BIKER30 Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Időben lesz matrica...és nemsokára lehet foglalni is. Hátsó szélvédőmatrica engem is érdekelne,(bár nem vagyok MOTE klubtag......még),mert én az év 365 napjából 300-on járom Európát,(I,D,CH,A,LUX.)és hátha eljönne pár külhoni cartárs is.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 sziasztok! Lehet hogy volt már, de nem találom sehol a jegyárakat, autóval vagy sétálós érdekel, 1 napra Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 sziasztok! Lehet hogy volt már, de nem találom sehol a jegyárakat, autóval vagy sétálós érdekel, 1 napra Azért nem találod mert még nem lettek kihírdetve. B) Türelem-tornaterem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 matrica engem is érdekel majd B) a plussz lóerők kellenek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 matrica engem is érdekel majd B) a plussz lóerők kellenek :D Ezek nem tuningsárkányos matricák lesznek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Ezek nem tuningsárkányos matricák lesznek. :D DE lesznek? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Ezek nem tuningsárkányos matricák lesznek. :D Tudom csak poén volt B) nem vagyok matrica párti amúgy-_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Micsoda hír!! Szegeden a Blitz! HM!! :-) No akkor a szegedi veterán Opel klubbos csapat is kivonul!!! Végre van valami a közelben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Micsoda hír!! Szegeden a Blitz! HM!! :-) No akkor a szegedi veterán Opel klubbos csapat is kivonul!!! Végre van valami a közelben! örülhetsz is. végre.. Mi is ott leszünk ám. vagyis én biztos.. :-) És különben is már a pesti csapból is ez folyik már régóta.. B) Buli Nálatok. Norbi meg csak gyűjtse a Söröket, mert én is iszom majd veletek legalább egyet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Matrica ügyben még semmi? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Matrica ügyben még semmi? B) Ár sincs még, hova sietsz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Siet a Blitzre B) Július 8-ra oda is ér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Ár sincs még, hova sietsz??? Zolika nem sietek sehova :D csak ha már fent lenne az autón gondolom reklám értéke lenne ha járok vele és olvassák a népek.... de mivel nincs rajta ezért nem tudják, hogy lesz ilyen rendezvény B) És különben is ne basztass :) hamarabb ott leszel idén megint mint én szerintem :( :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Zolika nem sietek sehova :D csak ha már fent lenne az autón gondolom reklám értéke lenne ha járok vele és olvassák a népek.... de mivel nincs rajta ezért nem tudják, hogy lesz ilyen rendezvény B) És különben is ne basztass :) hamarabb ott leszel idén megint mint én szerintem :( :) :) Ádika, és szted mit találna az ember a honlapon, ha nincs kihirdetve semmilyen költsége a találkozónak? :) Am meg basztasson téged az anal intruder. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Ádika, és szted mit találna az ember a honlapon, ha nincs kihirdetve semmilyen költsége a találkozónak? :D Am meg basztasson téged az anal intruder. Kész vagy Zolika B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május1, 2011 Matrica ügyben még semmi? B) Gyártás alatt van már...csak aki csinánlja annak is a saját munkája az első és a hobbija az opelklub :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Sziasztok Lesz olyan amikor Vas megyébe lesz a Blitz megtartva vagy soha? Szívesen elmennék a mostanira de ezért kb. 440km-t nincs szándékomba autózni tehát ez kimarad sajnos mindig ilyen távoli helyeket találtok ha még Jennersdofba lenne akkor talán mert az csak 50km Körmendtől! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Sziasztok Lesz olyan amikor Vas megyébe lesz a Blitz megtartva vagy soha? Szívesen elmennék a mostanira de ezért kb. 440km-t nincs szándékomba autózni tehát ez kimarad sajnos mindig ilyen távoli helyeket találtok ha még Jennersdofba lenne akkor talán mert az csak 50km Körmendtől! Volt aki Debrecenből ment Jennersdorfba, szóval nincs miről beszélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Volt aki Debrecenből ment Jennersdorfba, szóval nincs miről beszélni. Jajmár. 440km drágább, mint az éndzsölájsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Sziasztok Lesz olyan amikor Vas megyébe lesz a Blitz megtartva vagy soha? Szívesen elmennék a mostanira de ezért kb. 440km-t nincs szándékomba autózni tehát ez kimarad sajnos mindig ilyen távoli helyeket találtok ha még Jennersdofba lenne akkor talán mert az csak 50km Körmendtől! Ha adsz egy pontos címet, megpróbáljuk legközelebb a szomszédba pl. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Ha adsz egy pontos címet, megpróbáljuk legközelebb a szomszédba pl. :D :) ez jó, akkor jövőre lehetne nálunk a játszótérnél is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Sziasztok Lesz olyan amikor Vas megyébe lesz a Blitz megtartva vagy soha? ... Hát szerintem soha... :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Hát szerintem soha... :D :) B) teljessen negatív a hozzáállásod, ez így nem lesz jó. Egyszerre lehetne 4-5 helyen hogy senkinek se legyen messze. Akkora ez az ország, hogy nem tudom miért nem lehet megérteni ezt a helyzetet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Sziasztok Lesz olyan amikor Vas megyébe lesz a Blitz megtartva vagy soha? Szívesen elmennék a mostanira de ezért kb. 440km-t nincs szándékomba autózni tehát ez kimarad sajnos mindig ilyen távoli helyeket találtok ha még Jennersdofba lenne akkor talán mert az csak 50km Körmendtől! Vazzze, és még a csajokra mondják, hogy nyafogósak. Szerintem nem! :D Ha neked Szeged messze van, akkor menj Jennersdorfba aztán kész. Aki Dorogról el tud menni 1,5 éves gyerekkel Debrecenbe, vagy akár Győrből Debrecenbe az sem hisztizik ennyit. Olvass már vissza kicsit: nincs olyan talihelyszín ami mindenkinek megfelel. Most te estél ki a szórásból. Bocsi, így jártál!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 teljessen negatív a hozzáállásod, ez így nem lesz jó. Egyszerre lehetne 4-5 helyen hogy senkinek se legyen messze. Akkora ez az ország, hogy nem tudom miért nem lehet megérteni ezt a helyzetet. :D :D whatthefuck? :) Visszacsatolták a trianonnál elvett területeket? B) mikor???? Vazzze, és még a csajokra mondják, hogy nyafogósak. Szerintem nem! :D Ha neked Szeged messze van, akkor menj Jennersdorfba aztán kész. Aki Dorogról el tud menni 1,5 éves gyerekkel Debrecenbe, vagy akár Győrből Debrecenbe az sem hisztizik ennyit. Olvass már vissza kicsit: nincs olyan talihelyszín ami mindenkinek megfelel. Most te estél ki a szórásból. Bocsi, így jártál!!! :D :D Boogie kiosztotta a felállást :D kegggyetlen :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts