Astra555 Elküldve December2, 2013 Megoszt Elküldve December2, 2013 T csaba66! Ez, így, ebben a formában butaság. Ezt is azok mondják, akik a 30000 km/év olajcsere periódust is. Kérdés, hogy higgyünk e nekik. Ha igen,akkor miben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruki Elküldve December2, 2013 Megoszt Elküldve December2, 2013 Hi! Olajcsere előtt állok. Z16XEP a motorkód. A filterabc-ből szeretném megrendelni a dolgokat. Mennyire megbízható webshop? castrol magnatec 5w40 c3 olajat vennék bele. Ez a levegőszűrő: http://filterabc.hu/spd/C30130/MANN-FILTER-C30130-levegoszuro Meg ez az olajszűrő: http://filterabc.hu/spd/W712_75/MANN-FILTER-W71275-olajszuro Ez ugye akkor mindegyik jó lesz a z16xep-be? Mert akkor meg is rendelem. Pollenszűrőt kell cserélni? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December2, 2013 Megoszt Elküldve December2, 2013 Hi! Olajcsere előtt állok. Z16XEP a motorkód. A filterabc-ből szeretném megrendelni a dolgokat. Mennyire megbízható webshop? castrol magnatec 5w40 c3 olajat vennék bele. Ez a levegőszűrő: http://filterabc.hu/spd/C30130/MANN-FILTER-C30130-levegoszuro Meg ez az olajszűrő: http://filterabc.hu/spd/W712_75/MANN-FILTER-W71275-olajszuro Ez ugye akkor mindegyik jó lesz a z16xep-be? Mert akkor meg is rendelem. Pollenszűrőt kell cserélni? Köszi. Nem venném ezt az olajat, én Castrolból inkább az Edge Fst 5w40 olajat használnám, a szűrők amiket választottál jók:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruki Elküldve December2, 2013 Megoszt Elküldve December2, 2013 Nem venném ezt az olajat, én Castrolból inkább az Edge Fst 5w40 olajat használnám, a szűrők amiket választottál jók:)! Mi a baj az olajjal? Dexos2nek megfelel úgy tudom. Amúgy vagy már 100k km óta ilyen van benne és semmi baja nincs,már 200k+ van benne. Vagy gyári gm olaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December2, 2013 Megoszt Elküldve December2, 2013 Mi a baj az olajjal? Dexos2nek megfelel úgy tudom. Amúgy vagy már 100k km óta ilyen van benne és semmi baja nincs,már 200k+ van benne. Vagy gyári gm olaj? Nekem nem tetszett amit leengedtem az autóból utána, trutyis volt mindkétszer, folyamatosan kicsapódásos volt a beöntőnyílás, az olajszűrő is megrogyott állapotban volt és ugyanúgy használtam az autót ahogyan addig, nem rövid távokon... A Gm olajjal ilyet nem tapasztaltam, nekem bevált, de ha a Castrolhoz ragaszkodsz nem foglak rábeszélni, azért mondtam az FST-t a Magnatec helyett,1645ft különbség nekem megérné a jobb minőséget a márkán belül (filtershop árak)...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruki Elküldve December2, 2013 Megoszt Elküldve December2, 2013 Nekem nem tetszett amit leengedtem az autóból utána, trutyis volt mindkétszer, folyamatosan kicsapódásos volt a beöntőnyílás, az olajszűrő is megrogyott állapotban volt és ugyanúgy használtam az autót ahogyan addig, nem rövid távokon... A Gm olajjal ilyet nem tapasztaltam, nekem bevált, de ha a Castrolhoz ragaszkodsz nem foglak rábeszélni, azért mondtam az FST-t a Magnatec helyett,1645ft különbség nekem megérné a jobb minőséget a márkán belül (filtershop árak)... :) Engem meg lehet győzni,mert nem értek annyira hozzá,ugyhogy hallgatok az okosabbra :) Ja,az 1600+-t megéri,csak én a filterabc-t néztem,ott meg nem volt olyan. Mert más ez a filtershop. Itt még néztem ilyet is. https://the-filtershop.com/MOTUL_Specific_dexos2_5W30_5_L_motorolaj Ez a motul jobb választás,mint a castrol? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve December2, 2013 Megoszt Elküldve December2, 2013 Mi a baj az olajjal? Dexos2nek megfelel úgy tudom. Amúgy vagy már 100k km óta ilyen van benne és semmi baja nincs,már 200k+ van benne. Vagy gyári gm olaj? Nekem habzott...én sem ajánlom. Azóta került bele jó GM gyári olaj, eddig ez vált be...de azt teszel bele, amit akarsz, a te döntésed... Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December2, 2013 Megoszt Elküldve December2, 2013 Engem meg lehet győzni,mert nem értek annyira hozzá,ugyhogy hallgatok az okosabbra :) Ja,az 1600+-t megéri,csak én a filterabc-t néztem,ott meg nem volt olyan. Mert más ez a filtershop. Itt még néztem ilyet is. https://the-filtershop.com/MOTUL_Specific_dexos2_5W30_5_L_motorolaj Ez a motul jobb választás,mint a castrol? Köszi Nem tudom, hogy jobb-e a motul... Általánosságban egy drága olaj, de kitűnő minőségű, bármelyiket választod GM/Castrol Fst/Motul nem lősz mellé, a Magnatec-es tapasztalatommal nem vagyok egyedül ezek szerint, az FST-t viszont VW Touranban használjuk, (Edge 5w30) abba az kell, nincs is vele gond... Viszont 15ezres csereperiódus részemről javallott, bármelyik olajat is használod...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve December3, 2013 Megoszt Elküldve December3, 2013 Ezt is azok mondják, akik a 30000 km/év olajcsere periódust is. Kérdés, hogy higgyünk e nekik. Ha igen,akkor miben? Nincs mit elhinni, barmi is van odairva, attol a motorod meg pont annyi olajat fog fogyasztani, amennyit. Ez egy jo magasan megszabott maximalis ertek, kevesebb nyugodtan lehet :) A 30ezret sem kell elhinni, lehet akar minden reggel is olajat cserelni. En csak annyit tudok sajat tapasztalatbol, hogy 270ezer utan sincs semmi gond 30ezres cserekkel (Z17DTH), de ez tobbnyire 90 kilometeres utakbol jon ossze Viszont 15ezres csereperiódus részemről javallott, bármelyik olajat is használod... :) Nem lehet a csereperidust csak igy, egyeb tenyezoktol fuggetlenul megadni. Aki megy napi 2*100 km-t autopalyan, az siman elmehet 30ezerig, aki napi 2*3 km-t, az mar 2000 korul bele fog utkozni az egy evbe. Nem veletlenul van az idokorlat megadva... Aki pedig mondjuk heti 2*200 km-t megy, az az egy evet is tullepheti, mert a hideginditas az, ami leginkabb "farasztja" az olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve December3, 2013 Megoszt Elküldve December3, 2013 Aki pedig mondjuk heti 2*200 km-t megy, az az egy evet is tullepheti, mert a hideginditas az, ami leginkabb "farasztja" az olajat. Ez majdnem rám illik. Heti 2*230 km-t megyek + hét közben néhányszor (ez változó, de leginkább egy-kétszer) 25-30 km-eket. De ahogy itt sokan tanácsolták (egyébként Opel szervizben is ezt javasolták, pedig biztos vagyok benne hogy tisztában vannak a gyári ajánlással) 15.000 km-nél lecseréltem az olajat. Ez időben nekem kicsivel több mint fél év. A gyári GM olaj, nekem is jobban bejön, mint a Castrol Magnatec 5W40 C3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve December3, 2013 Megoszt Elküldve December3, 2013 Ez majdnem rám illik. Heti 2*230 km-t megyek + hét közben néhányszor (ez változó, de leginkább egy-kétszer) 25-30 km-eket. De ahogy itt sokan tanácsolták (egyébként Opel szervizben is ezt javasolták, pedig biztos vagyok benne hogy tisztában vannak a gyári ajánlással) 15.000 km-nél lecseréltem az olajat. Ez időben nekem kicsivel több mint fél év. Artani nyilvan nem art, de azert nem szabad elfelejteni, a szerviz abban erdekelt, hogy minel gyakrabban jarj naluk... En magam cserelem az olajat, igy ilyen problema nincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December3, 2013 Megoszt Elküldve December3, 2013 Nincs mit elhinni, barmi is van odairva, attol a motorod meg pont annyi olajat fog fogyasztani, amennyit. Ez egy jo magasan megszabott maximalis ertek, kevesebb nyugodtan lehet :) A 30ezret sem kell elhinni, lehet akar minden reggel is olajat cserelni. En csak annyit tudok sajat tapasztalatbol, hogy 270ezer utan sincs semmi gond 30ezres cserekkel (Z17DTH), de ez tobbnyire 90 kilometeres utakbol jon ossze Nem lehet a csereperidust csak igy, egyeb tenyezoktol fuggetlenul megadni. Aki megy napi 2*100 km-t autopalyan, az siman elmehet 30ezerig, aki napi 2*3 km-t, az mar 2000 korul bele fog utkozni az egy evbe. Nem veletlenul van az idokorlat megadva... Aki pedig mondjuk heti 2*200 km-t megy, az az egy evet is tullepheti, mert a hideginditas az, ami leginkabb "farasztja" az olajat. Csupán lusta voltam leírni a felhasználási körülményeket, de így már ez sem hiányzik:)! A 15ezerre azért írtam, hogy részemről, mert én szerintem olyan átlagosan közlekedem előváros Hosszabb távokon arányaiban kevés hidegindítással tényleg nincsen gond a 30ezerrel, a VW ugye kijelzi, hogy mikor kell, általában 20-25ezernél szokott, ami reális a használathoz mérten, (néha város, leggyakrabban települések között, havonta többször autópálya...) Pizzafutárként szerintem harmadolnám a gyári periódust...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve December3, 2013 Megoszt Elküldve December3, 2013 Artani nyilvan nem art, de azert nem szabad elfelejteni, a szerviz abban erdekelt, hogy minel gyakrabban jarj naluk... En magam cserelem az olajat, igy ilyen problema nincs :) Persze, biztos a váltóolaj cseréről is azért beszéltek le, hogy menjen tökre a váltóm és vegyek tőlük másikat. Igaz? :) De ha már itt tartunk, leginkább abban lennének érdekeltek, hogy ne cseréljek egyáltalán olajat. :) Egy motorgenerálon nagyobb a saját hasznuk, mint egy olajcserén. Ha már innen nézzük a dolgot... :) Amúgy nekem fél évente egy ezrest megér hogy nem én koszolom össze a kezemet és nem kell a kocsi alá bepréselnem magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve December3, 2013 Megoszt Elküldve December3, 2013 Persze, biztos a váltóolaj cseréről is azért beszéltek le, hogy menjen tökre a váltóm és vegyek tőlük másikat. Igaz? :) De ha már itt tartunk, leginkább abban lennének érdekeltek, hogy ne cseréljek egyáltalán olajat. :) Egy motorgenerálon nagyobb a saját hasznuk, mint egy olajcserén. Ha már innen nézzük a dolgot... :) Amúgy nekem fél évente egy ezrest megér hogy nem én koszolom össze a kezemet és nem kell a kocsi alá bepréselnem magam. Nem penzugyi megfontolasbol teszem, bar ha belegondolok, nem is tudok hirtelen olyan szervizt, ahol az altalam vitt olajat egy ezresert beletennek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve December3, 2013 Megoszt Elküldve December3, 2013 Nem penzugyi megfontolasbol teszem, bar ha belegondolok, nem is tudok hirtelen olyan szervizt, ahol az altalam vitt olajat egy ezresert beletennek... Én tudok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve December3, 2013 Megoszt Elküldve December3, 2013 Én tudok. ;) Törzsvásárlói kedvezménnyel nem nehéz :D Én két ezrest fizetek egy komplett szervizért. Az összes szűrő, olaj, átnézi a kocsit. Nem kell alámásznom, a fáradt olajat cipelgetnem, szóval kényelmesebb nekem is. Évente cserélek olajat, szűrőket, 10-12 e km-t megyek. Napi munkába járás 2*3 km, hidegen, heti 2-4 30 km út. Új korában német céges kocsi volt, fél évente hét havonta ment 30-32 e km-t a szervizkönyv tanúsága szerint. Én 170 e km-el vettem meg. Most 203 van benne. GM dexos 2 olaj, mann filter szűrők. Motorikus gondot nem érzékelek, nincs olajfogyás, megy rendesen, szerintem a fent leírt használat mellett a haton belüli átlag fogyasztás sem rossz. Amióta kap 2t olajat a tankba azóta megszűnt a kerregés, és csendesebb is a járása. Előbb, utóbb a nagynyomású szivattyú cserére szorul, a következő szűrő cserénél kiderül mennyi fémforgács van a házban. Még egy pár évet kellene szolgálnia :icon1: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Amióta kap 2t olajat a tankba azóta megszűnt a kerregés, és csendesebb is a járása. Előbb, utóbb a nagynyomású szivattyú cserére szorul, a következő szűrő cserénél kiderül mennyi fémforgács van a házban. Még egy pár évet kellene szolgálnia :icon1: :hiya: Erre emlékszem, hogy írtad korábban is. Milyen arányban kevered? A nagynyomású szivattyú nem lesz két fillér. Az új gyári, kedvezményesen is fél millió forint környékén van. De léteznek erre szakosodott cégek, akik vállalnak felújítást is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Erre emlékszem, hogy írtad korábban is. Milyen arányban kevered? A nagynyomású szivattyú nem lesz két fillér. Az új gyári, kedvezményesen is fél millió forint környékén van. De léteznek erre szakosodott cégek, akik vállalnak felújítást is. Szia! Tele tankonként kap 2dl-t. 1-2 dl-t javasolt a szerelőm, én a maximummal kezdtem :evilgrin: Full szintetikus, 2 ütemű motorolaj, katalizátoros motorokhoz. Már 4-5 e km-nél járok, A kerregés teljesen megszűnt, most minuszos indulásnál is, és nincs erős dízel hang 2000-s fordulat felett sem hidegen. Szóval kellemesebb a hangja. A nagynyomású szivattyút 410-ért néztem abból jön le a kedvezmény, de illik cserélni a hidat és a csöveket is, + egy tank és üzemanyag rendszer tisztítás a fémforgácsok miatt, injektorok bevizsgálása tisztítása, ha rendesen meg akarom csinálni. Szóval kompletten nem olcsó. Bontott szivattyú van 45-ért a haveromnál garanciával. Majd a következő szűrőcserénél kiderül mennyire súlyos a helyzet <_< De 1000 € max egy papírozható, komplett motor + a munka, meg a papírok :icon1: Üdv! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brokkolee Elküldve December6, 2013 Megoszt Elküldve December6, 2013 Nekem volt ennyi, sőt több is. 0,9l/1000 km-nél döntöttem végül a gyűrű és szsz szimmering csere mellett. Akkor 120.000 km volt benne (Z16XEP), és szénné égett gyűrűk. Egészen addig Opel szervízben szervízeltettem gyári GM olajjal és 30.000 km-enként. Azóta kerülöm mind a hármat... Mibe fáj egy ilyen gyűrű és szelepszár szimmering csere kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pyte Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 Sziasztok! Tegnap volt az autóm olaj cserén 2006.12 havi Z14XEP és egy ilyen https://www.google.hu/search?q=mobil+1+5w3+formula+fe&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=R8uiUrCHAceRhQeA6IDYAQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=922#facrc=_&imgdii=_&imgrc=EgSutDXehvkOlM%3A%3BYQ7vi9l88HumgM%3Bhttp%253A%252F%252Fwashford.scene7.com%252Fis%252Fimage%252FWashford%252F151590%253F%2524PDP_MAIN%2524%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.halfords.com%252Fwebapp%252Fwcs%252Fstores%252Fservlet%252Fproduct_storeId_10001_catalogId_10151_productId_723401_langId_-1_categoryId_165581%3B560%3B385 olajos kannát találtam a csomagtartóban amiben kb fél liter olaj van .. Szerintetek vissza vigyen vagy jó ez az olaj is bele mert nem találok sehol Dexos2 minősítést .. Ja és márka szervizben volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 Sziasztok! Tegnap volt az autóm olaj cserén 2006.12 havi Z14XEP és egy ilyen https://www.google.hu/search?q=mobil+1+5w3+formula+fe&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=R8uiUrCHAceRhQeA6IDYAQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=922#facrc=_&imgdii=_&imgrc=EgSutDXehvkOlM%3A%3BYQ7vi9l88HumgM%3Bhttp%253A%252F%252Fwashford.scene7.com%252Fis%252Fimage%252FWashford%252F151590%253F%2524PDP_MAIN%2524%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.halfords.com%252Fwebapp%252Fwcs%252Fstores%252Fservlet%252Fproduct_storeId_10001_catalogId_10151_productId_723401_langId_-1_categoryId_165581%3B560%3B385 olajos kannát találtam a csomagtartóban amiben kb fél liter olaj van .. Szerintetek vissza vigyen vagy jó ez az olaj is bele mert nem találok sehol Dexos2 minősítést .. Ja és márka szervizben volt. Létezik ebben dexos 2 is, de annak szerintem más az adalék összetétele mint fordnak. http://www.mobil.com/UK-English-LCW/carengineoils_products_mobil-super-3000-formula-g-5w30.aspx# Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 Mibe fáj egy ilyen gyűrű és szelepszár szimmering csere kb? Csak a tömítések, szimeringek és a gyűrűk ára 100-150 e meg a munkadíj. Ha a hengerfejet fel kell újítani akkor elég sokba fájhat. Szerintem 200-300 e közt valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 Nekem ez a művelet (gyűrűzés, szimeringek, hengerfej felújítás, vezérlés csere) 230000 pénz volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pyte Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 Létezik ebben dexos 2 is, de annak szerintem más az adalék összetétele mint fordnak. http://www.mobil.com/UK-English-LCW/carengineoils_products_mobil-super-3000-formula-g-5w30.aspx# Azt tudom, hogy létezik csak ezt tették bele és nem tudom, hogy maradat e benne vagy inkább vigyem vissza.. Hívtam őket azt mondták semmi baja nem lesz .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 Azt tudom, hogy létezik csak ezt tették bele és nem tudom, hogy maradat e benne vagy inkább vigyem vissza.. Hívtam őket azt mondták semmi baja nem lesz .. Szia! Azt nem tudom mi a különbség, de biztos van valami. Majd Mantec megmondja. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts