dsteel Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Én már aktuális vagyok: Dsteel kollegának nagyon sok boldogat! Köszi, gyerekek, mindenkinek, nagyon naprakészek vagytok! egész nap úsztam a melóban, mint a halacskák, még ide sem tudtam benézni, ami ritka! Holnap reggel indulunk Horvátföldre, 2 hétig megint nem tudom, mikor nézek be! (sajnos, nem végig leszek a horvátoknál, de majd ide-oda autózgatunk). Majd megírom, hogy viselkedett a fehér álom! Ha tudok netet szerezni, lehet, h még írogatok is... Addig is mindenkinek sok boldogat, akinek pont akkor lesz akármije és köszi még 1x mindenkinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Boldog szülinapot Dsteel! Neked is Korzika, külön, holnapra! Aznap már úton leszünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Na elérkezett a már többször emlegetett nap! Korzika cartársnak nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Na elérkezett a már többször emlegetett nap! Korzika cartársnak nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Hasonló jókat, sima utat, alacsony fogyasztást, jó szelet kívánok Korzikának, és utólag dsteelnek is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Korzika, Isten hozott a 42-esek táborában! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Köszi srácok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Boldog László napot kívánok az érdekelteknek!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Dsteel-nek és Korzikának utólag is boldog születésnapot kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Dsteel-nek és Korzikának utólag is boldog születésnapot kívánok! Köszike. Néha sikerül netet szereznem itt horvátföldön, akkor próbálok naprakész maradni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 tommirra-nak sok boldogságot innen a messzi távolból! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Norby-nak bördéj :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 tommirra-nak sok boldogságot innen a messzi távolból! Norby-nak bördéj :D :icon4: Sokáig éljenek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Timoboy és Steelhand szülinap,sok boldogság!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Boldog szülinapot Livi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Bakker, lemaradtam egy nagy ünnepről! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Balage08 boldog szülinapot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spear Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Korzika!! Isten éltessen Lajos napján!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 T Korzika! Borzasztóan restelljük magunkat, amiért megfeledkeztünk egy ilyen jeles ünnepről. Ezért hát így utólagosan NAGYON SOK BOLDOG LAJOS NAPJÁT ÉLJÉL MÉG! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 T. Lajos utólagosan is névnapot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Szülinapot annak az embernek aki egyszer elgázosított néven volt köztünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Nagyon sok boldog szülinapot Uhuhu,Ákos! :lol: Köszönöm a névnapi részvét nyilvánításokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Csatlakozom én is: sokat és boldogat, Báttya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 T Korzika! Borzasztóan restelljük magunkat, amiért megfeledkeztünk egy ilyen jeles ünnepről. Ezért hát így utólagosan NAGYON SOK BOLDOG LAJOS NAPJÁT ÉLJÉL MÉG! Csatlakozom az előttem szólókhoz: Isten Éltessen névnapod alkalmából Korzika! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Boldog Születésnapot UHUHU! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 mr. bb :Boldog szülinapot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts