Pehi Csabi Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 és nem jársz azóta a kocsival, vagy nem nagyfogyasztású, mint az enyém? :D Most az jön majd, hogy lestréberezzük őket? ;) most erre mit írjak ;) nem járok vele, pihen a garázsba hisz pénteken le kell futnia 170km-t szlalomoznia kell és ide-oda mennije, az astrával járok :icon4: ;) Ráadásul a Bp.-i utak minősége jót tesz a Koni és 60as ültetésnek így a Kadett csak búcsús autó :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Én is megtankoltam már szombaton, de még szombaton ki is fogyott belőle... egy tank Szeged volt pikk pakk egy telitank... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Én is megtankoltam már szombaton, de még szombaton ki is fogyott belőle... egy tank Szeged volt pikk pakk egy telitank... :D mer huligán módon vezetel :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 mer huligán módon vezetel :D Tök nyugiba vezettem...csak másfél órát álltunk a dugóban, aztán amikor az elmúlt, akkor kicsit megtoltam a sort... :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Tök nyugiba vezettem...csak másfél órát álltunk a dugóban, aztán amikor az elmúlt, akkor kicsit megtoltam a sort... :D :icon4: Csodálkozol, hogy mindig szerelni kell a lököst? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Tök nyugiba vezettem...csak másfél órát álltunk a dugóban, aztán amikor az elmúlt, akkor kicsit megtoltam a sort... :D :icon4: aszfaltbetyár :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Csodálkozol, hogy mindig szerelni kell a lököst? :D Akkor épp nem lett baja... :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 aszfaltbetyár :D Időre kellett menni... mosmicsináljak... :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Csodálkozol, hogy mindig szerelni kell a lököst? :D Nem érzi a nagy vasat... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Én is megtankoltam már szombaton, de még szombaton ki is fogyott belőle... egy tank Szeged volt pikk pakk egy telitank... :D 250 km/ 4000 Ft ez is off-autó, bódéhoz képest túlmotorizálva. 4 hengeres szörnyeteg, városi használatban, haladósan. Én sem értem, hogy hoztam össze, mert általában majdnem fele táv alatt szokott ennyit benyelni. :icon4: Viszont most nem jutok le a Blitzre, hótziher, még ezzel sem. Nem tok eljönni melóból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Nem érzi a nagy vasat... :D Lehet nem is rajzolom össze a Cora aszfaltját... :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 esetleg egy cím merre keressem a kutat? a dorozsmai úti mol lenne ez? dorozsmai út mol fonógyári út 18 oil fonógyári út és a kereskedő köz sarkán az avia ezek vannak a legközelebb asszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 dorozsmai út mol fonógyári út 18 oil fonógyári út és a kereskedő köz sarkán az avia ezek vannak a legközelebb asszem :icon4: köszönke szépen.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Nagyon sajnálom, hogy idén nem lehetek ott veletek, viszont ennek fejében egy dolgot kérnék tőletek: IGYATOK HELYETTEM IS! :D Jó bulizást, jó szórakozást kívánok minden BW-es résztvevőnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Nagyon sajnálom, hogy idén nem lehetek ott veletek, viszont ennek fejében egy dolgot kérnék tőletek: IGYATOK HELYETTEM IS! ;) Jó bulizást, jó szórakozást kívánok minden BW-es résztvevőnek! Na végre idén ráérünk szép lassan meginni a sörünket... :icon4: :icon4: Viccet félre téve... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Valaki meg tudná mondani mennyibe kerül a sima strand belépő ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Valaki meg tudná mondani mennyibe kerül a sima strand belépő ? 1000 pénz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 1000 pénz. monopoly pénz? :D - egy sört kérek - alkoholmentest? - miért? Játékpénzt elfogad? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 monopoly pénz? ;) - egy sört kérek - alkoholmentest? - miért? Játékpénzt elfogad? ;) ;) Ezt elsütöm egyszer... :icon4: Kajával hogy álltok? Melyik az a jó hely Szegeden, ahol lehet menüt lehet helyben fogyasztani és még közel is van a kempinghez? :D Egyedül megoldanám, de ha már gyerekekkel megyek, jobb előre gondolkoni az ilyenre... Péntek-szombatra 1-1 főétkezésre beneveznék- mert gondolom csak olcsóbb lenne, mint az étterem. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Ja meg 1 kérés: Lenne valakinek kölcsönbe 1 kemping- vagy horgász-széke? :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Ja meg 1 kérés: Lenne valakinek kölcsönbe 1 kemping- vagy horgász-széke? :D :icon4: most vettem 2 db-t 1300ft a Corában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vkriszti78 Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Hali mindenki! Nekem is az lenne a kerdesem, hogy a kaja... Vagy ki ahogyan tudja megoldani PArommal es a picivel megyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 ;) Ezt elsütöm egyszer... :icon4: Kajával hogy álltok? Melyik az a jó hely Szegeden, ahol lehet menüt lehet helyben fogyasztani és még közel is van a kempinghez? :D Egyedül megoldanám, de ha már gyerekekkel megyek, jobb előre gondolkoni az ilyenre... Péntek-szombatra 1-1 főétkezésre beneveznék- mert gondolom csak olcsóbb lenne, mint az étterem. :icon4: Engem is érdekelne ha valaki tud valamit ajánlani ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Nos holnap reggel irány Szeged. :icon4: Remélem sokan lesznek, olyanok is akiket ismerek. ;) Anti, holnap segítek szlalom pályát építeni, meg majd utána össze is szedni, ha odaértem úgyis megkereslek titeket, csak nem mertem magamat feliratni ( mert még a pénteki indulás sem volt biztos ) hogy nehogy az legyen hogy feliratkoztam és nem segítek. Szlalomon tuti, ha pedig van még valami amiben tudok segíteni, akkor szóljatok, ott leszek. :D Krisz19: Viszek nyársat, ha gondolod hozz, vagy majd ott vásárolj ( mint mi ) valami sütnivalót és a vacsi meg lesz oldva. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Na végre idén ráérünk szép lassan meginni a sörünket... :icon4: :icon4: Viccet félre téve... :D Azért remélem lesz még máskor alkalom meginni egy italt, amint adódik alkalom, nem marad el, ígérem, és tartom a szavam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts