nagy istván Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Tűzgyujtási lehetőség van ? Kutyát lehet vinni ? mielött rosszra gondolnátok,nem a kutyát akarom megsütni.. :D vktr szeint lehet elvileg.......mármint kutyázni. mi is visszük a vérebet.... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 ki is próbálta már vki? jártam már hogy a holtankoljakon fent volt a kút valójában meg már zárva volt régóta.....amúgy köszi az infót. :D minden nap arra járunk és üzemel, minőségről nem tudok nyilatkozni. benzinzabálók vagyunk sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Tűzgyujtási lehetőség van ? Kutyát lehet vinni ? mielött rosszra gondolnátok,nem a kutyát akarom megsütni.. :D nem, te simán csak gyújtogatni akarsz és aztán ráfogod a kutyára :icon4: Én gyereket viszek és őrá fogom fogni a dolgokat :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Jelentem, Kölkök elkezdték a felkészülést: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Jelentem, Kölkök elkezdték a felkészülést: http://pics.coldline.hu/pics/273255-20110705-Iriod6.jpg :D :icon4: édesek :icon4: a hülyeséget biztos tőled örökölték ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 nem, te simán csak gyújtogatni akarsz és aztán ráfogod a kutyára :icon4: Én gyereket viszek és őrá fogom fogni a dolgokat :D azert kérdeztem mert egy égetni való szőke boszorkánnyal megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 azert kérdeztem mert egy égetni való szőke boszorkánnyal megyek Kutya igen, vízbe nem, tűz kicsit arrébb a sátorhelyektől, de van. Arra azért számítsatok, hogy ha sokan lesznek a strandon, akkor ezek a helyek lehetnek foglaltak és csak 7 után szabad a vásár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Kutya igen, vízbe nem, tűz kicsit arrébb a sátorhelyektől, de van. Arra azért számítsatok, hogy ha sokan lesznek a strandon, akkor ezek a helyek lehetnek foglaltak és csak 7 után szabad a vásár. Viszek tűzcsapkulcsot, kinyitok egy tűzcsapot, aztán lesz strand bárhol... neeem gond... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 azert kérdeztem mert egy égetni való szőke boszorkánnyal megyek :D és Sanyinak hívják :icon4: belőle lesz a hot dog :icon4: Viszek kapocspárkulcsot, kinyitok egy tűzcsapot, aztán lesz strand bárhol... neeem gond... ;) nagy szavak ezek egy kis Zozor szájából ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 minden nap arra járunk és üzemel, minőségről nem tudok nyilatkozni. benzinzabálók vagyunk sajnos köszi az infót,és a benzines létet meg sajnálom ilyen árak mellett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 minden nap arra járunk és üzemel, minőségről nem tudok nyilatkozni. benzinzabálók vagyunk sajnos esetleg egy cím merre keressem a kutat? a dorozsmai úti mol lenne ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 :D és Sanyinak hívják :icon4: belőle lesz a hot dog :icon4: nagy szavak ezek egy kis Zozor szájából ;) ;) ha tudnád,hogy a nagyobbik kis Zozor milyen hamar megtalálja a tűzcsapokat ;) közben javítottam ám... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 :lol: ha tudnád,hogy a nagyobbik kis Zozor milyen hamar megtalálja a tűzcsapokat :lol: közben javítottam ám... ;) ha ott vagy már merek tüzet gyujtani ;) Majd telepedjetek a közelünkbe,mikor értek le ? :D és Sanyinak hívják :icon4: belőle lesz a hot dog :icon4: blab blab blab... ne ködösíts ;) , tudod te hogy ki az a égetni való boszorka ,nem a sanyi kutyám az biztos............. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 köszi az infót,és a benzines létet meg sajnálom ilyen árak mellett... :D engem feledtet a hangjával és persze a menetteljesítménnyel :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 blab blab blab... CSIRKECSONT :icon4: engem feledtet a hangjával és persze a menetteljesítménnyel ;) :D ezt most nagyon odamondtad ;) (aztán majd röhögjek akkor is, amikor tankolok holnap... :icon4: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 ha ott vagy már merek tüzet gyujtani :D Majd telepedjetek a közelünkbe,mikor értek le ? :icon4: Az a legújabb verzió, hogy reggel asszonyt kirakjuk a munkahelyén és indulunk, hogy a legjobb helyet vehessük birtokba! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 na szép... asszony melózik, te meg szórakozol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 na szép... asszony melózik, te meg szórakozol :icon4: Így kell ezt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Ja és én meg vasárnap dolgozok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Pénteken délelőtt érkezek! :D Idén "csak" az Omegával, mert a Corsát max egy nagy utánfutón tudnám vinni, hogy elférjen rajta a bódé és mellette a motor és a többi kütyü. :icon4: Sajnos csak péntek estig tudok maradni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 na szép... asszony melózik, te meg szórakozol :icon4: már megtankoltam hétfőn :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 már megtankoltam hétfőn :D ;) Gazdag gyerek :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Én az előbb tankoltam mivel holnap reggel indulunk. Megvan a matrica is holnaptól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Én az előbb tankoltam mivel holnap reggel indulunk. Megvan a matrica is holnaptól. :D Nem lesz ez egy kicsit korán? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 már megtankoltam hétfőn :icon4: ;) és nem jársz azóta a kocsival, vagy nem nagyfogyasztású, mint az enyém? :D Én az előbb tankoltam mivel holnap reggel indulunk. Megvan a matrica is holnaptól. :icon4: Nem lesz ez egy kicsit korán? ;) Most az jön majd, hogy lestréberezzük őket? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts