jp10000 Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Mondanám hogy nézz körül a hasonló paraméterű autók között a hasznaltauto.hu kínálatában és akkor lesz némi fogalmad az árakról, de már eleve nem stimmel valami, ugyanis 2002-es Corsa B-d aligha lehet amikor már 2000-től Corsa C-t gyártottak... neked gyártási év kell, nem a forgalomba helyezés dátuma. Ha valótlant mondtam, a forgalmi alapján tettem ;) 2002 a gyártási év a dokumentumban. Természetesen próbálkoztam több helyen, de ilyen paraméterekkel nem találtam autót. Azt gondoltam, itt nagyon benne vannak a tulajok az árakban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 2002-es évjáratú Corsa B-t szeretném beárazni. Gőzöm sincs milyen ár lenne ésszerű. 1.2 -es motor, 5 ajtó, Easytronic váltó, sötét metál kék, 37000 km, elektromos első ablak, klíma nincs. Egyetlen szépséghibája a bal első dísztárcsát lelopták. Kérlek segítsetek valami árral. Köszönöm. Hali. Mobile.de-n nézelődj, bár ott kicsit mások az árak most (2001/11 van fenn). 2000/6. hóig árulták a németeknél és utána 2001 évvégéig még forgalmazták az "export" országokban. Gondolom a többit az okmányirodában rendezték. Alváz vagy motorszám alapján kideríthető a pontos gyártás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Ha valótlant mondtam, a forgalmi alapján tettem ;) 2002 a gyártási év a dokumentumban. Természetesen próbálkoztam több helyen, de ilyen paraméterekkel nem találtam autót. Azt gondoltam, itt nagyon benne vannak a tulajok az árakban. ;) most el fogsz keseredni: pont ugyanilyen autót adtam el nemrég. klima nincs, easytronik, abba 20.000 km volt, garázsba tartott, 5 ajtóst, 2002 est 700.000 Ft ért vitték el..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December27, 2011 TDI-t írtam a P betűt sehol sem látom. Bocs. Azok meg még nagyon traktorok,főleg a 90lovas. Abban is pont annyi vezetésélmény van,mint az x10xe corsában. A 110lovas egész jó,de egy normális darab közel van a méterhez,az meg a duplája annak amennyiért jó corsát lehet kapni. Két ismerősömnek is volt ilyen piros tdi-je vagy öt éve az egyik caddyben a másik meg passatban,de jó sokat kellett reszelni azokat is és azóta ezek sem lettek fiatalabbak. Meg a korabeli audiknak van olyan tulajdonsága,hogy szeretnek a lengőkar szilentek tönkremenni bennük,lengőkar az van 8db ,amibe bele van öntve az összes szilent,tehát lengőkarral együtt lehet cserélni aminek darabja olyan 12e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2014 Megoszt Elküldve Február15, 2014 Hmmm. Lehet mégis corsa tulaj leszek? A kis fehér TR ismét eladó, és megtaláltam! Picit romos, de menthető! Szavazzunk! Omega, vagy a kis TR? Melyiket vegyem meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Eldöntöttem. Meg beszélgetek itt magamban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 képet,hirdetést valamit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 A kis tavaly is megnézett Corsa A TR. Csak most kereskedésben áll. Ha minden jól megy, már holnap a nevemen lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 felnit vegyél rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 :D Még nálam sincs, de már tehetnék rá GSI maszkot és lököst is. ;) Ha felnit is olyan jó áron kapok, lehet rajta az is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 Kiss Lalinak van sok corsa cucca csak nem tudom,hogy mi az ami kompatibilis a tr-el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2014 Megoszt Elküldve Február28, 2014 Alakul a molekula. Akit érdekel, olvashatja a Blogban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts