DarthVödör Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 (edited) pő Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Caravan rendszámtábla világítás: https://sites.google...dszam-vilagitas 12 darab SMD 3228 hideg fehér, erős fényű LED-del, a Sofita helyén. Persze kettő van belőle, kétszer. Hármas csoportokban, 560R előtét ellenállással. 10 ponton kell átvágni a fóliát, és 2 helyen átkötést beforrasztani. Ez a kettő, a plusz, és mínusz (test) pólus. Ezeket kell az érintkezőre kötni. A két foglalat egyforma, de az érintkezők polaritása fordított! Caravan csomagtér világítás, SMD 3228 hideg fehér, erős fényű LED-dekkel. https://sites.google...n/led-csomagter 4 helyen kell átvágni a fóliát, a többi vágás, biztonsági okokból. A pozitív, és a test a panel két végére kerül. A foglalatban, egy-egy alkatrészlábat hajlítottam. Kérném mind a kettőt. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 (edited) ő Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 üdv fehér számlapos órát ledeztél már be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 (edited) On 2012. 05. 29. at 19:29, mr. bb írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 http://www.opelforum...pic=1733&st=137 Erre gondoltál? Igen, az én művem... Ez a link engem hagyományos fekete számlaphoz vezet! Ez fehér! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 (edited) On 2012. 05. 29. at 21:25, Zachi írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Aha! Akkor, fehéret még nem csináltam. :blink: Bár szerintem, a megvilágítása ugyan olyan... És, akarsz? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 (edited) On 2012. 06. 02. at 6:17, Alex75 írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazsi1.4 Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 Üdv mindenkinek. Kis segítséget kérnék km óra ledezéshez , ha valakinek esetleg van olyan képe amin a ledek már a helyükre kerültek viszont a számlap még nem, megosztaná velem. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 (edited) On 2012. 08. 20. at 17:26, bazsi1.4 írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazsi1.4 Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 Köszönöm a gyors választ. Igen jelenleg még fekete alapon fehér számlapom van viszont szeretném lecserélni. A mutatókat olyan színűre tervezem mint a teljes világítást, egyszerű kékre gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 (edited) On 2012. 08. 20. at 18:37, bazsi1.4 írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazsi1.4 Elküldve Augusztus21, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2012 Gondold meg, hogy lecseréld fehérre a számlapot! Sokkal nehezebb foltmentessé tenni a LED-ezést, és nagyon zavaró lesz a tele világos számlap! A mutatók bármilyen színű lehet, akár külön, gyújtásról is mehet!!! (mint az LCD) Erre a számlapra gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
pepe46 Elküldve Szeptember8, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2012 Sziasztok! Megadta magát a 2002-es G Astrámban a kilométeróra számláló izzó és nem tudom hogy milyen foglalatos. Valaki tudja esetleg? Bocs a minőségért de csak mobil van. A foglalat "alja" hatlapfejű 12v 1,5W-os maga az izzó. Ilyen lapított izzót ráadásul opálosat még nem láttam! Hol tehetek ilyenre szert? Egyébként nagyon megszenvedtem a vissza szereléssel! A műszer egység hátlapja vagy fedele csavaros olyan mint DarthVödör oldalán a 3. kép. Segítsetek légyszi fontos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
piratson Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Sziasztok! Megadta magát a 2002-es G Astrámban a kilométeróra számláló izzó és nem tudom hogy milyen foglalatos. Valaki tudja esetleg? Bocs a minőségért de csak mobil van. A foglalat "alja" hatlapfejű 12v 1,5W-os maga az izzó. Ilyen lapított izzót ráadásul opálosat még nem láttam! Hol tehetek ilyenre szert? Egyébként nagyon megszenvedtem a vissza szereléssel! A műszer egység hátlapja vagy fedele csavaros olyan mint DarthVödör oldalán a 3. kép. Segítsetek légyszi fontos! Eredeti Opel izzó, csak ott tudsz venni ilyent, ahol eredeti alkatrészeket is árulnak. Más nem lesz jó bele!!! Bolttól függően 600-1000,-Ft :closedeyes: Azért vidd magaddal, mert van ahol gőzük sincs, mit kérsz - Én így jártam :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Servitor Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Sziasztok! Megadta magát a 2002-es G Astrámban a kilométeróra számláló izzó és nem tudom hogy milyen foglalatos. Valaki tudja esetleg? Bocs a minőségért de csak mobil van. A foglalat "alja" hatlapfejű 12v 1,5W-os maga az izzó. Ilyen lapított izzót ráadásul opálosat még nem láttam! Hol tehetek ilyenre szert? Egyébként nagyon megszenvedtem a vissza szereléssel! A műszer egység hátlapja vagy fedele csavaros olyan mint DarthVödör oldalán a 3. kép. Segítsetek légyszi fontos! itt meg is rendelheted, azt hiszem ez ugyanaz http://www.mullerauto.net/kategoriak/327-opel-astra-g-muszerfal-izzo-feher.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
TamásV Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Rendeltem az astrámhoz hátsó ledes index izzót. Kicseréltem a wolfram szálast a ledesre és nem működik vele. Az izzók jók mert 12V-ról működnek viszont a helyükön nem. Mi ennek az oka és, hogy tudom kiküszöbölni ezt a hibát? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv: Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 (edited) On 2012. 09. 23. at 15:53, TamásV írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 Az index elektronika "figyeli" az áramkör épségét. Azt jelenti, hogy ha kiég egy vagy több izzó, kisebb a terhelés, ezért gyorsabban villogással jelzi ezt. Ha egyáltalán nem villog, a foglalattal lesz a gond. Ha jól emlékszem, a foglalatban a külső, nagy felület a pozitív! A LED-nek nem mindegy a polaritás! Fordított esetben nem világít! Én LED-es izzót soha többé! Mióta a tempomattal megszívatott. :icon4: Bár biztosan léteznek jó minőségűek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 (edited) On 2012. 09. 23. at 17:35, gezoli írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 Megnéztem a hátsólámpa foglalatot: a helyzetjelző/fék lámpán kívül az összes izzó fordított polaritású! Tehát az alsó, kicsi érintkező a test! A hengeres, nagy érintkező a pozitív! (caravan) Szerinted kapható kétszínű 3mm-es LED piros-fehér színben? Piros-sárgát már találtam! Nem autóba kell! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
TamásV Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 Az index elektronika "figyeli" az áramkör épségét. Azt jelenti, hogy ha kiég egy vagy több izzó, kisebb a terhelés, ezért gyorsabban villogással jelzi ezt. Ha egyáltalán nem villog, a foglalattal lesz a gond. Ha jól emlékszem, a foglalatban a külső, nagy felület a pozitív! A LED-nek nem mindegy a polaritás! Fordított esetben nem világít! Köszi a gyors választ! Igen ezt tudom, hogy nem mindegy a polaritás. Valóban gyors villogással jelezte, hogy valami gond van ha beraktam a ledes izzót ha nem. Azaz valószínűsíthető, hogy meg kell fordítanom az izzóban a kötést. Nyilván fordítva kötötték össze a kis sárgák az izzót?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 Köszi a gyors választ! Igen ezt tudom, hogy nem mindegy a polaritás. Valóban gyors villogással jelezte, hogy valami gond van ha beraktam a ledes izzót ha nem. Azaz valószínűsíthető, hogy meg kell fordítanom az izzóban a kötést. Nyilván fordítva kötötték össze a kis sárgák az izzót?! :) Nem kötötték azt fordítva, általában az izzófoglalat alsó, kis érintkezője a pozitív, körben a nagy felület meg a negatív. Hogy az Astrában ez mégis fordítva van, hát így jártál :) Egyébként az lesz a baj ezzel a ledes "izzóval", hogy sokkal kisebb áramot vesz fel, mint az izzó, így szerintem simán hibásnak fogja minősíteni az elektronika, hiába működik, vagyis akkor is megszaporázza a villogást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 Megnéztem a hátsólámpa foglalatot: a helyzetjelző/fék lámpán kívül az összes izzó fordított polaritású! Tehát az alsó, kicsi érintkező a test! A hengeres, nagy érintkező a pozitív! (caravan) Degááázz. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts