BéCsé Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Azt hittem, hogy helyileg nem stimmel valami. Erről a hibáról tudok, köszi... Szerintem az a legnagyobb hiba, hogy az alábbi rendeletnek nem felel meg. 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet 55/B. § A nappali menetjelző lámpára vonatkozó további műszaki feltételek (1) A gépkocsira csak jóváhagyási jellel ellátott nappali menetjelző lámpát szabad felszerelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yuri Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Szerintem az a legnagyobb hiba, hogy az alábbi rendeletnek nem felel meg. 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet 55/B. § A nappali menetjelző lámpára vonatkozó további műszaki feltételek (1) A gépkocsira csak jóváhagyási jellel ellátott nappali menetjelző lámpát szabad felszerelni. Elolvastam a rendeletet, tudom ,hogy nem szabvány, épp ezért nem nagyon foglalkoztam azzal sem, hogy a lámpák felkapcsolásánál kikapcsoljon a menetfény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pepike73 Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Sziasztok,G Astra Kombi hátso lámpába kicseréltem a féklámpám meg a helyzet jelző egőmet ledesre.Az történt,hogy most,ha megy a helyzet jelző lámpa akkor (igaz csak este látszik) halványan ég a féklámpa a csomag tartón,a hagyományos égökkel ezt nem csinálta,ha van valakinek valami megoldás vagy ötlete,hogy mit tudjak csinálni,hogy ne égjen a féklámpa irja meg elöre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Sziasztok,G Astra Kombi hátso lámpába kicseryéltem a féklámpám meg a helyzet jelző egőmet ledesre.Az történt,hogy most,ha megy a helyzet jelző lámpa akkor (igaz csak este látszik) halványan ég a féklámpa a csomag tartón,a hagyományos égökkel ezt nem csinálta,ha van valakinek valami megoldás vagy ötlete,hogy mit tudjak csinálni,hogy ne égjen a féklámpa irja meg elöre is köszönöm. Dobd ki a p.csába mert semmire nem jó! Én is így jártam! Amikor be volt kapcsolva a tempomat és bekapcsoltam a világítást akkor kikapcsolt a tempomat, mert úgy érzékelte, hogy nyomom a féket! Két hétig gondolkodtam, hogy mi lehet a hiba! A másik, hogy sötétben, ha megy a világítás és megnyomod a féket nem is lehet látni, hogy fölvillan a féklámpa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pepike73 Elküldve December2, 2012 Megoszt Elküldve December2, 2012 Akkor nincs semmi megoldás erre a Ledes égökre, nekem tetszene,ha meg tudnám oldani valahogy,hogy ne kelljen "kidobjam" Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December2, 2012 Megoszt Elküldve December2, 2012 (edited) On 2012. 12. 01. at 7:36, pepike73 írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
pepike73 Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Köszike a választ, ma vissza mentem az iletöhöz akitöl vettem az egöket,azt mondta,hogy a féklámpa szálára a pozitivra kössek rá diodát,igaz az értékét nem tudom,majd hétvégén megcsinállom. Egyébbként ma tettem az első lámpákba is ledes égöt(a helyzet jelzöbe) nagyon szép,a hagyományos égő a led mellett sárgán világit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Pont nem led, de ide kapcsolódik. A műszeregységbe milyen izzó kell és hány wattos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 (edited) p Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
joco320d Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Olyan izzó nincs, amit csak ki kell cserélni és jégfehér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Köszike a választ, ma vissza mentem az iletöhöz akitöl vettem az egöket,azt mondta,hogy a féklámpa szálára a pozitivra kössek rá diodát,igaz az értékét nem tudom,majd hétvégén megcsinállom. Egyébbként ma tettem az első lámpákba is ledes égöt(a helyzet jelzöbe) nagyon szép,a hagyományos égő a led mellett sárgán világit. Jajj... de akkor meg levágod s dióda nyitófeszével.... Inkább párhuzamossan egy 2.4Kohm körüli ellenállást.... Csak arra figyelj elöl, hogy nehogy sokkal eltérjen a színhőmérséklete, vagy nehogy nagyon hideg fehér legyen, mert az már kék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joco320d Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Ez sem rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Servitor Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Szép! Igaz engem nagyon zavarna, ha ritmusra villogna minden a kocsimba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 (edited) On 2012. 12. 02. at 22:35, imy írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Igen, ez a nyitófeszültség, vagy 0,6V-ot elvesz a 12V-ból. Ugyan már! A 2,4Kohm párhuzamosan, kb 5mA-rel növeli meg a fogyasztását az áramkörnek. Nem igazán zárná le azt a derengést. Nem nagyon segítettél neki ezzel a hozzászólással... Próbálkozni kell. Akkor egy 5W-os izzó párhuzamosan, és annak elégnek kell lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dominik890517 Elküldve December16, 2012 Megoszt Elküldve December16, 2012 Sziasztok,ki az aki elvállalna egy ledezést a kocsimba?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 (edited) p Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 Csak elkészült az idén az enyém is... Igaz, hogy még szét kell szednem, de majd jövőre... Miért az idén már nem fér bele? :D :hehe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 (edited) On 2012. 12. 30. at 23:15, gezoli írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zattka Elküldve Január28, 2013 Megoszt Elküldve Január28, 2013 Üdv! Sokat olvasgattam ezt a fórumot. Így rájöttem hogy ez a Ledezés elég macerás néha idegtépő meló. Próbáltam én is, persze csak kicseréltem az izzókat ledesre és persze foltos! Annyi lenne a kérdésem, hogy valaki akinek sokkal jobban megy ez a dolog elvállalná-e a teljes ledezést. Természetesen fizetnék is érte, a jó munka sok pénzt megér! Ha valaki megtenné akkor kérem jelezzen! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Üdv! Sokat olvasgattam ezt a fórumot. Így rájöttem hogy ez a Ledezés elég macerás néha idegtépő meló. Próbáltam én is, persze csak kicseréltem az izzókat ledesre és persze foltos! Annyi lenne a kérdésem, hogy valaki akinek sokkal jobban megy ez a dolog elvállalná-e a teljes ledezést. Természetesen fizetnék is érte, a jó munka sok pénzt megér! Ha valaki megtenné akkor kérem jelezzen! Köszi Görgess feljebb, és megtalálod a megoldást:(DarthVödör) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 (edited) On 2012. 12. 30. at 22:23, DarthVödör írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 Ez nagyon jó lett kedves DV. nagyúr! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 Remélem, látszik a különbség! Már nem csak az LCD, és a mutatók világítanak gyújtáson, hanem a piros jelölők is! Off...érdekesen mutat az üzemanyagjelződ. km állás ugyanaz, a szinjező nem. vagy tankolás közben fotóztad?...On...tényleg nagyon látványos lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 (edited) On 2013. 02. 13. at 17:05, rozsav írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts