uhuhu Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 minden ami a Leddel kapcsolatos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 (edited) ö Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) ... :D Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Ha holnap még nem írnak ki táppénzről, tudom folytatni a témát. Ha nem, akkor csak hétvégén lesz... :D Jobbulást! Persze azért várunk minden hasznos dolgot! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) m... Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 (edited) n Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Még egy hónap! Nem írtak ki! Látod így jár akit a sötét oldal elragad! És ha küldenék egy adag ERŐ-t innen a Keresztesi Galaxisból az segítene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 (edited) Korzika írta: Látod így jár akit a sötét oldal elragad! És ha küldenék egy adag ERŐ-t innen a Keresztesi Galaxisból az segítene? J Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 (edited) DarthVödör írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 (edited) i Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
macsey Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 sziasztok én megcsináltam a ledezést először nem akart elindulni de amikor kivettem a vészvillogó kapcsolóját akkor szépen világított, visszaraktam és jó is volt azóta is tegnapig. kihunyt a fény de csak meg kellett mozgatni a fényszórókapcsolóban Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 (edited) tt. Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Na ebbe már van anyag. Hogy mindenhol szépen világítson, 12 LED ment bele. Leírást még nem csináltam, mert még a (automatikus) fényerő szabályozása nem megoldott. Üdv! Erről az akcióról teszel fel majd részletes leírást,ha megkérlek,mármint kapcsoló szétszereléséről is? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 (edited) bátyus írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Persze, teszek fel. A saját oldalam készülget... https://sites.google.com/site/opelccled/ledezes Itt megtalálsz majd mindent. Még nincs kész! Folyamatban... Helló! Már nézelődtem ott,és először is köszönöm,másodszor pedig sok sikert kívánok a folytatáshoz!Nagyon tartalmas és hasznos kis oldal lesz!/illetve már az/ Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Hali! http://kepfeltoltes.hu/view/111006/2011100...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/111006/2011100...ltoltes.hu_.jpg Én már viszonylag régen megcsináltam, kb 3-4 évvel ezelött, több színnel is kipróbáltam. Szerintem ahova lehet tegyél "plasmát". A led minősége nagyon fontos, /a leírásokkal ellentétben a gagyi tönkremegy pl. 40 C fokon,tapasztaltam/ többet is cserélnem kellett az idők folyamán hiába méreteztem túl a ledet ellenállás ügyileg. Amúgy a világításkapcsoló fényereje nem állítható a gyári fényerőszabályzóval. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Hali! http://kepfeltoltes.hu/view/111006/2011100...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/111006/2011100...ltoltes.hu_.jpg Én már viszonylag régen megcsináltam, kb 3-4 évvel ezelött, több színnel is kipróbáltam. Szerintem ahova lehet tegyél "plasmát". A led minősége nagyon fontos, /a leírásokkal ellentétben a gagyi tönkremegy pl. 40 C fokon,tapasztaltam/ többet is cserélnem kellett az idők folyamán hiába méreteztem túl a ledet ellenállás ügyileg. Amúgy a világításkapcsoló fényereje nem állítható a gyári fényerőszabályzóval. neked van hátsó villyanablakod ??? gyári??? oopppss ,nem ide akartam Ákos rakd légyszi át a beszélgetősbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 neked van hátsó villyanablakod ??? gyári??? oopppss ,nem ide akartam Ákos rakd légyszi át a beszélgetősbe Hakkor a engem akartál kérdezni, akkor van. / én még pálinkát nem ittam csak sőrt és bort/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 (edited) pruto írta: :D Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Ezért is írtam, hogy milyen LED legyen. Nem szeretik a túl nagy hőt, de a 40 °C nem extrém. Nem ez miatt ment tönkre. Kevesen tudják, hogy a fényerő szabályozáskor, nem a feszültség szint változik! (Astra G) Magyarán: a feszültség állandó, csak egy bizonyos frekvencián, a jel, és szünet arányát szabályozzák. Ez a PWM. bővebben Na ez teszi tönkre a gagyi LEDet. Ha nincs benne, záróirányban zener dióda. Gyárilag, a világításkapcsoló fénye, tényleg NEM szabályozható. Még! De az lesz! :D Természetesen nem 40 fokon ég ki hanem pl a TID kijelző ilyen fokú külső hömérsékletnél napsütésben ennél jóval több is lehet. Na ezt nem bírja és még sok mást sem a gagyi amiből 10 db-ból nem mind teljesíti a gyár által megadott paramétereket /nyitóáram, hőmérséklettartomány stb./ a többi meg nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
macsey Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Nem nagyon értem, amit leírsz. Na ebbe már van anyag. Hogy mindenhol szépen világítson, 12 LED ment bele. Leírást még nem csináltam, mert még a (automatikus) fényerő szabályozása nem megoldott. szépen kicseréltem az összes izzót ledre és csak a két TID világított max fényerővel utána kikaptam a vészvillógót és akkor már minden világított és lehetett fényerőt szabályozni egy autóvillamosságis rokon szerint benn kell hagyni egy izzót hogy a fényerőszabályzó tudjon működni mert ha nincs jelentős áramfelvétel akkor nem fog Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 (edited) macsey írta: sz Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 (edited) . Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
R.Robi Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Helló! A műszerfalon a középső kijelző bal oldalán a világítás elhalványodott, de az órát mutatja nem pixel baja van, a külső hőmérsékletet mutatja rendesen. Van valakinek ötlete, hogy mi a baj és mit lehet vele csinálni? Előre is kössz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pruto Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Helló! A műszerfalon a középső kijelző bal oldalán a világítás elhalványodott, de az órát mutatja nem pixel baja van, a külső hőmérsékletet mutatja rendesen. Van valakinek ötlete, hogy mi a baj és mit lehet vele csinálni? Előre is kössz! Kiégett az egyik izzó nagy valószínűséggel. A csere nem egyszerű mert ki kell szedni az egész konzolt hozzá és ami vele jár. Kérd Darthvödör segítségét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts