Alex75 Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 Már nem csak az LCD, és a mutatók világítanak gyújtáson, hanem a piros jelölők is! Nagyon ütős lett! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sisti Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Sziasztok! A napiszämlälot mi vilägitja meg? Mert nekem egyik naprol a mäsikra elsötetedett, es semmit sem mutat, de nem tom hogy mi lehet a hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Egy kis égő világítja meg, valószínűleg csak kiégett. Csak macerás a csere, ki kell venni az óracsoportot hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sisti Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Egy kis égő világítja meg, valószínűleg csak kiégett. Csak macerás a csere, ki kell venni az óracsoportot hozzá. Köszönöm a gyors vällaszt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balage08 Elküldve Április24, 2013 Megoszt Elküldve Április24, 2013 Hali mindenkinek!Ledezni szeretném az Astrát!Nem hiába írtam ide! :) Egy dolog okoz bökkenőt! A multikormány kapcsolóit is átakarom hogy más színe legyen! Arra kellene segítség hogy azt hogy kell szétkapni??? Előre is thx a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolthy88 Elküldve Április24, 2013 Megoszt Elküldve Április24, 2013 tetszik ez a ledezés, laikusként érdemes nekikezdeni? gondoltam belevágok, elsőként a bal első /kettes/ e.ablakemelőnél próbálkoznék, hátha nem csinálok nagy kárt... nem nagyon vagyok megáldva műszaki vénával, ha szétszedem leírás alapján a modult, a ledet és az ellenállást mihez kell forrasztani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astragpetya Elküldve Április25, 2013 Megoszt Elküldve Április25, 2013 Hali mindenkinek!Ledezni szeretném az Astrát!Nem hiába írtam ide! :) Egy dolog okoz bökkenőt! A multikormány kapcsolóit is átakarom hogy más színe legyen! Arra kellene segítség hogy azt hogy kell szétkapni??? Előre is thx a választ! Szia, le kell szedni a kormánylégzsákot, ha jól emlékszem hátulról fogja 2 csavar, így már meglátod a multikapcsoló csavarjait. szintén 2-2 csavar rögzíti. jó munkát :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolthy88 Elküldve Április25, 2013 Megoszt Elküldve Április25, 2013 meg tudnátok mondani, hogy ez milyen led? http://users.atw.hu/astra-girl/Kepek/Ledezes/Ledezes_008.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április26, 2013 Megoszt Elküldve Április26, 2013 meg tudnátok mondani, hogy ez milyen led? http://users.atw.hu/astra-girl/Kepek/Ledezes/Ledezes_008.jpg Ebből nem látszik, hogy milyen LED, a másik oldalról kellene fénykép... Normál LED-nek látszik (nem SMD), , hogy az anódján egy X értékű ellenállás van. Nem látom pontosan a színeket... Ez valami gyári foglalatba hackelt valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandee Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Üdvözlet. 2004_es G astrámba,kicseréltem a gyári műszerfalvilágítást kékre...működnek a ledek de nagyon nagyon halványan látszik,sőt inkább semennyire. Mi lenet a hiba. Megköszönném az ötleteket segítséget.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Üdvözlet. 2004_es G astrámba,kicseréltem a gyári műszerfalvilágítást kékre...működnek a ledek de nagyon nagyon halványan látszik,sőt inkább semennyire. Mi lenet a hiba. Megköszönném az ötleteket segítséget.. Szia! Nagy valószínűséggel az, hogy míg az izzó minden irányba szórja a fényt a LED-nek van egy olyan tulajdonsága, hogy egy irányba világít. Mivel gyárilag izzósra tervezték, könnyen előfordul, hogy a LED egyszerűen nem oda világít ahova kellene. Ha visszaolvasol megtalálod DarthVödör márkatárs leírásait hogyan lehet profi módon beledezni, de mondjuk az is igaz, hogy nem olyan egyszerű mint simán csak kicserélni az izzókat LED-ekre. Ezen kívül az is hozzátartozik, hogy ha a te autódban már színezett fényvezetők vannak, akkor az sem mindegy milyen színű LED-et raksz bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Szia! Nagy valószínűséggel az, hogy míg az izzó minden irányba szórja a fényt a LED-nek van egy olyan tulajdonsága, hogy egy irányba világít. Mivel gyárilag izzósra tervezték, könnyen előfordul, hogy a LED egyszerűen nem oda világít ahova kellene. Ha visszaolvasol megtalálod DarthVödör márkatárs leírásait hogyan lehet profi módon beledezni, de mondjuk az is igaz, hogy nem olyan egyszerű mint simán csak kicserélni az izzókat LED-ekre. Ezen kívül az is hozzátartozik, hogy ha a te autódban már színezett fényvezetők vannak, akkor az sem mindegy milyen színű LED-et raksz bele. Nagy szórási szögű LED kell, léteznek 140 fokosak is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandee Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Értem. Köszönöm És szerintetek milyen színű lenne a jö szín?? Mármint amit átenged a fényvezető..?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Értem. Köszönöm És szerintetek milyen színű lenne a jö szín?? Mármint amit átenged a fényvezető..?? Zöld, piros, sárga.... kéket ne, mert azt sztem elzöldíti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Zöld, piros, sárga.... kéket ne, mert azt sztem elzöldíti. Ez is évjáratfüggő. 2001-es modellévig a fényterelők fehér színűek voltak, tehát nem változtat a beépített LED színén, 2002-től viszont sárgák, az valóban elzöldíti a kék ledeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ArGoNNN Elküldve Május19, 2013 Megoszt Elküldve Május19, 2013 Hali!http://kepfeltoltes.hu/view/111006/2011100...ltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/view/111006/2011100...ltoltes.hu_.jpg Én már viszonylag régen megcsináltam, kb 3-4 évvel ezelött, több színnel is kipróbáltam. Szerintem ahova lehet tegyél "plasmát". A led minősége nagyon fontos, /a leírásokkal ellentétben a gagyi tönkremegy pl. 40 C fokon,tapasztaltam/ többet is cserélnem kellett az idők folyamán hiába méreteztem túl a ledet ellenállás ügyileg. Amúgy a világításkapcsoló fényereje nem állítható a gyári fényerőszabályzóval. uuuu haver ez nagyon kiraly mindig is ilyen kek szinu hatermegvilagitasrol almodtam :| csak nemhiszem h kepes vagyok en is megcsinalni Link to comment Megosztás: More sharing options...
bobizse Elküldve Július6, 2013 Megoszt Elküldve Július6, 2013 Üdv mindenkinek!Egy olyan kérdésem lenne ledezés terén, hogy mivel lehet ezeket rögzíteni, ami nem vezeti az áramot? Jófajta FBS szilikon, vagy ha egy ragasztópisztollyal a megfelelő helyre fogatom, az megteszi?Előre is köszi a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacsa7 Elküldve Július6, 2013 Megoszt Elküldve Július6, 2013 Üdv mindenkinek! Egy olyan kérdésem lenne ledezés terén, hogy mivel lehet ezeket rögzíteni, ami nem vezeti az áramot? Jófajta FBS szilikon, vagy ha egy ragasztópisztollyal a megfelelő helyre fogatom, az megteszi? Előre is köszi a válaszokat A ragasztópisztolyos megoldás teljesen jól működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Július6, 2013 Megoszt Elküldve Július6, 2013 (edited) k. Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacsa7 Elküldve Július6, 2013 Megoszt Elküldve Július6, 2013 Csak az a baj, hogy az autóban, időnként túl meleg van. Ez akár 80-90°C-t is elérheti. A ragasztóanyag ilyenkor kilágyul, nyúlik, megfolyik. Nálunk az egyik autóban azzal van rögzítve a led szalag a csomagtér tálcán és nincs vele gond. Pedig nem kevés ragasztóanyag lett használva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Július6, 2013 Megoszt Elküldve Július6, 2013 (edited) On 2013. 07. 06. at 20:10, kacsa7 írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 Majd szépen elfolyik, elmozdul, elenged. Csak várd ki a végét. Lesz még jó idő... Én palmatex-xel rögzítettem, azóta volt meleg, s bírta (hőálló is) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 Csak egy ötlet: F.B.S, azt hiszem 200 C° ig hőálló! http://www.profifuga.hu/FBS-Tomito-ragaszto-dobozban-70-ml/2/12/74 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 Csak egy ötlet: F.B.S, azt hiszem 200 C° ig hőálló! http://www.profifuga.hu/FBS-Tomito-ragaszto-dobozban-70-ml/2/12/74 Nem jobb a palmatex? http://www.pattex.hu/content/dam/uac/pattex/hungary/downloads/info-material/tds/1.2.1%20PATTEX%20PalmaTex_OK.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 Nem jobb a palmatex? http://www.pattex.hu/content/dam/uac/pattex/hungary/downloads/info-material/tds/1.2.1%20PATTEX%20PalmaTex_OK.pdf Nekem mindegy :D Nem hiszem hogy mostanában kellene akár milyen ledet is felragasztanom. De ha még is kellene akkor FBS mert az van otthon, illetve talán azt még könnyebb is eltávolítani mint a palmatexet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts