tg-hooker Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Szép napot. Látom nem tétlenkedsz ismét ujdonságokat találtam ;) A műszerfalat én úgy szeretném megcsinálni,hogy a háttér világítás legyen fehér a mutatók meg pirosak nézegettem az oldalad és nem jöttem rá,hogy a fútésboxnál a ledeket hova forrasztottad a nyáklapon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 (edited) ........................ Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
feszek Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Üdv emberek ;) egy kis segítséget kérnék..beltéri sofita égőket akarok cserélni színesre..ha netröl rendelem mit nézzek hogy jó is legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 (edited) i Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
tg-hooker Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Na, ez is megvan. jó estéket A külső kilincseken nem gonolkoztál még?és a risztóra rákötni amikor nyitsz és zársz mutatja a kilincset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 (edited) tg-hooker írta: jó estéket A külső kilincseken nem gonolkoztál még?és a risztóra rákötni amikor nyitsz és zársz mutatja a kilincset. Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 jó estéket A külső kilincseken nem gonolkoztál még?és a risztóra rákötni amikor nyitsz és zársz mutatja a kilincset. Hali. Én már megcsináltam a külső kilincsek világítását. (még én is a próba funkcióba vagyok vele, hogy bírja-e a körülményeket de eddig jó.) Viszont arra a megoldásra, hogy központi nyitásra világítson azt egyszerűen a hátsó belső világításra kötöttem rá. Eddig nagyon jól működik de nagyon kis szöszmötölős dolog volt. Oda smd ledet nagyon nehéz betenni. sima leddel csináltam és nincs se útba és bírja a nyitogatást is. Sajnos a beszerelésről fényképet nem készítettem. de a végeredményről még tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Hali. Én már megcsináltam a külső kilincsek világítását. (még én is a próba funkcióba vagyok vele, hogy bírja-e a körülményeket de eddig jó.) Viszont arra a megoldásra, hogy központi nyitásra világítson azt egyszerűen a hátsó belső világításra kötöttem rá. Eddig nagyon jól működik de nagyon kis szöszmötölős dolog volt. Oda smd ledet nagyon nehéz betenni. sima leddel csináltam és nincs se útba és bírja a nyitogatást is. Sajnos a beszerelésről fényképet nem készítettem. de a végeredményről még tudok. Az tiszta Knight Rider lehet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Az tiszta Knight Rider lehet. ;) Teljesen az, de jól néz ki sötétben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Teljesen az, de jól néz ki sötétben. Szia! Teszel fel képet róla? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 (edited) Hegyi írta: Teljesen az, de jól néz ki sötétben. Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Szia! Teszel fel képet róla? Köszönöm! Hali. Igen teszek fel. Van róla 3 kép de azok még csak sötétedésben készültek. Csinálok majd ma teljesen sötétben olyan helyen ahol nincs lámpa és azt is felteszem. Elmondja valaki mi a menete a képek beillesztésének? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Akkor, ha kinyitottad, vagy lezártad, a külső kilincs világít, amíg az utastér? Igen, ugyan úgy világít. Lezáráskor az is halványodik szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 (edited) Hegyi írta: Hali. Igen teszek fel. Van róla 3 kép de azok még csak sötétedésben készültek. Csinálok majd ma teljesen sötétben olyan helyen ahol nincs lámpa és azt is felteszem. Elmondja valaki mi a menete a képek beillesztésének? Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 (edited) Hegyi írta: Igen, ugyan úgy világít. Lezáráskor az is halványodik szépen. Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Ha felkapcsolod a belső világítást, világít a külső kilincs. Menet közben, elég érdekes lehet. ;) Világít- világít. Biztos nem hétköznapi, de nem is zavar menetközben. Esetleg neked van ötleted a kivitelezésére? Én nem tudtam kiküszöbölni a kapcsolóval való felkapcsolást, de nem is stresszeltem magam rajta túlzottan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 http://kepfeltoltes.hu/view/111030/2011101...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/111030/2011101...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/111030/2011101...ltoltes.hu_.jpg Remélem sikerült használhatóan "feltölteni" a képeket. A 4. képen az első kilincs azért fényesebb mert rossz szögből fényképeztem le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 (edited) Hegyi írta: Világít- világít. Biztos nem hétköznapi, de nem is zavar menetközben. Esetleg neked van ötleted a kivitelezésére? Én nem tudtam kiküszöbölni a kapcsolóval való felkapcsolást, de nem is stresszeltem magam rajta túlzottan. Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 (edited) Hegyi írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Menet közben, nem is szabad használni. Sose zavarjon. ;) Igazad van. Igazoltatáskor lehet még érdekes most, hogy így kigondoltam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Ez ugyanaz négyszer? Sajnos nem nagyon látni. Elvileg kijavítottam azt a hibát, hogy ne ugyan az legyen 4x. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Hali. Igen teszek fel. Van róla 3 kép de azok még csak sötétedésben készültek. Csinálok majd ma teljesen sötétben olyan helyen ahol nincs lámpa és azt is felteszem. Elmondja valaki mi a menete a képek beillesztésének? Köszi a képeket,szerintem nagyon zsír lett.Látom DARTHVÖDÖR már megelőzött a kép beillesztés leírásával. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Köszi a képeket,szerintem nagyon zsír lett.Látom DARTHVÖDÖR már megelőzött a kép beillesztés leírásával. ;) Köszi! Majd még csinálok pár képet valahol teljesen sötétben (lehet nem ma este), úgy adja ki magát rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 http://noob.hu/2011/10/29/PA294360.JPGNa, ez is megvan. Ebben az esetben hogy lettek rögzítve a ledek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 (edited) camaron írta: Ebben az esetben hogy lettek rögzítve a ledek? Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts