TamásV Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Sziasztok! A középkonzol kijelzőjét szeretném ledezni. Szétszedtem és sajnos a fényvezető műanyag sárga színe miatt a kék ledek csúnyán, tompábban világítanak és a színük sem a legszebb. Szeretném megkérdezni, hogy hol tudok hozzájutni egy ilyen fényvezető műanyaghoz mert rettentő bosszantó, hogy ennyire kifogott rajtam. Próbálkoztam plexit lecsiszolni de sajnos a kijelzőn átlátszanak a ledek. A fényereje színe stimmel csak sajnos a led formája kirajzolódik. Nem feltűnő aki először ül az autóban észre sem veszi de engem rettentően bosszant. Nem szeretem a fél megoldásokat. Válaszotokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 (edited) TamásV írta: Sziasztok! A középkonzol kijelzőjét szeretném ledezni. Szétszedtem és sajnos a fényvezető műanyag sárga színe miatt a kék ledek csúnyán, tompábban világítanak és a színük sem a legszebb. Szeretném megkérdezni, hogy hol tudok hozzájutni egy ilyen fényvezető műanyaghoz mert rettentő bosszantó, hogy ennyire kifogott rajtam. Próbálkoztam plexit lecsiszolni de sajnos a kijelzőn átlátszanak a ledek. A fényereje színe stimmel csak sajnos a led formája kirajzolódik. Nem feltűnő aki először ül az autóban észre sem veszi de engem rettentően bosszant. Nem szeretem a fél megoldásokat. Válaszotokat előre is köszönöm! Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Sziasztok! A középkonzol kijelzőjét szeretném ledezni. Szétszedtem és sajnos a fényvezető műanyag sárga színe miatt a kék ledek csúnyán, tompábban világítanak és a színük sem a legszebb. Szeretném megkérdezni, hogy hol tudok hozzájutni egy ilyen fényvezető műanyaghoz mert rettentő bosszantó, hogy ennyire kifogott rajtam. Próbálkoztam plexit lecsiszolni de sajnos a kijelzőn átlátszanak a ledek. A fényereje színe stimmel csak sajnos a led formája kirajzolódik. Nem feltűnő aki először ül az autóban észre sem veszi de engem rettentően bosszant. Nem szeretem a fél megoldásokat. Válaszotokat előre is köszönöm! Ha esetleg még nem jöttél rá fogsz egy tejfehér színű műanyag kannát és akkora darabot vágsz ki amekkora kell. A szín is megmarad amilyet választottál, és a fényt is szórja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Ha esetleg még nem jöttél rá fogsz egy tejfehér színű műanyag kannát és akkora darabot vágsz ki amekkora kell. A szín is megmarad amilyet választottál, és a fényt is szórja. Na ez k***a nagy ;) Most konkrétan boros kannára gondoltál, mint amit Tokajon adnak?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Na ez k***a nagy ;) Most konkrétan boros kannára gondoltál, mint amit Tokajon adnak?? Az hátha még kell sokszok ;) utántőltéshez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 (edited) pruto írta: Ha esetleg még nem jöttél rá fogsz egy tejfehér színű műanyag kannát és akkora darabot vágsz ki amekkora kell. A szín is megmarad amilyet választottál, és a fényt is szórja. Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Kedves DarthVödör! Először is fogadd elismerésem a munkásságodhoz! A fűtéspanelhez tervezett nyákod fóliarajza nincs meg digitalizálva véletlen? Km óra csoporthoz megvan már az ötleted? kár hogy azt a csúnya sárga fóliát oda is gazdagon rácsinálták.... Nézd meg a youtube csatornámon ezt, hátha több ötlet keveréke meghozza a sikert és letaszítja a plazma számlapot ;) Youtube Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Kedves DarthVödör! Először is fogadd elismerésem a munkásságodhoz! A fűtéspanelhez tervezett nyákod fóliarajza nincs meg digitalizálva véletlen? Km óra csoporthoz megvan már az ötleted? kár hogy azt a csúnya sárga fóliát oda is gazdagon rácsinálták.... Nézd meg a youtube csatornámon ezt, hátha több ötlet keveréke meghozza a sikert és letaszítja a plazma számlapot ;) Youtube Érdekes a kocsi, világít a belseje mint egy karácsonyfa, megnézném ezt sötétben milyen élvezet vezetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Érdekes a kocsi, világít a belseje mint egy karácsonyfa, megnézném ezt sötétben milyen élvezet vezetni. Engem biztos zavarna ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Engem biztos zavarna ;) Nálam alapból kb 2/3 fényen világít a hátérvilágítás, maxon zavar sötétben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 (edited) imy írta: Nálam alapból kb 2/3 fényen világít a hátérvilágítás, maxon zavar sötétben. Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 (edited) Gonczgabi írta: Kedves DarthVödör! Először is fogadd elismerésem a munkásságodhoz! A fűtéspanelhez tervezett nyákod fóliarajza nincs meg digitalizálva véletlen? Km óra csoporthoz megvan már az ötleted? kár hogy azt a csúnya sárga fóliát oda is gazdagon rácsinálták.... Nézd meg a youtube csatornámon ezt, hátha több ötlet keveréke meghozza a sikert és letaszítja a plazma számlapot ;) Youtube Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Pont ezért "készül" az automatikus háttérvilágítás szabályozóm, ami, (fotó ellenállás) figyeli a külső fényviszonyokat. És beavatkozik a szabályozásba. Persze, ha a potit feltekered, akkor a fénye is maxon lesz. Ugyan nem ledezni akarok csak azt a pár rossz égőt szeretném kicserélni,amik most nem világítják meg a szellőzési gombokat.Már minden csavart kiszedtem ,legalulról a szivargyújtótól kezdve fenn a befúvórácsig ,de az a mocsok középkonzol csak nem akar kijönni.Erre nincs egy jó leírásod?Te már biztos szétszedted párszor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 (edited) Korzika írta: Ugyan nem ledezni akarok csak azt a pár rossz égőt szeretném kicserélni,amik most nem világítják meg a szellőzési gombokat.Már minden csavart kiszedtem ,legalulról a szivargyújtótól kezdve fenn a befúvórácsig ,de az a mocsok középkonzol csak nem akar kijönni.Erre nincs egy jó leírásod?Te már biztos szétszedted párszor! Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Ha csak a fűtésbox nem világít (BEHR) a középső gombot húzd le, alatta van 1 db izzó. Ha a kijelződ nem világít (vagy csak félig) akkor állj neki lebontani. A teljes fűtéskonzol sötét. Az lett volna a könnyebb eset,ha csak annyi,hogy a gombot lehúzva alatta van az izzó,de ez sajnos nem az a fajta!Delphi ,ez macerásabb. Szerintem eddig az volt a baj,hogy a keretet nem tudtam kivenni,anélkül pedig nem megy.A többi csavar már rutinból megy. ;) Én az elakadásjelzőt meg a befúvókat is kivettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 (edited) DarthVödör írta: Szükség lesz: . Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Kapcsolási rajz: NYÁK terv: egy oldalas, felület szerelt, csak a PLUS, és MINUS kell fúrni. Eagle *.sch, *.brd kiterjesztésben: TID.zip Üdv! Ez megvilágítja vajon a 3 soros MID-kijelző közepét is? Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 (edited) bátyus írta: Üdv! Ez megvilágítja vajon a 3 soros MID-kijelző közepét is? Thx! Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 (edited) DarthVödör írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Alternatív megoldásnak a TID/MID kijelzőhöz a "kannás" megoldás mellé ajánlom a led szalagot /minőségi smd ledes, áramgenerátoros/. Nálam ebből van 1 szegmens /kb 5cm 3db smd led/ felragaszva, teljesen homogén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 (edited) pruto írta: Alternatív megoldásnak a TID/MID kijelzőhöz a "kannás" megoldás mellé ajánlom a led szalagot /minőségi smd ledes, áramgenerátoros/. Nálam ebből van 1 szegmens /kb 5cm 3db smd led/ felragaszva, teljesen homogén. Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 (edited) o Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Jöhet a világítás kapcsoló? Jöhet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 (edited) I Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
djpalace Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Kedves DarthVödör! Én még új vagyok itt a fórumon. Van egy 2004-es 1.2-es Opel Astrám és nagyon érdekel ez a ledezéses dolog. Sokat nézelődtem már utána a neten. Ahogy látom te már elég profi vagy ebben ezért is kérem a segítségedet. Kék színűre szeretném átledezni a műszereket. Megmondanád nekem hogy te honnan rendelted az smc ledeket és az ellenállásokat? Mikorra várható, hogy felteszed a km órát is amit csináltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts