Vktr Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Vinni kell homártasit B) Indiana Jonesnak is olyan volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Indiana Jonesnak is olyan volt :D Meg f@sza kalapja, amit rádobhatott. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 NAgyon megmaradt benned ,(nem szószerint :) ) hogy nudistrandként is használták egyszer. :D Ne aggódj, akkor is bejöhetsz, ha van rajtad ruha! Egyszer voltam nudizni, lerángatták rólam a gatyát, mert itt senkin nincs, begázoltam a vízbe, és csak akkor jöttem ki amikor indultunk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Egyszer voltam nudizni, lerángatták rólam a gatyát, mert itt senkin nincs, begázoltam a vízbe, és csak akkor jöttem ki amikor indultunk. B) A mote tagok KULTÚRÁLT, MODERÁLT, TISZTELETTUDÓ népség, itt nem kell ilyen miatt aggódni. Bár nem tudom a hajnali sokpálikás dülöngélés közben mi szokott lenni a poén tárgya, mert tavaly kimaradtam az éjszakai életből, és egy év alatt is sokat változik a világ. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Meg f@sza kalapja, amit rádobhatott. B) Akkor Surda is előnyben van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 A mote tagok KULTÚRÁLT, MODERÁLT, TISZTELETTUDÓ népség, itt nem kell ilyen miatt aggódni. Bár nem tudom a hajnali sokpálikás dülöngélés közben mi szokott lenni a poén tárgya, mert tavaly kimaradtam az éjszakai életből, és egy év alatt is sokat változik a világ. B) Nekem meg ez volt az első, és ha a hajnali izzó-kipuffos ébresztő normálisnak számít a kocsitól 2 méterre akkor nem volt semmi aggasztó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Nekem meg ez volt az első, és ha a hajnali izzó-kipuffos ébresztő normálisnak számít a kocsitól 2 méterre akkor nem volt semmi aggasztó. :D nem csak fostam hogy a sátram kigyullad B) mondjuk engem nem zavart :) szétröhögtemazagyam rajta :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 nem csak fostam hogy a sátram kigyullad B) mondjuk engem nem zavart :D szétröhögtemazagyam rajta :( Mire megkerestem a kocsiban a pizsialsót, és kimásztam abbahagyták... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Mire megkerestem a kocsiban a pizsialsót, és kimásztam abbahagyták... :) "PIZSIALSÓT" B) na az meg minek meg hova ! :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 "PIZSIALSÓT" B) na az meg minek meg hova ! :( :D Fóliázatlan kocsiba mégsem aludhatok egy szál facban....pontosabban abba aludtam, de azért a kempingbe császkálni fel kellett venni valamit.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 "PIZSIALSÓT" B) na az meg minek meg hova ! :( :D Szöszmöszmackóval! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Szöszmöszmackóval! B) Na azért ez nem igaz , mackó nem volt...otthon felejtettem.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Na azért ez nem igaz , mackó nem volt...otthon felejtettem.... :( B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Tetszik előre B) :D kicsit a 2009es Debreceni talira hajaz a helyszín szerintem IGEN.......... nekem is ez esett le első látásra :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Szeretnénk már most lefoglalni a szállást kinél kell jlentkezni ? mert én felhívtam a szikszóstóiakat és azt mondták az nem náluk lesz..szóval nem tudtak semmi használhatót mondani... segítség!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Szeretnénk már most lefoglalni a szállást kinél kell jlentkezni ? mert én felhívtam a szikszóstóiakat és azt mondták az nem náluk lesz..szóval nem tudtak semmi használhatót mondani... segítség!!!!!! Természetesen nálunk lehet foglalni, mint mindig B) De kb máj 1. után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Ja, és ez nem a nudistrand, megnéztük, az egy másik részen van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Ja, és ez nem a nudistrand, megnéztük, az egy másik részen van. :) B) a francba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 B) a francba :D Nincs messze, át lehet úszni, szerzünk neked belépőt vagy valami :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Nincs messze, át lehet úszni, szerzünk neked belépőt vagy valami B) És hová akasszam a kocsikulcsot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 És hová akasszam a kocsikulcsot? :( Kapsz az ajtóba egy szöget, ha ennyire gond, persze kívülről hogy ne tudd bezárni a kulcsot. B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Kapsz az ajtóba egy szöget, ha ennyire gond, persze kívülről hogy ne tudd bezárni a kulcsot. B) :D :) Konkrétan arra a szitura gondoltam ha átmegyünk nudizni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Konkrétan arra a szitura gondoltam ha átmegyünk nudizni... :D Rejtsd el... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 B) a francba :D Átmegyünk riogatni? :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Konkrétan arra a szitura gondoltam ha átmegyünk nudizni... B) Erre (is) megoldás. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts