dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Audi A6 2.4 klímával Ennél gyorsabb lesz a corsám azért az durva. :lol: De amúgy meg kit érdekel mert kárpótol a luxus. :lol: Merci mennyi idő alatt van 100on? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Ennél gyorsabb lesz a corsám azért az durva. :lol: De amúgy meg kit érdekel mert kárpótol a luxus. :lol: A mercim fateromnál van, de az szebben megindul ha lepadlózom az automatát. Szerintem annak ennyi idő sem kell és a hangja is állatabb,pedig csak 4 hengeres. Jobban tapaszt az ülésbe és nagyon gyorsan utoléred a sort. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 A mercim fateromnál van, de az szebben megindul ha lepadlózom az automatát. Szerintem annak ennyi idő sem kell és a hangja is állatabb,pedig csak 4 hengeres. Jobban tapaszt az ülésbe és nagyon gyorsan utoléred a sort. :lol: Áhhh utálom az automatákat :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Áhhh utálom az automatákat :/ Pedig ebben a 190e-ben jobb a fokozatok kiosztása,mint ugyanez kézivel. Nekem azt mondták jobban megy automatával (olyan,akinek mindkettő van) 800km pályán 130-140el kért a merci 8.3litert. 1.2-vel egyszer mértem pályán,akkor 7litert kért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Akkor jössz hétvégén? Remélem igen. Ha péntekig megjön a riasztó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Remélem igen. Ha péntekig megjön a riasztó. Péntekig nem jönne meg az vicces lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Hopp, ez olyan moderátorosan hangzott :lol: Ja semmi ilyen, csak idegesítő hogy egymás alatt 2 kép van és ugyan az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Mit kapott szegény corsa.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Mit kapott szegény corsa.... Nekem ez a kedvencem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Nekem ez a kedvencem. Na az ilyet ki tudnám belezni. Mit ártott neki szegény kocsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Na az ilyet ki tudnám belezni. Mit ártott neki szegény kocsi? Az enyémet ha megtehetném fel is gyújtanám már annyira utálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Az enyémet ha megtehetném fel is gyújtanám már annyira utálom. Akkor miért ne adod el, vagy adod be bontóba? Akkor nem kell felgyújtanod, és még más is jól járhat a jó alkatrészekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus31, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Akkor miért ne adod el, vagy adod be bontóba? Akkor nem kell felgyújtanod, és még más is jól járhat a jó alkatrészekkel. Sajnos jövő augusztusig zárolva van a törzskönyve (cserébe nagyon olcsón vettem). Mindene jó, rakat pénz bele van ölve,de 450-nél többet nem adnának érte. Dörtit kitiltották a fórumról 1hétre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Sajnos jövő augusztusig zárolva van a törzskönyve (cserébe nagyon olcsón vettem). Mindene jó, rakat pénz bele van ölve,de 450-nél többet nem adnának érte. Dörtit kitiltották a fórumról 1hétre. :lol: Hát az szívás. Mit követett el? Beszólt johnynak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Ez sem ült még klasszisokkal olcsóbb XE Corsa A vagy Corsa B-ben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus31, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Ez sem ült még klasszisokkal olcsóbb XE Corsa A vagy Corsa B-ben.... Idézet a cikkből: "Egyenesben, főleg német autópályán előfordulhat, hogy mezei családi autók is megeszik az Elise S-t. (860kg,136le) De kanyarban ő a király." Az XE corsa hol király? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Az XE corsa hol király? :lol: Sehol.Az égvilágon sehol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Sajnos jövő augusztusig zárolva van a törzskönyve (cserébe nagyon olcsón vettem). Mindene jó, rakat pénz bele van ölve,de 450-nél többet nem adnának érte. Dörtit kitiltották a fórumról 1hétre. :lol: Ez most komoly :lol: Akkor azért van kihaltság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Olyan ismerős nekem a srác... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Olyan ismerős nekem a srác... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 -Hány formatervező mérnök dolgozik a Samsung mobil részlegén? -Kettő. -Egyik megfogja az Iphone-t a másik meg körberajzolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Tegnap 500km-t kellett mennem a modernebbik autómmal (86os mercedes). Kipihentebben szálltam ki belőle,mint ahogy beleültem kb. Ma mentem 120km-t a 97-es corsával, már ahogy kiértem az országútra: úristem mi ez a zaj? Elfelejtettem váltani vagy mi?? De semmi rendkívüli nem volt a korzával,ez nem olyan modern technika,mint a 24éves baby-benz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Tegnap 500km-t kellett mennem a modernebbik autómmal (86os mercedes). Kipihentebben szálltam ki belőle,mint ahogy beleültem kb. Ma mentem 120km-t a 97-es corsával, már ahogy kiértem az országútra: úristem mi ez a zaj? Elfelejtettem váltani vagy mi?? De semmi rendkívüli nem volt a korzával,ez nem olyan modern technika,mint a 24éves baby-benz. :lol: Hosszútávra omega, városba corsa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Sziasztok! Van egy S.O.S kérdésem. Mentem futni a haverral(Corsával járok futni), szólt hogy a ház előtt, ahol álltam a bal első keréknél van vmi tócsa. Nézem mondom hülye vagy, kutya odahuggyozott. Szaglásztam víznek tünt. Nem törődtem vele eddig nem folyott semmi. Futottunk, hazamentem, betolattam. Onnan, ahol megálltam, 5-10 cm szélesen 6 m hosszan (ahol tolattam) lé volt az úton(bal első kereket követi), semmi kétség, valami folyik. Sötét van szóval ma már nem nézem meg a tartályokat...az biztos hogy nem olaj meg nem benzin. Kicsit fémes szagú vízszerü folyadék. Valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Sziasztok! Van egy S.O.S kérdésem. Mentem futni a haverral(Corsával járok futni), szólt hogy a ház előtt, ahol álltam a bal első keréknél van vmi tócsa. Nézem mondom hülye vagy, kutya odahuggyozott. Szaglásztam víznek tünt. Nem törődtem vele eddig nem folyott semmi. Futottunk, hazamentem, betolattam. Onnan, ahol megálltam, 5-10 cm szélesen 6 m hosszan (ahol tolattam) lé volt az úton(bal első kereket követi), semmi kétség, valami folyik. Sötét van szóval ma már nem nézem meg a tartályokat...az biztos hogy nem olaj meg nem benzin. Kicsit fémes szagú vízszerü folyadék. Valaki? Nem lehet hogy az ablakmosó tartályod ereszt vhol? Nekem akkor volt tócsak a vezetőülés oldali első keréknél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts