szabiika11 Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Helló! Az lenne még a kérdésem hogy DELPHI szellőző esetén le kell bontani a műszerfalat hogy kicsérljem a ventillátorkapcsólónál az izzókat Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Helló! Az lenne még a kérdésem hogy DELPHI szellőző esetén le kell bontani a műszerfalat hogy kicsérljem a ventillátorkapcsólónál az izzókat Nálam úgy van, hogy a középső tekerőt kiszeded (ventillátor fokozat kapcsoló), akkor ott van 1 izzó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 (edited) On 2012. 02. 16. at 10:10, imy írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabiika11 Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Rendben van,Köszönöm az infót Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 sziasztok, hol tudok venni vw99 relét itthon? ebayen találtam de ha lehet itthon is kapni, akkor pörgessük a magyar gazdaságot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 (edited) ő Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Na asszem ilyen is kelleni fog... csak találjak lámpatestet Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabiika11 Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 Helló Ilyen ledet próbált már valaki?Érdemes megvenni vagy még ez sem teriti rendesen a a fényt a műszeregységben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 Helló Ilyen ledet próbált már valaki?Érdemes megvenni vagy még ez sem teriti rendesen a a fényt a műszeregységben. Milyen ilyen? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 (edited) On 2012. 03. 13. at 8:26, szabiika11 írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 (edited) On 2012. 03. 10. at 12:23, DarthVödör írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Ezek szerint, mindenkinek olyan van, mint nekem! :D Nem, de rajta vagyok a beszerzésen. Ha sikerül, számítok rád! (Nem egyszerű mert EPC szerint ilyen csak gyári riasztós G Astrában és Zafirában volt, semelyik másik típusban nem (sem B Omegában, sem B Vectrában, de még C Corsában sem).) Van egy barátom aki rendszeresen jár külföldi bontókba, de még ő sem látott ilyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Van végre kép a DarthVödör által beledezett óracsoportomról, íme: Sorry a minőségért, telefonnal készült, élőben még szebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Van végre kép a DarthVödör által beledezett óracsoportomról, íme: Sorry a minőségért, telefonnal készült, élőben még szebb. :icon13: Nagyon szép lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 (edited) On 2012. 04. 02. at 19:16, bocs írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Van végre kép a DarthVödör által beledezett óracsoportomról, íme: http://pics.coldline...0402-OmPYzK.jpg Sorry a minőségért, telefonnal készült, élőben még szebb. Hú! Ilyet nekem is! Tegnapelőttmegazelőttrekilencévvelezelőttre! Szép munka D.V.! A legjobban a sűrű osztással bevezetett sárgás szín eltüntetése és a színes mutató tecc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 (edited) ő Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Kösz. A sűrű osztású számlap, nem volt sárga árnyalatú. A mutató, meg kapott egy kis piros alkoholos filcet, és alulról 3 piros LED-et. :icon1: Akkor talán valaki előzőleg már belenyúlt/cserélte? Sajnos amikor bejött ez a sűrű osztású, akkor a fényvezető anyagában sárgás színt kapott. A régi színtelen volt, így azt könnyen a kívánt színűre lehetett világítani, míg emez elég "érdekes" színeket dobott. Volt is csodálkozás miatta a Tuning - Elektromos dizájn-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Sziasztok! Gondolkodtam mostanában, hogy a helyzetjelző (parkír) izzóimat lecserélném led(-es)re. Milyen fajtát tanácsoltok, ha egyáltalán tanácsoljátok a cserét? Köszi előre is! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Sziasztok! Gondolkodtam mostanában, hogy a helyzetjelző (parkír) izzóimat lecserélném led(-es)re. Milyen fajtát tanácsoltok, ha egyáltalán tanácsoljátok a cserét? Köszi előre is! :icon1: Kettő kipróbálása után maradtam a hagyományosnál. Az egyiknek kékes színe volt és nem szórt fényű, jószerivel csak a LED-nél látszott. A másik a normál izzóhoz színben közel állt, szórt fényű (kb. 120°), viszont helyzetjelzőhöz képest túl erősen világított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 (edited) On 2012. 04. 04. at 5:00, nundee írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Köszönöm a válaszaitokat, akkor marad az izzó. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Ne tedd! Próbáltam én is, de nem a lámpaburába való! Túl sok ott a hő! Megsül! Tavaly nyáron, egymás után "égtek" ki. Maradj az izzónál, sok kiadástól, és bosszúságtól kíméled meg magad. Nekem Unixos van (nemtom pontosan milyen, a drágábbik. Csiszolt fejű hagyományos, nem smd) már több mint egy éve, és eddig jól szuperál. A fényerő is pont jó, és nem is megy tönkre feltűnően gyakran (az olcsóbbik alig pár hétig bírta). Igaz nekem xenonom van, az nem termel annyi hőt a lámpatestben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 (edited) On 2012. 04. 16. at 10:46, Csigipapa írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Megosztanád, számunkra is?! Minden megoldás érdekel! :icon1: Jó pap is holtig? Sztem pont te ebben a témában nem szorulsz tanácsra... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts