zotya975 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Rejtsd el... B) Erre (is) megoldás. :( :) Volt egy olyan érzésem, hogy nem kellene feltenni a kérdést.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Blitz hirdető matrica lesz ebben az évben? Vagy esetleg mindenki a saját környékén csináltasson magának? Gondolom nem rossz reklám ez azért, a rendezvénynek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Blitz hirdető matrica lesz ebben az évben? Vagy esetleg mindenki a saját környékén csináltasson magának? Gondolom nem rossz reklám ez azért, a rendezvénynek B) Túl korai még, majd egy héttel előtte megkapod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Túl korai még, majd egy héttel előtte megkapod! :D Akkor kérek egy elnézést! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Természetesen nálunk lehet foglalni, mint mindig :D De kb máj 1. után. Én is szeretnék foglalni szállást! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Túl korai még, majd egy héttel előtte megkapod! :D Hát 1-7tel elötte nem túl nagy a reklám erő szerintem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 ez a fa ház dolog tetszik nekem B) na most a nudi téma meg nem tudom kinek hogy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2011 Időben lesz matrica...és nemsokára lehet foglalni is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Időben lesz matrica...és nemsokára lehet foglalni is. Úgylegyen! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Mint ahogy már valahol máshol is írtam, az időpont fix... a hely adott... részünkről a szerződés adott, várjuk, hogy aláírják, és onnantól indul a foglalósdi... innen rajtunk már tényleg nem múlik semmi! Azért avval készüljetek, hogy faházat egyelőre csak 2 éjszakára lehet majd foglalni június 1-ig, utána jönnek az 1 éjszakások, ha még marad szabad faház... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Mint ahogy már valahol máshol is írtam, az időpont fix... a hely adott... részünkről a szerződés adott, várjuk, hogy aláírják, és onnantól indul a foglalósdi... innen rajtunk már tényleg nem múlik semmi! Azért avval készüljetek, hogy faházat egyelőre csak 2 éjszakára lehet majd foglalni június 1-ig, utána jönnek az 1 éjszakások, ha még marad szabad faház... Szólj ha lehet foglalni és, hogy hova mennyi pénzt kell utalni esetleg előre ha szükséges.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Szólj ha lehet foglalni és, hogy hova mennyi pénzt kell utalni esetleg előre ha szükséges.... B) Fogjátok látni, ne izguljatok már ennyire... :D A teljes összeget kell majd előre elutalni attól függően, hogy milyen szállástípust választotok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Fogjátok látni, ne izguljatok már ennyire... :D A teljes összeget kell majd előre elutalni attól függően, hogy milyen szállástípust választotok... :( Én nem izgulok :) csak szeretem az ilyen szállás dolgokat előre jó időben letudni és nem az utolsó pillanatban idegeskedni, hogy mi lesz......... Bár múlt szombaton már voltam lent Szegeden és bőven meg tudtam járni oda vissza egy napon szóval nincs őrült messze..... De a buli kedvéért jó lenne ott aludni inkább B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Én nem izgulok :( B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 bőven meg tudtam járni oda vissza egy napon létezik magyarországon olyan hely amit kocsival nem lehet megjárni egy nap alatt oda vissza? Amerikában egy falu akkora mint mi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 létezik magyarországon olyan hely amit kocsival nem lehet megjárni egy nap alatt oda vissza? Amerikában egy falu akkora mint mi. New York akkora, mint a komplett dunántúl. :D Szóval jah. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Én nem izgulok :D csak szeretem az ilyen szállás dolgokat előre jó időben letudni és nem az utolsó pillanatban idegeskedni, hogy mi lesz......... Bár múlt szombaton már voltam lent Szegeden és bőven meg tudtam járni oda vissza egy napon szóval nincs őrült messze..... De a buli kedvéért jó lenne ott aludni inkább B) Nem fogsz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 :D :) :( Na inkább a matrica rendelő fórumot csinálnátok :) :) Szegény fanatikus sporttársat zaklatjátok..... Hát tehetek én róla, hogy jól érzem magam a Blitz Weekend-eken :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nem fogsz. :D aludni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 aludni B) Nem lesz Kojak? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nem lesz Kojak? B) :( Kojak :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Kojak B) :D Tudod mit, vedd úgy hogy nem szóltam, nem lövöl le a poént. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Kojak B) :D Lesz Kojak is. :) És idén sem lesz csendes. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Lesz Kojak is. B) És idén sem lesz csendes. :D Ettől senki nem aggódótt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Lesz Kojak is. :D És idén sem lesz csendes. :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts