Pehi Csabi Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 és nem jársz azóta a kocsival, vagy nem nagyfogyasztású, mint az enyém? :D Most az jön majd, hogy lestréberezzük őket? ;) most erre mit írjak ;) nem járok vele, pihen a garázsba hisz pénteken le kell futnia 170km-t szlalomoznia kell és ide-oda mennije, az astrával járok :icon4: ;) Ráadásul a Bp.-i utak minősége jót tesz a Koni és 60as ültetésnek így a Kadett csak búcsús autó :icon4:
Atommanó Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Én is megtankoltam már szombaton, de még szombaton ki is fogyott belőle... egy tank Szeged volt pikk pakk egy telitank... :D
Pehi Csabi Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Én is megtankoltam már szombaton, de még szombaton ki is fogyott belőle... egy tank Szeged volt pikk pakk egy telitank... :D mer huligán módon vezetel :icon4:
Atommanó Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 mer huligán módon vezetel :D Tök nyugiba vezettem...csak másfél órát álltunk a dugóban, aztán amikor az elmúlt, akkor kicsit megtoltam a sort... :icon4: :icon4:
spzoli Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Tök nyugiba vezettem...csak másfél órát álltunk a dugóban, aztán amikor az elmúlt, akkor kicsit megtoltam a sort... :D :icon4: Csodálkozol, hogy mindig szerelni kell a lököst? :icon4:
manta Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Tök nyugiba vezettem...csak másfél órát álltunk a dugóban, aztán amikor az elmúlt, akkor kicsit megtoltam a sort... :D :icon4: aszfaltbetyár :icon4:
Atommanó Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Csodálkozol, hogy mindig szerelni kell a lököst? :D Akkor épp nem lett baja... :icon4: :icon4:
Atommanó Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 aszfaltbetyár :D Időre kellett menni... mosmicsináljak... :icon4: :icon4:
J0hnny Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Csodálkozol, hogy mindig szerelni kell a lököst? :D Nem érzi a nagy vasat... :icon4:
mackosajt Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Én is megtankoltam már szombaton, de még szombaton ki is fogyott belőle... egy tank Szeged volt pikk pakk egy telitank... :D 250 km/ 4000 Ft ez is off-autó, bódéhoz képest túlmotorizálva. 4 hengeres szörnyeteg, városi használatban, haladósan. Én sem értem, hogy hoztam össze, mert általában majdnem fele táv alatt szokott ennyit benyelni. :icon4: Viszont most nem jutok le a Blitzre, hótziher, még ezzel sem. Nem tok eljönni melóból.
Atommanó Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Nem érzi a nagy vasat... :D Lehet nem is rajzolom össze a Cora aszfaltját... :icon4: :icon4:
mantababy Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 esetleg egy cím merre keressem a kutat? a dorozsmai úti mol lenne ez? dorozsmai út mol fonógyári út 18 oil fonógyári út és a kereskedő köz sarkán az avia ezek vannak a legközelebb asszem :D
nagy istván Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 dorozsmai út mol fonógyári út 18 oil fonógyári út és a kereskedő köz sarkán az avia ezek vannak a legközelebb asszem :icon4: köszönke szépen.... :D
invictus Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Nagyon sajnálom, hogy idén nem lehetek ott veletek, viszont ennek fejében egy dolgot kérnék tőletek: IGYATOK HELYETTEM IS! :D Jó bulizást, jó szórakozást kívánok minden BW-es résztvevőnek!
Atommanó Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Nagyon sajnálom, hogy idén nem lehetek ott veletek, viszont ennek fejében egy dolgot kérnék tőletek: IGYATOK HELYETTEM IS! ;) Jó bulizást, jó szórakozást kívánok minden BW-es résztvevőnek! Na végre idén ráérünk szép lassan meginni a sörünket... :icon4: :icon4: Viccet félre téve... :D
Imike20 Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Valaki meg tudná mondani mennyibe kerül a sima strand belépő ?
zozor Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Valaki meg tudná mondani mennyibe kerül a sima strand belépő ? 1000 pénz.
manta Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 1000 pénz. monopoly pénz? :D - egy sört kérek - alkoholmentest? - miért? Játékpénzt elfogad? :icon4:
zozor Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 monopoly pénz? ;) - egy sört kérek - alkoholmentest? - miért? Játékpénzt elfogad? ;) ;) Ezt elsütöm egyszer... :icon4: Kajával hogy álltok? Melyik az a jó hely Szegeden, ahol lehet menüt lehet helyben fogyasztani és még közel is van a kempinghez? :D Egyedül megoldanám, de ha már gyerekekkel megyek, jobb előre gondolkoni az ilyenre... Péntek-szombatra 1-1 főétkezésre beneveznék- mert gondolom csak olcsóbb lenne, mint az étterem. :icon4:
zozor Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Ja meg 1 kérés: Lenne valakinek kölcsönbe 1 kemping- vagy horgász-széke? :D :icon4:
wessz Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Ja meg 1 kérés: Lenne valakinek kölcsönbe 1 kemping- vagy horgász-széke? :D :icon4: most vettem 2 db-t 1300ft a Corában.
vkriszti78 Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Hali mindenki! Nekem is az lenne a kerdesem, hogy a kaja... Vagy ki ahogyan tudja megoldani PArommal es a picivel megyunk.
Krisz19 Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 ;) Ezt elsütöm egyszer... :icon4: Kajával hogy álltok? Melyik az a jó hely Szegeden, ahol lehet menüt lehet helyben fogyasztani és még közel is van a kempinghez? :D Egyedül megoldanám, de ha már gyerekekkel megyek, jobb előre gondolkoni az ilyenre... Péntek-szombatra 1-1 főétkezésre beneveznék- mert gondolom csak olcsóbb lenne, mint az étterem. :icon4: Engem is érdekelne ha valaki tud valamit ajánlani ;)
Zsoltee Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Nos holnap reggel irány Szeged. :icon4: Remélem sokan lesznek, olyanok is akiket ismerek. ;) Anti, holnap segítek szlalom pályát építeni, meg majd utána össze is szedni, ha odaértem úgyis megkereslek titeket, csak nem mertem magamat feliratni ( mert még a pénteki indulás sem volt biztos ) hogy nehogy az legyen hogy feliratkoztam és nem segítek. Szlalomon tuti, ha pedig van még valami amiben tudok segíteni, akkor szóljatok, ott leszek. :D Krisz19: Viszek nyársat, ha gondolod hozz, vagy majd ott vásárolj ( mint mi ) valami sütnivalót és a vacsi meg lesz oldva. :icon4:
invictus Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Na végre idén ráérünk szép lassan meginni a sörünket... :icon4: :icon4: Viccet félre téve... :D Azért remélem lesz még máskor alkalom meginni egy italt, amint adódik alkalom, nem marad el, ígérem, és tartom a szavam. ;)
Recommended Posts