harmlevi Elküldve December23, 2013 Elküldve December23, 2013 On 2013. 12. 23. at 20:11, mantec írta: T Urak! Fordítva ültök a lovon! Nem azért használják a 0W-XX viszkozitási osztályt, mert valaki -35 C°-ban indítja az autóját, hanem korszerű PAO alapolajból gyártják a motorolajat, amely egyéb hasznos tulajdonságain kívül -35 C°-ig is szivattyúzható marad. Röviden: a --35 C° nem ok, hanem következmény. T Jómagam! "... 0w-30as Dexos2 ..." Mo-on kapható nincs. Értem, köszönjük:) Egyébként akkor a Suzukimba való 0w20 olaj is PAO lenne?
mantec Elküldve December24, 2013 Elküldve December24, 2013 (edited) T harmlevi! "... Suzukimba való ..." Ha a Suzuki gyári motorolaj 0W-20-ra gondolszl, mely a megtévesztésig hasonlít az Eneos Premium Ultra 0W-20-ra, akkor igen. Módosítva November16, 2014 : mantec
harmlevi Elküldve December24, 2013 Elküldve December24, 2013 On 2013. 12. 24. at 9:27, mantec írta: T harmlevi! "... Suzukimba való ..." Ha a Suzuki gyári motorolaj 0W-20-ra gondolszl, mely a megtévesztésig hasonlít az Eneos Premium Ultra 0W-20-ra, akkor igen. T mantec! Köszönöm, igen erre gondoltam!
Zsoltee44 Elküldve December28, 2013 Elküldve December28, 2013 Sziasztok! Z19DTH motorkódú Opel Astra H ba milyen fajta váltó olaj kell 6 sebességes manuális váltóhoz. kiváncsi leszek a válaszra mert 3 ember 3. verziót mondott :D :D :D
mantec Elküldve December28, 2013 Elküldve December28, 2013 T Zsoltee44! Hajtómű: M20 Feltöltési mennyiség: 2,4 liter Olajkövetelmény: API GL-4 75W-90.
benkoa Elküldve December28, 2013 Elküldve December28, 2013 T.mantec! A kérdésem nem "opelos", de mégis van benne GM, ezért remélem, hogy válaszolsz. A fiamnak van egy Nissan Almera 2004-es 1,5-ös benzines autója. A következőket csak elmondás alapján állítom, (a közeli napokban fogom megnézni). - egy-két hete az indítás után pár percig zúg a kormány szervó (legalábbis a hang onnan jön), ami jobra-balra mozgatás után megszűnik - ugyanez a hang egy pár perc üzemelés után megszűnik - az olajszint a tartályban túl magas A gyári előírás szerint DEXRON (TM) III.olaj kell a tartályba (...és ez ugye GM minősítés?) A tervem az, hogy kicserélem az olajat (hiszen az autó nem rég van nálunk, nem ismerjük az előéletét), de a neten talált infók szerint ez az olaj létezik, DEXRON F-G és H minőségben is, illetve van már DEXRON IV-es is. Melyiket rakjam bele? Köszönettel: benkoa
mantec Elküldve December28, 2013 Elküldve December28, 2013 T benkoa! "... Melyiket ..." Utántöltéshez: GM Dexron III G. Cseréhez: GM Dexron III G, H, VI. 1
benkoa Elküldve December28, 2013 Elküldve December28, 2013 On 2013. 12. 28. at 15:17, mantec írta: T benkoa! "... Melyiket ..." Utántöltéshez: GM Dexron III G. Cseréhez: GM Dexron III G, H, VI. Köszönöm. A cserével fogom kezdeni.
toto01 Elküldve December29, 2013 Elküldve December29, 2013 Sziasztok! 2007/6. Opel Astra H GTC Z16XER-ben szeretném lecseréltetni a váltóolajat. Tudom, hogy "örökéletű" meg minden, de 125e van a kocsiban, cserélve még szerintem nem volt és néha (főleg hidegben) kínszenvedés 2-esbe váltani, nagyritkán az egyes is "érdekes". Tudna valaki egy prémium kategóriás váltóolajat ajánlani ehhez a típushoz? Illetve mi a véleményetek szervóolajat is kellene cserélni? Ha igen akkor milyen prémium kategóriás szervóolajat tudnátok mondani? Köszönöm előre is!
harmlevi Elküldve December29, 2013 Elküldve December29, 2013 On 2013. 12. 29. at 12:16, toto01 írta: Sziasztok! 2007/6. Opel Astra H GTC Z16XER-ben szeretném lecseréltetni a váltóolajat. Tudom, hogy "örökéletű" meg minden, de 125e van a kocsiban, cserélve még szerintem nem volt és néha kínszenvedés 2-esbe váltani, nagyritkán az egyes is "érdekes". Tudna valaki egy prémium kategóriás váltóolajat ajánlani ehhez a típushoz? Illetve mi a véleményetek szervóolajat is kellene cserélni? Ha igen akkor milyen prémium kategóriás szervóolajat tudnátok mondani? Köszönöm előre is! A váltó még hagyján, ha akarod cseréld, talán javít valamit a problémádon, de a szervóban tök felesleges olajat cserélni, a szint legyen rendben és ennyi... A gyári olaj a legmegfelelőbb mindkettőhöz :)!
toto01 Elküldve December29, 2013 Elküldve December29, 2013 On 2013. 12. 29. at 12:35, harmlevi írta: A váltó még hagyján, ha akarod cseréld, talán javít valamit a problémádon, de a szervóban tök felesleges olajat cserélni, a szint legyen rendben Mégseés ennyi... A gyári olaj a legmegfelelőbb mindkettőhöz :)! A motul váltóolaj is jó lehet bele? Mint pl ez?: http://www.premiumolaj.hu/motul_gear_300_75w90_1_liter vagy ezek közül valamelyik esetleg?: http://www.premiumolaj.hu/szemelyauto_valtoolaj_manualis_valto/motul
Zsoltee44 Elküldve December30, 2013 Elküldve December30, 2013 On 2013. 12. 28. at 7:25, mantec írta: T Zsoltee44! Hajrómű: M20 Feltöltési mennyiség: 2,4 liter Olajkövetelmény: API GL-4 75W-90. Ez érdekes mert eddig 3 embert kérdeztem meg mind a 3 mást mondott. volt már 75w 90 volt már 75W 80 is és van aki gl5 ajánlott bele,nah most akkor ??? :D
harmlevi Elküldve December30, 2013 Elküldve December30, 2013 On 2013. 12. 30. at 14:38, Zsoltee44 írta: Ez érdekes mert eddig 3 embert kérdeztem meg mind a 3 mást mondott. volt már 75w 90 volt már 75W 80 is és van aki gl5 ajánlott bele,nah most akkor ??? :D A választ már megkaptad... Minek akarod ennyire lecserélni... Tök felesleges...
pjotr Elküldve December31, 2013 Elküldve December31, 2013 On 2013. 12. 29. at 12:35, harmlevi írta: A váltó még hagyján, ha akarod cseréld, talán javít valamit a problémádon, de a szervóban tök felesleges olajat cserélni, a szint legyen rendben és ennyi... A gyári olaj a legmegfelelőbb mindkettőhöz :)! Úgy vettem észre hogy az utóbbi években egyre nehezebb tekernem a kormányt (Astra H, Z16XEP), és erről a kommentről jutott eszembe, hogy talán a szervó olaj szint lehet alacsony. Ez hol van az autóban, hol tudom ellenőrizni? Van valamilyen szintjelzés is, hogy meddig kell legyen?
harmlevi Elküldve December31, 2013 Elküldve December31, 2013 On 2013. 12. 31. at 17:38, pjotr írta: Úgy vettem észre hogy az utóbbi években egyre nehezebb tekernem a kormányt (Astra H, Z16XEP), és erről a kommentről jutott eszembe, hogy talán a szervó olaj szint lehet alacsony. Ez hol van az autóban, hol tudom ellenőrizni? Van valamilyen szintjelzés is, hogy meddig kell legyen? A motor mögött szemben állva bal oldalon (benzineseknél így van) az első tengely vonalában, közepes magasságban egy zöldes tartály, fekete kupakkal, a kupakról lóg bele egy pár centis szintjelző, ennek kell minimum beleérnie az olajba... Valószínű a tartály eléggé koszos, poros... https://cromax.hu/150000000-olajfolyadek/151670000-olaj/151670691-szervoolaj/296143-szervoolaj-opel-zold-1l Ilyen olaj kell a tiedbe... :) Felnyitás után párszor tekerd el végállásig a kormányt, az esetleges levegősödést kiküszöbölve! :) http://aprod.hu/hirdetes/opel-astra-h-kormanymu-szervoszivattyu-kormanyoszlop-ID1ASzT.html
toto01 Elküldve Január1, 2014 Elküldve Január1, 2014 Sziasztok! 2007/6. Opel Astra H GTC Z16XER-típusnál mennyi váltóolajat kell rendeljek hozzá, ha le szeretném cserélni? Mennyi megy bele? és mégegy off kérdés tudom de csak egy számot szeretnék: Eredeti opel vezérműszíjat hány e km-enként kell cserélni? Tud valaki egy "hivatalos" adatot? Köszönöm!
mantec Elküldve Január1, 2014 Elküldve Január1, 2014 T toto01! Hajtómű F17+ vagy F17+ MTA. Feltöltési mennyiség: 1,6 liter. Olajkövetelmény: API GL-4 75W-90. 1
pjotr Elküldve Január1, 2014 Elküldve Január1, 2014 On 2013. 12. 31. at 18:07, harmlevi írta: A motor mögött szemben állva bal oldalon (benzineseknél így van) az első tengely vonalában, közepes magasságban egy zöldes tartály, fekete kupakkal, a kupakról lóg bele egy pár centis szintjelző, ennek kell minimum beleérnie az olajba... Valószínű a tartály eléggé koszos, poros... https://cromax.hu/150000000-olajfolyadek/151670000-olaj/151670691-szervoolaj/296143-szervoolaj-opel-zold-1l Ilyen olaj kell a tiedbe... :) Felnyitás után párszor tekerd el végállásig a kormányt, az esetleges levegősödést kiküszöbölve! :) http://aprod.hu/hirdetes/opel-astra-h-kormanymu-szervoszivattyu-kormanyoszlop-ID1ASzT.html Köszi a részletes választ, ez alapján egyből megtaláltam! A jó hír, hogy az olajszint megfelelő, a rossz hír, hogy van egy rejtélyes hibajelenség, ami azt hittem a szervó olaj szinttel lehet kapcsolatban. A jelenség az, hogy a motor beindítását követő 2 másodpercben elkezdem tekerni a kormányt, akkor leáll a motor. 2 másodperc után, ha beáll az alapjárat, akkor már minden OK. A gyanúm az, hogy valahogy a szervó fogja meg a motort, és titkon reméltem, hogy egy síma szervó olaj feltöltéssel megoldódik a dolog. De úgy tűnik, hogy más lehet a probléma... Tudom, hogy nem ez a megfelelő topic, de esetleg ötlet valakinek ezzel kapcsolatban?
harmlevi Elküldve Január1, 2014 Elküldve Január1, 2014 On 2014. 01. 01. at 12:55, pjotr írta: Köszi a részletes választ, ez alapján egyből megtaláltam! A jó hír, hogy az olajszint megfelelő, a rossz hír, hogy van egy rejtélyes hibajelenség, ami azt hittem a szervó olaj szinttel lehet kapcsolatban. A jelenség az, hogy a motor beindítását követő 2 másodpercben elkezdem tekerni a kormányt, akkor leáll a motor. 2 másodperc után, ha beáll az alapjárat, akkor már minden OK. A gyanúm az, hogy valahogy a szervó fogja meg a motort, és titkon reméltem, hogy egy síma szervó olaj feltöltéssel megoldódik a dolog. De úgy tűnik, hogy más lehet a probléma... Tudom, hogy nem ez a megfelelő topic, de esetleg ötlet valakinek ezzel kapcsolatban? Az akkumulátorod mennyire régi, generátor mennyire lehet jó állapotban, a töltés rendben van alapjáraton? Szerintem nézz rá teszt módban, 14.3V körüli a jó érték! Persze én is csak találgatok...:)
pjotr Elküldve Január1, 2014 Elküldve Január1, 2014 On 2014. 01. 01. at 13:03, harmlevi írta: Az akkumulátorod mennyire régi, generátor mennyire lehet jó állapotban, a töltés rendben van alapjáraton? Szerintem nézz rá teszt módban, 14.3V körüli a jó érték! Persze én is csak találgatok... :) Akkumlátor 2 hónapja cserélve, a régi meg az új akksival is ugyanazt csinálja. A töltés OK, 14.3V...
csaba66 Elküldve Január1, 2014 Elküldve Január1, 2014 On 2014. 01. 01. at 12:55, pjotr írta: Köszi a részletes választ, ez alapján egyből megtaláltam! A jó hír, hogy az olajszint megfelelő, a rossz hír, hogy van egy rejtélyes hibajelenség, ami azt hittem a szervó olaj szinttel lehet kapcsolatban. A jelenség az, hogy a motor beindítását követő 2 másodpercben elkezdem tekerni a kormányt, akkor leáll a motor. 2 másodperc után, ha beáll az alapjárat, akkor már minden OK. A gyanúm az, hogy valahogy a szervó fogja meg a motort, és titkon reméltem, hogy egy síma szervó olaj feltöltéssel megoldódik a dolog. De úgy tűnik, hogy más lehet a probléma... Tudom, hogy nem ez a megfelelő topic, de esetleg ötlet valakinek ezzel kapcsolatban? Es mi lenne, ha kibirnal ket masodpercet kormanytekergetes nelkul? :) Porgetni sem illik egybol inditas utan a motort, de ha annyira utana akarsz jarni, akkor nezd meg, mi tortenik, ha egy kis gazt is adsz. Szerintem egyszeruen meg az akku nem tert magahoz, nincs toltes, es ha a kormany aramfelvetele hatasara tovabb esik a feszultseg, attol all le.
harmlevi Elküldve Január1, 2014 Elküldve Január1, 2014 On 2014. 01. 01. at 16:57, csaba66 írta: Es mi lenne, ha kibirnal ket masodpercet kormanytekergetes nelkul? :) Porgetni sem illik egybol inditas utan a motort, de ha annyira utana akarsz jarni, akkor nezd meg, mi tortenik, ha egy kis gazt is adsz. Szerintem egyszeruen meg az akku nem tert magahoz, nincs toltes, es ha a kormany aramfelvetele hatasara tovabb esik a feszultseg, attol all le. Jaj, én meg 2 PERCnek hittem azt a két másodpercet... Csabának igaza van minden tekintetben... :)
pjotr Elküldve Január1, 2014 Elküldve Január1, 2014 On 2014. 01. 01. at 16:57, csaba66 írta: Es mi lenne, ha kibirnal ket masodpercet kormanytekergetes nelkul? :) Porgetni sem illik egybol inditas utan a motort, de ha annyira utana akarsz jarni, akkor nezd meg, mi tortenik, ha egy kis gazt is adsz. Szerintem egyszeruen meg az akku nem tert magahoz, nincs toltes, es ha a kormany aramfelvetele hatasara tovabb esik a feszultseg, attol all le. Hát, jobb híján most azt csinálom, hogy várok 2 mp-et.. Csak azért furcsa, mert az első 5 évben nem volt ilyen probléma, most meg van, tehát valami elromlott. Egyébként bizonyos kormányállásnál hozzá sem kell hozzányúlni a kormányhoz, olyankor is leáll. Ilyenkor mozdítok valamennyit a korányom, újraindítok, és akkor már nem áll le.
tamasminta Elküldve Január8, 2014 Elküldve Január8, 2014 Hali! Olajszűrő gondom van, Z14XE motoros H asztrában olajszűrőt cserélnék: ami benne volt az "MAHLE OX 173 öko" amit kaptam hozzá az "MANN HU 712/8" nem teljesen egyformák. Azért kicserélhetem? Köszi!
mantec Elküldve Január8, 2014 Elküldve Január8, 2014 T tamasminta! "... Z14XE .." Az említett motor nem szerelték H karosszériába. Legalábbis a gyárban nem. Z14XEL, Z14XEP motorokba - 19MA9234 motorszámig - HU 712/8 x használatos a Mann Filter-től. A Mahle termék: OX 173/1D ECO. OEM számok. "... kicserélhetem ..." Igen.
Recommended Posts