiből az 5. karakter (az E betű) a hengerenkénti befecskendezésre (="einzeleinspritzung") utal. Ha központi injektoros lenne, akkor ott Z betű lenne (="zentraleinspritzung"), de ilyen motor nem is volt C Corsához.
alfonz Elküldve Április5, 2012 Elküldve Április5, 2012 Köszönöm szépen a segítséget,sokat segítettél!!!
alfonz Elküldve Április6, 2012 Elküldve Április6, 2012 Sziasztok! Van egy 2001-es C Corsám 1,4-es 16 szelepes sport változat és olyan problémám merült fel már egy ideje,hogy hirtelen-erőteljes fékezéskor leáll az autó és csak nagyon nehezen-vagy egyáltalán nem is indul!Volt,hogy elmentem vele 300km-t nyugisan szinte csak motorféket használva és semmi baja,de,ha felgyorsulok mondjuk 80km/órára és csontra lefékezek,akkor leáll a motor!!!Amíg nyomom a gázt semmi baj,de,ha hirtelen magas fordulatszámról alapjáratra kell visszaállnia azt már nem bírja és megfullad!!!Voltam már 3 szerelőnél volt már számítógépes hibalekérdezésen,de minden hiába semmi hibát nem találtak és a számítógép is mindent rendben talált:(:(:(!!! Légyszíves,ha valaki találkozott már ilyennel,segítsen!!! S.O.S!!! Előre is köszönöm a segítséget!!!
Mc-elek Elküldve Április6, 2012 Elküldve Április6, 2012 esetleg egy üzemanyag nyomást kellene nézni... meg feszültséget hogy tölt-e rendesen a generátor ... más ötletem nincs
Kisnyúl Elküldve Október18, 2012 Elküldve Október18, 2012 Kedves Segítőkész Emberek! Egy Vauxhall C 1.2 Corsám van gondolom ugyan az , mintha Opel lenne... A problémám vele, hogy már többször felvillant a kézifék kijelző pedig nincs behúzva, ma pedig autópályán 100-120 km/ó sebességnél megtette ugyan ezt de a fordulatszámmérő és a km óra közben föl-le járt nullától kakadásig kb fél percen keresztül. Közben a motor járt illetve éppen gyorsítottam. Gondolom ez vmi hibaüzenet. Ismeri valaki? Mi lehet a hiba?Köszönöm előre is a segítséget!
Mc-elek Elküldve Október18, 2012 Elküldve Október18, 2012 Kedves Segítőkész Emberek! Egy Vauxhall C 1.2 Corsám van gondolom ugyan az , mintha Opel lenne... A problémám vele, hogy már többször felvillant a kézifék kijelző pedig nincs behúzva, ma pedig autópályán 100-120 km/ó sebességnél megtette ugyan ezt de a fordulatszámmérő és a km óra közben föl-le járt nullától kakadásig kb fél percen keresztül. Közben a motor járt illetve éppen gyorsítottam. Gondolom ez vmi hibaüzenet. Ismeri valaki? Mi lehet a hiba?Köszönöm előre is a segítséget! nézd meg a fékolajszíntett
Kisnyúl Elküldve Október20, 2012 Elküldve Október20, 2012 nézd meg a fékolajszíntett Köszönöm! Meg fogom biztosan, remélem ez lesz az! Köszönöm még egyszer!
Kisnyúl Elküldve Október25, 2012 Elküldve Október25, 2012 nézd meg a fékolajszíntett Fékolaj szint max.-on van, szerencsére, vagy sajnos... Volt alkalmam újra megcsodálni ezt a jelenséget amikor autópályán elkezdenek a mutatók fel le ugrálni... Most egy kcsit jobban megfigyeltem. A sebességmérő, fordulatszám méró a víz és az benzin mutató is leesik a fézifék lámpa ég. Az írányjelző nem működik ha ez a jelenség éppen folyamatban van... Nekem lövésem sincs mi lehet. Van valakinek ötlete?
Mc-elek Elküldve Október26, 2012 Elküldve Október26, 2012 Fékolaj szint max.-on van, szerencsére, vagy sajnos... Volt alkalmam újra megcsodálni ezt a jelenséget amikor autópályán elkezdenek a mutatók fel le ugrálni... Most egy kcsit jobban megfigyeltem. A sebességmérő, fordulatszám méró a víz és az benzin mutató is leesik a fézifék lámpa ég. Az írányjelző nem működik ha ez a jelenség éppen folyamatban van... Nekem lövésem sincs mi lehet. Van valakinek ötlete? valami kontakt hiba lesz ... csak hol :)
Davee Elküldve Október27, 2012 Elküldve Október27, 2012 valami kontakt hiba lesz ... csak hol :) Esetleg a fékolajszint érzékelőjénél? Csatlakozó kontakt spray páros egy próbát megér szerintem.
Mc-elek Elküldve Október27, 2012 Elküldve Október27, 2012 Esetleg a fékolajszint érzékelőjénél? Csatlakozó kontakt spray páros egy próbát megér szerintem. de minden műszer libeg neki
Davee Elküldve Október27, 2012 Elküldve Október27, 2012 de minden műszer libeg neki Csak azért gondoltam hátha befolyásolja, de csak a levegőbe beszélek ám B korzás létemre :D C-t csak pár hónapig vezettem :P
Mc-elek Elküldve Október27, 2012 Elküldve Október27, 2012 Csak azért gondoltam hátha befolyásolja, de csak a levegőbe beszélek ám B korzás létemre :D C-t csak pár hónapig vezettem :P valakinek volt már ez a hiba.... ott talán az óra csatija szarakodott.. talán... :)
Davee Elküldve Október28, 2012 Elküldve Október28, 2012 valakinek volt már ez a hiba.... ott talán az óra csatija szarakodott.. talán... :) Meglehet. :)
sgery Elküldve Október31, 2012 Elküldve Október31, 2012 Egy vezmű lánc csattanás esetén milyen összeggel lehet számolni 1,3 cdti esetén? kb 3e-res fordulaton pattant el... Ha netán hasfájós összeg lenne, érdemes bontott motort bedobni helyére? Esetleg egy 1.7 cdti-t?
Mc-elek Elküldve November1, 2012 Elküldve November1, 2012 Egy vezmű lánc csattanás esetén milyen összeggel lehet számolni 1,3 cdti esetén? kb 3e-res fordulaton pattant el... Ha netán hasfájós összeg lenne, érdemes bontott motort bedobni helyére? Esetleg egy 1.7 cdti-t? biztos hogy 6 számjegyű összeg lesz :( valszeg az első szám nem 1 es lesz csak abból indulok ki hogy a z14xep-nél ami láncos ,egy vezérlés csere kb 100e nálad gondolom hengerfej javítás is lesz
sgery Elküldve November1, 2012 Elküldve November1, 2012 biztos hogy 6 számjegyű összeg lesz :( valszeg az első szám nem 1 es lesz csak abból indulok ki hogy a z14xep-nél ami láncos ,egy vezérlés csere kb 100e nálad gondolom hengerfej javítás is lesz Én is erre számítottam. Szerencsére jó helyre vittem (itteni kolléga), olcsóbb lesz a javítás mint amúgy lehetne, legalábbis reméljük :) Nem örülök ennek, mert ez már nem hozza vissza az árát. A turbó és nagynyomású szivattyú csere még csak-csak dob az árán de ez már nem fog. Lassan teljesen új lesz a kocsi... :/ Mennyibe kerül egy bontott 1.7 cdti motor? És mennyire kompatibilis az 1.3-as elemeivel? (váltó, ü.a. szivattyú, turbó stb..) Kérdem ezt azért, mert ha már sokat kell rá költeni, legalább valami haszna legyen, mert ez az 1.3-as elég vérszegény sajnos :( Igazából az egész kocsiban egy dolog nem tetszik, az alul méretezett motor (főleg, hogy egy benyás 2l-es vectra b-ből szálltam át...) A hely, a kilátás és a többi nagyon tetszik, a külseje sem rossz (bár ez sem egy vectra..)
madar89 Elküldve Március4, 2013 Elküldve Március4, 2013 üdv! a 1.0-ás 2003 as opel corsa c p1405-ös hibát dobja valami kipufogógáz visszavezetést ír a diag! mit tudok ezzel tennI? előre is köszönöm a segítséget
Davee Elküldve Március4, 2013 Elküldve Március4, 2013 üdv! a 1.0-ás 2003 as opel corsa c p1405-ös hibát dobja valami kipufogógáz visszavezetést ír a diag! mit tudok ezzel tennI? előre is köszönöm a segítséget Kipufogógáz visszavezetést az EGR (németeknél AGR) szelep végzi, valószínűleg egy takarítás megoldja a problémát. Egy ilyen kis szerkentyűt kell keresned: De vigyázz a leszedéssel, mert ez bent van a vízkörben, tehát leszedés előtt le kell engedned a hűtővizedet. Ilyenkor pedig már illik tömítést cserélni, esetleg megpróbálkozni a lefalazásával, így kicsit javítasz a motoron, bár csodákat nem művel. 1
madar89 Elküldve Március5, 2013 Elküldve Március5, 2013 (edited) Kipufogógáz visszavezetést az EGR (németeknél AGR) szelep végzi, valószínűleg egy takarítás megoldja a problémát. Egy ilyen kis szerkentyűt kell keresned:http://www.bondauto.hu/arukep/0_1329316908_255.jpg De vigyázz a leszedéssel, mert ez bent van a vízkörben, tehát leszedés előtt le kell engedned a hűtővizedet. Ilyenkor pedig már illik tömítést cserélni, esetleg megpróbálkozni a lefalazásával, így kicsit javítasz a motoron, bár csodákat nem művel. nagyon köszönöm a segítséget! :) Módosítva Május16, 2013 : mackosajt Képpel nem idézünk!! Idézéskor törekedjetek az IMG-s részt törölni az idézett részből. Köszi!
Recommended Posts