manta Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 mondom én vágom... de rajtam kivül is van még pár hülye - aki nem a fórumról szedi majd az infót, hanem innen... vágod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 mondom én vágom... de rajtam kivül is van még pár hülye - aki nem a fórumról szedi majd az infót, hanem innen... vágod? :) ja ott van :D hülyébb vagyok az átlagnál :D töröljetek ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 :) B) :D ne röhögj bazeg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Szombaton megnézném a talit. Remélem Corsával, ha Ő is úgy akarja:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Szombaton megnézném a talit. Remélem Corsával, ha Ő is úgy akarja:) Ha nem akarja, tudok kölcsönözni egy b-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Köszi!:D Ha nem akarja akkor kivakarom az Astrámat (C20ne) , ha az is prüszkölne, akkor duzzogva lemegyek a céges géppel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Köszi!:) Ha nem akarja akkor kivakarom az Astrámat (C20ne) , ha az is prüszkölne, akkor duzzogva lemegyek a céges géppel. Kérd el a Lotust. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május18, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2011 Szombaton megnézném a talit. Remélem Corsával, ha Ő is úgy akarja:) tessek ott aludni csaladostul...van gyerek medence is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 A matricákról indítsunk egy listát. Aki kér írja fel magát, legyártom és elpostázom. neved, mennyiség ezzel párhuzamosan küld egy mailt a marketing@opelklub.hu-ra és oda meg a teljes neved, nick neved, postacímed, mennyiség megjelöléssel az elő 20 db matrica ingyenesen kerül legyártásra és személyesen átvehető a MOTE kecskeméti irodájában vagy Budapesten a Csergő-nél Viktortól. Lista: 1; Adam0515 2db 2; kori 2 db 3; Anti, de csak ha van fekete ( 3 db körbe a combora) vagy bármi más színű ami a fehéren jól mutat... 4; Fapuma 3db 5; zotya975 1db. 6. Gelko 2 db 7.GSITHOMY 1db 8; invictus - 1db 9. VZoli - 2 db 10. Kacsero 1 db Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 aki küldött mailt annak már megy a matrica postán. keressem egy csövet a postaládában, vagy szóljon a postásnak, hogy dobja be az ablakon! Mindenki aki szeretne matricát küldjön légyszi emailt a marketing@opelklubponthura ettől nem tudok eltekinteni aki küld az kap! Ennek adminisztrációs okai vannak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 A matricákról indítsunk egy listát. Aki kér írja fel magát, legyártom és elpostázom. neved, mennyiség ezzel párhuzamosan küld egy mailt a marketing@opelklub.hu-ra és oda meg a teljes neved, nick neved, postacímed, mennyiség megjelöléssel az elő 20 db matrica ingyenesen kerül legyártásra és személyesen átvehető a MOTE kecskeméti irodájában vagy Budapesten a Csergő-nél Viktortól. Lista: 1; Adam0515 2db 2; kori 2 db 3; Anti, de csak ha van fekete ( 3 db körbe a combora) vagy bármi más színű ami a fehéren jól mutat... 4; Fapuma 3db 5; zotya975 1db. 6. Gelko 2 db 7.GSITHOMY 1db 8; invictus - 1db 9. VZoli - 2 db 10. Kacsero 1 db 11.Biker30 1db Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 aki küldött mailt annak már megy a matrica postán. keressem egy csövet a postaládában, vagy szóljon a postásnak, hogy dobja be az ablakon! Mindenki aki szeretne matricát küldjön légyszi emailt a marketing@opelklubponthura ettől nem tudok eltekinteni aki küld az kap! Ennek adminisztrációs okai vannak! Köszönöm, mivel tartozom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 A matricákról indítsunk egy listát. Aki kér írja fel magát, legyártom és elpostázom. neved, mennyiség ezzel párhuzamosan küld egy mailt a marketing@opelklub.hu-ra és oda meg a teljes neved, nick neved, postacímed, mennyiség megjelöléssel az elő 20 db matrica ingyenesen kerül legyártásra és személyesen átvehető a MOTE kecskeméti irodájában vagy Budapesten a Csergő-nél Viktortól. Lista: 1; Adam0515 2db 2; kori 2 db 3; Anti, de csak ha van fekete ( 3 db körbe a combora) vagy bármi más színű ami a fehéren jól mutat... 4; Fapuma 3db 5; zotya975 1db. 6. Gelko 2 db 7.GSITHOMY 1db 8; invictus - 1db 9. VZoli - 2 db 10. Kacsero 1 db 11.Biker30 1db 12. zocsa 4db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Holnap jön valaki lurdyba matricát osztani? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Holnap jön valaki lurdyba matricát osztani? :D vihetek a tescoból filasat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Holnap jön valaki lurdyba matricát osztani? :D Lutra albumba, vagy az új sparos-garfieldosba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Asszem, jó helyre raktam a matricát idén is, még a buszon csüngő emberek is azt olvasgatják. Melóba menet direkt néztem, hogy észre veszik e a népek és hát igencsak feltünő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Asszem, jó helyre raktam a matricát idén is, még a buszon csüngő emberek is azt olvasgatják. Melóba menet direkt néztem, hogy észre veszik e a népek és hát igencsak feltünő :D Én úgy raktam fel, hogy ha nem is megyek az autóval, akkor is lehessen olvasni :D Amúgy albumba kell igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Én úgy raktam fel, hogy ha nem is megyek az autóval, akkor is lehessen olvasni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Lutra albumba, vagy az új sparos-garfieldosba? B) látszik, hogy van gyereked :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Megérkezett az idei matricám :D Köszönet érte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Megjött a matrica, mindjárt felrakom, kösz szépen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 A matricákról indítsunk egy listát. Aki kér írja fel magát, legyártom és elpostázom. neved, mennyiség ezzel párhuzamosan küld egy mailt a marketing@opelklub.hu-ra és oda meg a teljes neved, nick neved, postacímed, mennyiség megjelöléssel az elő 20 db matrica ingyenesen kerül legyártásra és személyesen átvehető a MOTE kecskeméti irodájában vagy Budapesten a Csergő-nél Viktortól. Lista: 1; Adam0515 2db 2; kori 2 db 3; Anti, de csak ha van fekete ( 3 db körbe a combora) vagy bármi más színű ami a fehéren jól mutat... 4; Fapuma 3db 5; zotya975 1db. 6. Gelko 2 db 7.GSITHOMY 1db 8; invictus - 1db 9. VZoli - 2 db 10. Kacsero 1 db 11.Biker30 1db 12. zocsa 4db. 13, Zoli_győr 2db Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 A matricákról indítsunk egy listát. Aki kér írja fel magát, legyártom és elpostázom. neved, mennyiség ezzel párhuzamosan küld egy mailt a marketing@opelklub.hu-ra és oda meg a teljes neved, nick neved, postacímed, mennyiség megjelöléssel az elő 20 db matrica ingyenesen kerül legyártásra és személyesen átvehető a MOTE kecskeméti irodájában vagy Budapesten a Csergő-nél Viktortól. Lista: 1; Adam0515 2db 2; kori 2 db 3; Anti, de csak ha van fekete ( 3 db körbe a combora) vagy bármi más színű ami a fehéren jól mutat... 4; Fapuma 3db 5; zotya975 1db. 6. Gelko 2 db 7.GSITHOMY 1db 8; invictus - 1db 9. VZoli - 2 db 10. Kacsero 1 db 11.Biker30 1db 12. zocsa 4db. 13, Zoli_győr 2db 14. hening 1 db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts