ftamas0201 Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Ha az egyik kezed a fenekedbe dugod, akkor sem több fél percnél. :D Kell egy pici lapfejü csavarhúzó,müanyag búra leszed, kiszeded a gyári szofitát, és beleteszel egy ledeset, amilyet szeretnél. Ha nem tévedek nagyot 42mm kell bele. pl. igy néz ki: Őőőő ezt most nem mondod komolyan?! :D tényleg nem tűnik nagy melónak, viszont a fényével kapcsolatban hadd kérdezzek már. Lesz azért olyan mint a gyári a fénye? Mármint magára a bevilágításra gondolok, mert azért este én szoktam használni keresgélésre hasonlókra. Vagy ez is választás kérdése hogy mennyire kell a fényesség? Illetve még annyi hogy a multitimer az megmarad ugye? Szépen fog nekem halványulni meg lassan felkapcsolni is igaz? (Nekem ez nagyon tetszik benne, tudom sokaknak nem, de én azon kevesek közé tartozom akinek ez tényleg bejön) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Őőőő ezt most nem mondod komolyan?! :D tényleg nem tűnik nagy melónak, viszont a fényével kapcsolatban hadd kérdezzek már. Lesz azért olyan mint a gyári a fénye? Mármint magára a bevilágításra gondolok, mert azért este én szoktam használni keresgélésre hasonlókra. Vagy ez is választás kérdése hogy mennyire kell a fényesség? Illetve még annyi hogy a multitimer az megmarad ugye? Szépen fog nekem halványulni meg lassan felkapcsolni is igaz? (Nekem ez nagyon tetszik benne, tudom sokaknak nem, de én azon kevesek közé tartozom akinek ez tényleg bejön) Nekem ilyen van benn! A hátsókat is kicseréltem. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Szerintem erősebb a fénye mint a normál izzóé. A halványodás is megmaradt! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Őőőő ezt most nem mondod komolyan?! :D tényleg nem tűnik nagy melónak, viszont a fényével kapcsolatban hadd kérdezzek már. Lesz azért olyan mint a gyári a fénye? Mármint magára a bevilágításra gondolok, mert azért este én szoktam használni keresgélésre hasonlókra. Vagy ez is választás kérdése hogy mennyire kell a fényesség? Illetve még annyi hogy a multitimer az megmarad ugye? Szépen fog nekem halványulni meg lassan felkapcsolni is igaz? (Nekem ez nagyon tetszik benne, tudom sokaknak nem, de én azon kevesek közé tartozom akinek ez tényleg bejön) Minden ugyan olyan marad, csak nagyobb lesz a fényerő. Én pont azért cseréltem ki, nekem az volt a fontos. Bár azóta már van lábtér világitás is. Ahogy Gezoli is , ugy én is kicseréltem a hátsó ajtók felett is ledesre, illetve a kesztyűtartót, és ami még fontos volt az a csomagtartó, Szinte műteni lehetne a verdában. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Őőőő ezt most nem mondod komolyan?! :D tényleg nem tűnik nagy melónak, viszont a fényével kapcsolatban hadd kérdezzek már. Lesz azért olyan mint a gyári a fénye? Mármint magára a bevilágításra gondolok, mert azért este én szoktam használni keresgélésre hasonlókra. Vagy ez is választás kérdése hogy mennyire kell a fényesség? Illetve még annyi hogy a multitimer az megmarad ugye? Szépen fog nekem halványulni meg lassan felkapcsolni is igaz? (Nekem ez nagyon tetszik benne, tudom sokaknak nem, de én azon kevesek közé tartozom akinek ez tényleg bejön) Ha esetleg nem aludna ki, akkor az izzóval párhuzamosan tegyél 1.0-1.2K 0,6W-os ellenállást. ;) (mert szokott kelleni) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Ha esetleg nem aludna ki, akkor az izzóval párhuzamosan tegyél 1.0-1.2K 0,6W-os ellenállást. ;) (mert szokott kelleni) Köszönöm neked is a választ. Scream24, gezoli nektek mi a tapaszlat erről? Kellett nektek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November5, 2014 Megoszt Elküldve November5, 2014 Köszönöm neked is a választ. Scream24, gezoli nektek mi a tapaszlat erről? Kellett nektek? Mint írtam olyat kell rendelni ami CanBus-os rendszerhez van. Ebben már benne van az ellenállás gyárilag! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihalyvig Elküldve November13, 2014 Megoszt Elküldve November13, 2014 Üdv Lampakapcsolo vilagitas csereben szeretnek segitseget kerni. Anno megcsinaltam de elfelejtettem hogyan kell es ujraptobalkozasnal nem sikerült. A kapcsolot le kell húzni azt tudom es megy is de hogyan jutok el az izzoig ? Koszi elore is Link to comment Megosztás: More sharing options...
astragpetya Elküldve November13, 2014 Megoszt Elküldve November13, 2014 Üdv Lampakapcsolo vilagitas csereben szeretnek segitseget kerni. Anno megcsinaltam de elfelejtettem hogyan kell es ujraptobalkozasnal nem sikerült. A kapcsolot le kell húzni azt tudom es megy is de hogyan jutok el az izzoig ? Koszi elore is Szia, https://sites.google.com/site/opelccled/ledezes/vilagitaskapcsolo Darth Vödör kartárs leírása alapján csináltam én is. üdv Petya 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihalyvig Elküldve November18, 2014 Megoszt Elküldve November18, 2014 (edited) Szia, https://sites.google.com/site/opelccled/ledezes/vilagitaskapcsolo Darth Vödör kartárs leírása alapján csináltam én is. üdv Petya esetleg olyan infó hogy milyen izzó kell majd bele? T5 vagy T3 például ? és ugyanezt kérdezném az el.ablakemelő gombjainak világításánál is. nem a hogyan, hanem hogy mi van benne gyárilag, hátha valaki tudja, így én is megtudom még szétszedés előtt valamint... fűtéskapcsoló a középkonzolon... nekem nincs benne az a fényvezető műanyag... ezért anno beletettem 3 ledet, T5 vagy 3 nem emlékszem... mára 1 maradt mert ... mindegy, egy amit középre kell bedugni, ahol a gyári is volt... na most az nem világítja be az egész teret így nagyon halványak a fények... erre valami pofon egyszerű megoldás valakinek? más fajta izzó pl? homorú vagy smd? ... átálltam smd-kre mert a régebbiek kiégtek hamar, ezek már évek óta működnek. műszerfal meg középkonzolon is az megy... szép. köszi előre is bárki is válaszol szerk : aztaa dedruva, olvasgatom a doksikat amit írtál https://sites.google.com/site/opelccled/cc-led kumabushi én vagyok, voltam :D jéééé :D na csak ennyi :P Módosítva November18, 2014 : mihalyvig 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November18, 2014 Megoszt Elküldve November18, 2014 (edited) On 2014. 11. 17. at 9:13, mihalyvig írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihalyvig Elküldve November19, 2014 Megoszt Elküldve November19, 2014 Saját leírásod (pdf) alapján T5. Ablakemelő gombok: LED-es gyárilag. (sárga) Fényvezető nélküli, középen 1 izzós: BEHR fűtésbox A LEDszalaggal az a baj, hogy +12V-ra vannak méretezve. Menet közben jó töltéssel 14,4V. Ezért az aláméretezett alkatrészek hamar elromlanak. LED esetében elhalványul/kiég. Víg Mihály=kumabushi Figyellek egy ideje... :D nem találtam a saját leírásomat, köszi... fűtésboxot akkor hagyom így, max erősebb smd, csak az meg "lapos" , pláne nem szór fényt de majd meglátom. Nem akarok nagyon szerelgetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brebus9615 Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 (edited) Sziasztok! Ki szeretném cserélni a sárga égőket a középkonzolban kék ledesre, de nem forrasztani szeretnék, hanem csak szimplán kicserélni. Valaki tudna adni nekem egy konkrét linket, hogy honnan tudnék rendelni bele ilyet? És, hány darabot. Köszönöm előre is a válaszokat! Módosítva Január3, 2015 : brebus9615 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Sziasztok! Ki szeretném cserélni a sárga égőket a középkonzolban kék ledesre, de nem forrasztani szeretnék, hanem csak szimplán kicserélni. Valaki tudna adni nekem egy konkrét linket, hogy honnan tudnék rendelni bele ilyet? És, hány darabot. Köszönöm előre is a válaszokat! A kék nem biztos, hogy működőképes lesz, ha nálad is sárga fényvezető van már benne. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=5108614 Tőle érdemes venni ledeket (megtalálod facebookon is ugyanilyen néven) a középkonzolhoz kell: 1db T5 szivargyújtóhoz 1 vagy 2 db T5 a fűtésboxhoz (ha BEHR, akkor 1, ha DELPHI akkor 2) kijelzőhöz 2 db B8.5D, vagy B8.4D-t is sikerült már belerakni, ezekkel kicsit ügyeskedni kell, hogy be tudd rakni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ratzy Elküldve Január5, 2015 Megoszt Elküldve Január5, 2015 Üdv! Középkonzol LEDezésre akarom rávenni magam, nézegettem is a leírásokat, illetve próbáltam keresni hozzávalókat. Viszont nem találtam olyan oldalt ahol a megfelelő színű (piros / kék) LED-eket tudnám megrendelni, tudna valaki segíteni hol tudnék esetleg rendelni? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve Január5, 2015 Megoszt Elküldve Január5, 2015 A kék nem biztos, hogy működőképes lesz, ha nálad is sárga fényvezető van már benne. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=5108614 Tőle érdemes venni ledeket (megtalálod facebookon is ugyanilyen néven) a középkonzolhoz kell: 1db T5 szivargyújtóhoz 1 vagy 2 db T5 a fűtésboxhoz (ha BEHR, akkor 1, ha DELPHI akkor 2) kijelzőhöz 2 db B8.5D, vagy B8.4D-t is sikerült már belerakni, ezekkel kicsit ügyeskedni kell, hogy be tudd rakni. Azt nem tudod véletlenül hogy ezt a sárga fényvezetőt évjárattól függően lehet valahogy visszakövetni (hogy ne kelljen szétbontani semmit) Vagy felszereltség függő esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Január5, 2015 Megoszt Elküldve Január5, 2015 (edited) Azt nem tudod véletlenül hogy ezt a sárga fényvezetőt évjárattól függően lehet valahogy visszakövetni (hogy ne kelljen szétbontani semmit) Vagy felszereltség függő esetleg? Évjárattól függ. Ha sűrű osztású órád van, akkor neked is sárga lesz szerintem. http://www.opelforum.hu/topic/459-koezepkonzol-kivetele/page-8#entry614782 Módosítva Január5, 2015 : peacetrang 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Január5, 2015 Megoszt Elküldve Január5, 2015 (edited) On 2015. 01. 04. at 11:06, ftamas0201 írta: On 2015. 01. 04. at 10:41, ratzy írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január5, 2015 Megoszt Elküldve Január5, 2015 2002 évtől biztosan sárgított fényvezetőkkel, de többnyire az is eltávolítható... Szia! Küldtem neked pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brebus9615 Elküldve Január5, 2015 Megoszt Elküldve Január5, 2015 Évjárattól függ. Ha sűrű osztású órád van, akkor neked is sárga lesz szerintem. http://www.opelforum.hu/topic/459-koezepkonzol-kivetele/page-8#entry614782 A "sűrű osztású óra" alatt mit értesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Január5, 2015 Megoszt Elküldve Január5, 2015 A "sűrű osztású óra" alatt mit értesz? Például erre: http://rbcdn.hu/b/201310/81/3657810_1024x768.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
brebus9615 Elküldve Január5, 2015 Megoszt Elküldve Január5, 2015 Ahaa, értem, nekem ilyen sajna.. :/ És ezt a sárgásított réteget kívülről találom az óránál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis1993 Elküldve Január10, 2015 Megoszt Elküldve Január10, 2015 Üdv Mindenkinek! Kicseréltem az utastér világítást LED-esre. Nem alszik ki teljesen, hanem halványan világít. Van valami megoldás rá, hogy teljesen kialudjon, azon kívül, hogy kihajítom? :D A válaszokat előre is köszönöm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Január10, 2015 Megoszt Elküldve Január10, 2015 Üdv Mindenkinek! Kicseréltem az utastér világítást LED-esre. Nem alszik ki teljesen, hanem halványan világít. Van valami megoldás rá, hogy teljesen kialudjon, azon kívül, hogy kihajítom? :D A válaszokat előre is köszönöm. :) Canbus-os terméket vegyél. A mostanit dobd ki. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Január10, 2015 Megoszt Elküldve Január10, 2015 Üdv Mindenkinek! Kicseréltem az utastér világítást LED-esre. Nem alszik ki teljesen, hanem halványan világít. Van valami megoldás rá, hogy teljesen kialudjon, azon kívül, hogy kihajítom? :D A válaszokat előre is köszönöm. :) Canbus-os terméket vegyél. A mostanit dobd ki. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Január10, 2015 Megoszt Elküldve Január10, 2015 Üdv Mindenkinek! Kicseréltem az utastér világítást LED-esre. Nem alszik ki teljesen, hanem halványan világít. Van valami megoldás rá, hogy teljesen kialudjon, azon kívül, hogy kihajítom? :D A válaszokat előre is köszönöm. :) Canbus-os terméket vegyél. A mostanit dobd ki. Tudtommal egy ellenállás ráforrasztása elég neki, akkor kialszik.. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts