dirty-handz Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Szerintem a karcokat,horpadásokat meg simán ki fotoboltolják. :P Olyan az a hely,mint egy roncstelep kb. :D Minden ilyen kb olyan. Szóval én ezen már meg se lepődők. Ez magyarország. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Minden ilyen kb olyan. Szóval én ezen már meg se lepődők. Ez magyarország. :P Én egyszer olyant láttam, hogy úgy takarták ki a rendszámot, hogy valaki egy deszkát tartott eléje. :D Nehéz progi a Paint.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 :D :P Ezaz!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Ez beteg :P Lehet azért deszkázott mert lyukas a lökös vagy horpadt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Asszeretnémkérdezni, hogy a fórumosok közül ki az, aki 1.0 12v Corsa tulaj a lehető legnagyobb futással? Vagy ex-tulaj? Elsősorban B Corsa érdekel, bár a mocika 1997-2007 közt érdemben nem változott, inkább csak a kipufogószabványhoz igazították. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Ünnepekre lehet kérni :D Irodai sportülés :P Mik vannak :P Itt van a többi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Ünnepekre lehet kérni :D Irodai sportülés :P Mik vannak :P nekem olyan gagyinak tünik..... valahogy nem egy irodai kellék de ízlések és pofonok Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Sziasztok! Gondolom ti jobban otthon vagytok a témában! Mennyibe kerül egy fordulatszámmérős műszeregység Corsa B-be? :D Köszi szépen a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Sziasztok! Gondolom ti jobban otthon vagytok a témában! Mennyibe kerül egy fordulatszámmérős műszeregység Corsa B-be? :D Köszi szépen a válaszokat! kb 7500 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Sziasztok! Gondolom ti jobban otthon vagytok a témában! Mennyibe kerül egy fordulatszámmérős műszeregység Corsa B-be? :D Köszi szépen a válaszokat! hali kb 4-7ezer között lehet általában kapni. Független attól hogy spirálos vagy elektromos. Én az enyémet 6ért vettem. Ki lehet fogni Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 kb 7500 hali kb 4-7ezer között lehet általában kapni. Független attól hogy spirálos vagy elektromos. Én az enyémet 6ért vettem. Ki lehet fogni Köszi szépen! És ezt is egyszerű bekötni egy alap óra helyére? (olyan egyszerű, mint pl az astra F-ben? behúzol egy szálat, és kész?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Köszi szépen! És ezt is egyszerű bekötni egy alap óra helyére? (olyan egyszerű, mint pl az astra F-ben? behúzol egy szálat, és kész?) ha be kell húzni.. valamelyikben be van húzva Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 ha be kell húzni.. valamelyikben be van húzva Köszi, szóval akkor max ennyi lehet vele a bibi, persze ez a legkevesebb! Még 1x köszi nektek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Köszi, szóval akkor max ennyi lehet vele a bibi, persze ez a legkevesebb! Még 1x köszi nektek! :D kiderül amikor berakod az órát :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 kiderül amikor berakod az órát :D Haveroméba kéne beszerelni, csak gondoltam előtte tájékozódok nálatok kicsit! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2011 Köszi szépen! És ezt is egyszerű bekötni egy alap óra helyére? (olyan egyszerű, mint pl az astra F-ben? behúzol egy szálat, és kész?) X-es motornál be van húzva a vezeték az szinte 100% :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 X-es motornál be van húzva a vezeték az szinte 100% :D C12NZ a motorkódja, majd ránézek, hogy a csatiban megvan-e a szál, ha nincs, behúzzuk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 C12NZ a motorkódja, majd ránézek, hogy a csatiban megvan-e a szál, ha nincs, behúzzuk. :D Nekem nem volt, de leírás alapján (köszi Mc'elek) sikerült megcsinálni. Sztem menni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Nekem nem volt, de leírás alapján (köszi Mc'elek) sikerült megcsinálni. Sztem menni fog. Köszi a jótanácsokat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2011 Mercedes C-Klasse fórum: A vasárnapi sétakocsikázásnál nedves lett az autó – Mit tegyek? MX-5 fórum: Valami vadember ráállt a kocsimra. Land Rover Defender fórum: Egy MX-5 beragadt az alvázam alá. Hogy szedjem ki?? Renault fórum: Havi BKV bérlet eladó – hamarabb kész lett a kocsim. Lamborghini fórum: Erős szélzaj 350km/h-nál, nem tudom mi van, ki tud segíteni? Ferrari fórum: 16.000 fordulat/perc-től nagyon hangos az utastér! Ki tud segíteni? Fiat fórum: Halló! Sehol senki? Bentley fórum: Ma használtam a hamutartómat. Hogy tudom újra cserélni? Porsche-Cayenne fórum: 40l/100km alatt fogyaszt a kocsi. Motorhiba?? Corsa fórum: Fűnyírómotor beépítve. Végre érezhetően több teljesítmény!! Suzuki fórum: Mától csak két tizedesig számolom a fogyasztást – Nem Úr, aki nem herdál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Mercedes C-Klasse fórum: A vasárnapi sétakocsikázásnál nedves lett az autó – Mit tegyek? MX-5 fórum: Valami vadember ráállt a kocsimra. Land Rover Defender fórum: Egy MX-5 beragadt az alvázam alá. Hogy szedjem ki?? Renault fórum: Havi BKV bérlet eladó – hamarabb kész lett a kocsim. Lamborghini fórum: Erős szélzaj 350km/h-nál, nem tudom mi van, ki tud segíteni? Ferrari fórum: 16.000 fordulat/perc-től nagyon hangos az utastér! Ki tud segíteni? Fiat fórum: Halló! Sehol senki? Bentley fórum: Ma használtam a hamutartómat. Hogy tudom újra cserélni? Porsche-Cayenne fórum: 40l/100km alatt fogyaszt a kocsi. Motorhiba?? Corsa fórum: Fűnyírómotor beépítve. Végre érezhetően több teljesítmény!! Suzuki fórum: Mától csak két tizedesig számolom a fogyasztást – Nem Úr, aki nem herdál! Ez marha jó :D Jót vigyorogtam rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2011 A majom fent ül egy fán és füves cigarettát szív. Arra megy a kis gyík és kérdezi tőle: - Mit csinálsz te majom? - Füvet szívok. Gyere fel, neked is adok kis gyík - feleli a majom. Felmászik a kis gyík és közösen elszívnak pár cigit. Egy idő múlva a Kis gyík megszomjazik és elmegy inni a folyóhoz. Igen ám de úgy el van kábulva, hogy beleesik a folyóba. Észreveszi ezt a krokodil és kisegíti a vízből a barátját majd megkérdi: - Mi a fene van veled? A kis gyík elmagyarázza, hogy elszivott pár "jó" cigit a majommal, elkábult, ezért történt a baleset. A krokodil kiváncsi lesz és kimászik a vizből, elmegy meglátogatni a majmot. Megtalálja a fát, felnéz és felkiált: - Hé majom! A majom lenéz és elámulva megszólal: - B***meg gyík, mennyi vizet ittál?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jp10000 Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 2002-es évjáratú Corsa B-t szeretném beárazni. Gőzöm sincs milyen ár lenne ésszerű. 1.2 -es motor, 5 ajtó, Easytronic váltó, sötét metál kék, 37000 km, elektromos első ablak, klíma nincs. Egyetlen szépséghibája a bal első dísztárcsát lelopták. Kérlek segítsetek valami árral. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 2002-es évjáratú Corsa B-t szeretném beárazni. Gőzöm sincs milyen ár lenne ésszerű. 1.2 -es motor, 5 ajtó, Easytronic váltó, sötét metál kék, 37000 km, elektromos első ablak, klíma nincs. Egyetlen szépséghibája a bal első dísztárcsát lelopták. Kérlek segítsetek valami árral. Köszönöm. Mondanám hogy nézz körül a hasonló paraméterű autók között a hasznaltauto.hu kínálatában és akkor lesz némi fogalmad az árakról, de már eleve nem stimmel valami, ugyanis 2002-es Corsa B-d aligha lehet amikor már 2000-től Corsa C-t gyártottak... neked gyártási év kell, nem a forgalomba helyezés dátuma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts