mantec Elküldve Október22, 2013 Megoszt Elküldve Október22, 2013 T juve60! Az említett motorolaj semmilyen GM (Opel) követelményt nem teljesít. Ezért GM (Opel) motorba nem való. A Total konszern Elf márkanéven forgalmazott aktuális GM (Opel) követelményt (GM Dexos 2) teljesítő motorolajai: Elf Excellium C3 5W-40, Elf Solaris LSX 5W-40, Elf Solaris MSX 5W-30. "... nem lesz gond ..." Vagy nem tudod bizonyítani majd, hogy a gond emiatt keletkezett. Vagy arra is lesz majd szövege a szerelőnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Október22, 2013 Megoszt Elküldve Október22, 2013 végül ez lessz beletéve ELF SOLARIS FE 5W-30 ,a szerelő szerint ezzel nem lessz gond az egr szeleppel sem <_< http://olajcentrum.hu/elf-solaris-dpf-5w-30-5-liter/ Egyetértek mantec-kel! Megint okosabb egy szerelő, mint a gyártó... <_< :icon4: Téged meg nem értelek, itt ez a többoldalas fórum, kérdezel is, kapsz egy pozitív választ erre hagysz beletenni egy olyat, ami nem bele való.... A Dexos2-ből ne engedj, nincsen rá magyarázat, hogy miért kell "csakazértis" nem ilyet tenni bele, azt sem lehet mondani, hogy drágább az ilyen olaj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
juve60 Elküldve Október22, 2013 Megoszt Elküldve Október22, 2013 T juve60! Az említett motorolaj semmilyen GM (Opel) követelményt nem teljesít. Ezért GM (Opel) motorba nem való. A Total konszern Elf márkanéven forgalmazott aktuális GM (Opel) követelményt (GM Dexos 2) teljesítő motorolajai: Elf Excellium C3 5W-40, Elf Solaris LSX 5W-40, Elf Solaris MSX 5W-30. "... nem lesz gond ..." Vagy nem tudod bizonyítani majd, hogy a gond emiatt keletkezett. Vagy arra is lesz majd szövege a szerelőnek. sorry én néztem rosszul Elf Solaris MSX 5W-30 ez lessz bele 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Október22, 2013 Megoszt Elküldve Október22, 2013 T juve60! "... sorry ..." Csóközön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 Sziasztok! Indokolt valamilyen esetben 5W30 helyett 10W40-es motorolajat tenni az autóba? Esedékes lesz egy olajcsere, és eddig 5W30-at használok/használtam, váltsak 10W40-re vagy maradhat? 115000 km van az autóban Z16XEP. Köszi előre is! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 (edited) T huggybear! " ... motorolajat ..." A gyártóművi követelmény nem viszkozitási osztály (10W-40, 5W-30), hanem a gyártóművi előírás (GM dexos2) megléte. Ezek az olajok jellemezően 5W-30-asak, egy 5W-40-es, és egy 0W-40-es. T juve60! "... megfeleljen ..." 10W-40-es GM dexos2-t teljesítő olaj nincs. Módosítva November16, 2014 : mantec 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
juve60 Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 T huggybear! " ... motorolajat ..." A gyártóművi követelmény nem viszkozitási osztály (10W-40, 5W-30), hanem a gyártóművi előírás (GM Dexos 2) megléte. üdv akkor ezek szerint mindegy hogy 5w30 vagy 10w40 csak megfeleljen a gyártói előirásoknak Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 Akkor marad az 5W30. Köszöm válaszod! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
juve60 Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 T huggybear! " ... motorolajat ..." A gyártóművi követelmény nem viszkozitási osztály (10W-40, 5W-30), hanem a gyártóművi előírás (GM Dexos 2) megléte. Ezek az olajok jellemezően 5W-30-asak, egy 5W-40-es, és egy 0W-40-es. T juve60! "... megfeleljen ..." 10W-40-es GM Dexos2-t teljesítő olaj nincs. thx a felvilágositást,mindig tanul az ember,a nem megfelelő olaj használata milyen hatással lessz a motorra ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 üdv akkor ezek szerint mindegy hogy 5w30 vagy 10w40 csak megfeleljen a gyártói előirásoknak Egy 10w40 olaj gyakorlatilag képtelen megfelelni az előírásoknak, így ahogy mantec írja nincs is ilyen olaj... :) Nem megfelelő olajnak nagyon sok következménye van, iszaposodás, lerakódások keletkezése, elégtelen kenési tulajdonságok, motorkopás, rossz hővezetés, stb stb... Huggybear! Olyan egyszerű ez az olaj kérdés.... A dexos2-t kell betartani az autó "élete" végéig meg a csereperiódust és kész... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 Rendben van, betartom :icon1: Csupán azért kérdeztem, mert hallottam olyat, hogy a motor kopásával sűrűbb olaj kell bele, de akkor tartom magam az eredetihez :icon1: . Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 Rendben van, betartom :icon1: Csupán azért kérdeztem, mert hallottam olyat, hogy a motor kopásával sűrűbb olaj kell bele, de akkor tartom magam az eredetihez :icon1: . Köszi! G. De akkor én inkább az okot, a kopottságot szüntetném meg, pl dugattyúgyűrű cserével. Mert ha még jobban elkopik akkor jön a 15W40, 20W40? :) 115000 km alatt ha nem gyilkoltad amúgy sem nagyon szabadna elkopnia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 T huggybear! "... a motor kopásával ..." a kopott alkatrészeket kell kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabela Elküldve Október28, 2013 Megoszt Elküldve Október28, 2013 Sziasztok! Mi a megfelelő olaj csereperiódus egy 1,7cdti-nél(ha az autó már 160 ezret futott 6 évesen)? -Gondolom dexos2 ebbe is.ezen belül melyiket érdemes(tapasztalat,vélemény)? köszi a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Október28, 2013 Megoszt Elküldve Október28, 2013 T csabela! "... csereperiódus ..." Gyártóművi adatok: Z17DTL 59 kW 50 ekm / 2 év, Z17DTH 74 kW 50 ekm / 2 év, Z17DTJ 81 kW 30 ekm / 1 év, Z17DTR 92 kW 30 ekm / 1 év. "... érdemes ..." Mobil 1 ESP 0W-40. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Október28, 2013 Megoszt Elküldve Október28, 2013 SziasztoK! Az "olajoskanna, alatta hullámos vonallal" ikon kigyulladt és következő indításig folyamatosan égett a műszerfalamon. Nincs most nálam a kézikönyv. Ez most azt jelenti, hogy kevés az olaj? Vagy esetleg a csereperiódusra figyelmeztet? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Október28, 2013 Megoszt Elküldve Október28, 2013 SziasztoK! Az "olajoskanna, alatta hullámos vonallal" ikon kigyulladt és következő indításig folyamatosan égett a műszerfalamon. Nincs most nálam a kézikönyv. Ez most azt jelenti, hogy kevés az olaj? Vagy esetleg a csereperiódusra figyelmeztet? Köszönöm! "Motorolajszint Az ellenõrzõlámpa sárga fénnyel világít. Az olajszint ellenõrzése automatikus. Ha járó motornál világít a lámpa A motorolaj szintje túlságosan alacsony. Ellenõrizze a motorolajszintet, és szükség esetén töltsön utána – lásd 298. oldal." Ennyit ír róla. Nekem egyszer csinálta, utántöltöttem, de aztán másnap mégegyszer bevillant, majd ment olajcserére, és azóta sohasem világított. Pár percre állítsd le, és ellenőrizd az olajszintet. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Október28, 2013 Megoszt Elküldve Október28, 2013 Köszönöm! Én is azért voltam meglepődve, mert pont most szombaton néztem utoljára olajszintet, nívópálcával és rendben volt. Egyébként újraindítással megszűnt és azóta sem jött vissza, amúgy meg éppen a héten viszem éppen olajcserére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Október28, 2013 Megoszt Elküldve Október28, 2013 A Z19DT tud olyat csinálni, hogy világít az olajlámpa, de rendben van a szint. Nálam kétszer csinálta, mindkét esetben megálltam, vártam kb.: 10 percet, és megnéztem a nívópálcát, ami szerint rendben volt a szint. Egyik esetben az állás után már elaludt a lámpa, a másiknál pedig az azt követő indítás után, de a kettő közt eltelt vagy 20 ekm alatt többet nem villant fel. Egy szerelő ismerősöm mondta, hogy pár fokkal más szögben van beépítve a motor, mint olasz társai, ezért lehet néha téves riasztás. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabela Elküldve Október29, 2013 Megoszt Elküldve Október29, 2013 T csabela! "... csereperiódus ..." Gyártóművi adatok: Z17DTL 59 kW 50 ekm / 2 év, Z17DHT 74 kW 50 ekm / 2 év, Z17DTJ 81 kW 30 ekm / 1 év, Z17DTR 92 kW 30 ekm / 1 év. "... érdemes ..." Mobil 1 ESP 0W-40. köszi. Mobil 1 new life 0w40-ehez mit szólsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Október29, 2013 Megoszt Elküldve Október29, 2013 T csabela! Kifutó termék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabela Elküldve Október31, 2013 Megoszt Elküldve Október31, 2013 T csabela! Kifutó termék. :mellow: "Kifutó model"-attól szerinted bele lehet tölteni?-mi a hátránya azért kérdeztem,mert a leírásában szerepel,hogy az opel megfelelőminőségi követelményének megfelel. Még egy kérdésem volna:mi a külömbség 0w40 és 5w30 között?-mert az utóbbi többször alőfordul a dexos2 ajánlásai között. melyiket miért? köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Október31, 2013 Megoszt Elküldve Október31, 2013 T csabela! "... bele lehet ..." Semmi baj nincs vele, mint ahogy a karburátorral, diagonál gumiabronccsal, dinamóval sem. Elmúlt felette az idő. "... különbség ..." Egyiknél PAO, másiknál HC az alapolaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve November1, 2013 Megoszt Elküldve November1, 2013 Sziasztok! Kicsit OFF és általános kérdés: Ha keveset járok a kocsival (mondjuk évi 5000km, vagy még kevesebb), akkor miért kell egy év után lecserélni a motorolajat? Mi "fárad" el az olajban? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve November1, 2013 Megoszt Elküldve November1, 2013 Az olaj összetevői, adalékok.....és többek közt savas lesz, ami nem tesz jót a motornak...:) Remélem beletrafáltam....:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts