jp10000 Elküldve November14, 2011 Elküldve November14, 2011 Mondanám hogy nézz körül a hasonló paraméterű autók között a hasznaltauto.hu kínálatában és akkor lesz némi fogalmad az árakról, de már eleve nem stimmel valami, ugyanis 2002-es Corsa B-d aligha lehet amikor már 2000-től Corsa C-t gyártottak... neked gyártási év kell, nem a forgalomba helyezés dátuma. Ha valótlant mondtam, a forgalmi alapján tettem ;) 2002 a gyártási év a dokumentumban. Természetesen próbálkoztam több helyen, de ilyen paraméterekkel nem találtam autót. Azt gondoltam, itt nagyon benne vannak a tulajok az árakban. ;)
Colin Elküldve November14, 2011 Elküldve November14, 2011 2002-es évjáratú Corsa B-t szeretném beárazni. Gőzöm sincs milyen ár lenne ésszerű. 1.2 -es motor, 5 ajtó, Easytronic váltó, sötét metál kék, 37000 km, elektromos első ablak, klíma nincs. Egyetlen szépséghibája a bal első dísztárcsát lelopták. Kérlek segítsetek valami árral. Köszönöm. Hali. Mobile.de-n nézelődj, bár ott kicsit mások az árak most (2001/11 van fenn). 2000/6. hóig árulták a németeknél és utána 2001 évvégéig még forgalmazták az "export" országokban. Gondolom a többit az okmányirodában rendezték. Alváz vagy motorszám alapján kideríthető a pontos gyártás.
uhuhu Elküldve November15, 2011 Elküldve November15, 2011 Ha valótlant mondtam, a forgalmi alapján tettem ;) 2002 a gyártási év a dokumentumban. Természetesen próbálkoztam több helyen, de ilyen paraméterekkel nem találtam autót. Azt gondoltam, itt nagyon benne vannak a tulajok az árakban. ;) most el fogsz keseredni: pont ugyanilyen autót adtam el nemrég. klima nincs, easytronik, abba 20.000 km volt, garázsba tartott, 5 ajtóst, 2002 est 700.000 Ft ért vitték el.....
hakapeszimaki Elküldve December27, 2011 Szerző Elküldve December27, 2011 TDI-t írtam a P betűt sehol sem látom. Bocs. Azok meg még nagyon traktorok,főleg a 90lovas. Abban is pont annyi vezetésélmény van,mint az x10xe corsában. A 110lovas egész jó,de egy normális darab közel van a méterhez,az meg a duplája annak amennyiért jó corsát lehet kapni. Két ismerősömnek is volt ilyen piros tdi-je vagy öt éve az egyik caddyben a másik meg passatban,de jó sokat kellett reszelni azokat is és azóta ezek sem lettek fiatalabbak. Meg a korabeli audiknak van olyan tulajdonsága,hogy szeretnek a lengőkar szilentek tönkremenni bennük,lengőkar az van 8db ,amibe bele van öntve az összes szilent,tehát lengőkarral együtt lehet cserélni aminek darabja olyan 12e.
mackosajt Elküldve Február15, 2014 Elküldve Február15, 2014 Hmmm. Lehet mégis corsa tulaj leszek? A kis fehér TR ismét eladó, és megtaláltam! Picit romos, de menthető! Szavazzunk! Omega, vagy a kis TR? Melyiket vegyem meg?
mackosajt Elküldve Február16, 2014 Elküldve Február16, 2014 Eldöntöttem. Meg beszélgetek itt magamban. :D
mackosajt Elküldve Február16, 2014 Elküldve Február16, 2014 A kis tavaly is megnézett Corsa A TR. Csak most kereskedésben áll. Ha minden jól megy, már holnap a nevemen lehet.
mackosajt Elküldve Február16, 2014 Elküldve Február16, 2014 :D Még nálam sincs, de már tehetnék rá GSI maszkot és lököst is. ;) Ha felnit is olyan jó áron kapok, lehet rajta az is. :D
Gelko Elküldve Február17, 2014 Elküldve Február17, 2014 Kiss Lalinak van sok corsa cucca csak nem tudom,hogy mi az ami kompatibilis a tr-el...
mackosajt Elküldve Február28, 2014 Elküldve Február28, 2014 Alakul a molekula. Akit érdekel, olvashatja a Blogban.
Recommended Posts