Helga Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Dél már késő, sátrat kell állítani, ami ha rajtam múlik kb 3óra hossza, nem akarok lekésni a szlalomról miatta. :icon4: épp ezért nem te fogsz sátrat állítani :icon4: 20perc max és készen van okostojás ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Kaja lesz, vagy önellátás mint Vadkerten? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Ja és stipi-stopi a legárnyékosabb hely, mer' csak... :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Megint én vagyok :D Hányan leszünk kb, mi a várható létszám? Homokozókészlet, gyerekbringa, labda lesz. Ja és lesznek gyerekek? Valamit mondani kéne a kölköknek, hogy csak nem lesznek egyedül. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július2, 2011 Étterem és büfé van a kempingben, de az önellátás mindig olcsóbb :D Gyerekek lesznek páran, korosztályt nem tudom megmondani, egészen picitől az 50 esekig :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Én is kérdeznék! :D A kemping területére be lehet majd állni autóval - napi jeggyel -, vagy kint a fürdő előtt lehet leparkolni a vassal? Magyarán lesz valahol dedikált hely a találkozókra érkezőknek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Gyerekek lesznek páran, korosztályt nem tudom megmondani, egészen picitől az 50 esekig :icon4: Szegény Futó úr! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július2, 2011 Én is kérdeznék! :D A kemping területére be lehet majd állni autóval - napi jeggyel -, vagy kint a fürdő előtt lehet leparkolni a vassal? Magyarán lesz valahol dedikált hely a találkozókra érkezőknek? be lehet állni Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 be lehet állni :D piától? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Étterem és büfé van a kempingben, de az önellátás mindig olcsóbb :icon4: Gyerekek lesznek páran, korosztályt nem tudom megmondani, egészen picitől az 50 esekig ;) Köszi! ;) Szegény Futó úr! :icon4: Ez jó ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 be lehet állni Köszi a gyors választ! Jelezni kell a kapuban, hogy a találkozóra jöttünk, vagy lesz kint ember a kapuban, aki minden arra járó Opelt beterel a strandra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Szlalomra meddig-mikor lehet nevezni(gépátvétel stb ;) ) mert 1500zulu-ig nem fogunk odaérni de nevezni szeretnénk :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Köszi a gyors választ! Jelezni kell a kapuban, hogy a találkozóra jöttünk, vagy lesz kint ember a kapuban, aki minden arra járó Opelt beterel a strandra? :icon4: Nem kell jelezni. Ne izgulj akkor sem,ha ez lesz neked az első! :icon4: Egyértelmű lesz a dolog. :D Kapunál megállsz ott regisztrálsz és bemész jól érzed magad. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Jól látod a kérdést, még szűz vagyok, wehhehhhe! :D Már alig várom! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július2, 2011 Nem kell jelezni. Ne izgulj akkor sem,ha ez lesz neked az első! :icon4: Egyértelmű lesz a dolog. :D Kapunál megállsz ott regisztrálsz és bemész jól érzed magad. ;) Fizessen is, az a legfontosabb :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Szlalomra meddig-mikor lehet nevezni(gépátvétel stb ;) ) mert 1500zulu-ig nem fogunk odaérni de nevezni szeretnénk :D :icon4: :icon4: Egészen a végéig... várunk... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Lehet,hogy csak az én figyelmemet kerülte el. :icon4: Megadná valaki a helyszín dzsípíesz koordinátáit vagy a pontos címet? :D Gúgli barátommal nem jutottam előrébb. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Lehet,hogy csak az én figyelmemet kerülte el. :icon4: Megadná valaki a helyszín dzsípíesz koordinátáit vagy a pontos címet? :D Gúgli barátommal nem jutottam előrébb. :icon4: Ha minden igaz ez lesz az: É 46° 16.309' K 20° 01.336' Mondjuk ez egész pontosan a strandbejárat, nemtom a kempingnek van-e külön bejárata, de szvsz ha ideáig eljutottál akkor már nem fogsz elveszni. (Google Earth tényleg nem visz előrébb, a tó a színe alapján inkább mocsárnak néz ki rajta... ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Lehet,hogy csak az én figyelmemet kerülte el. :icon4: Megadná valaki a helyszín dzsípíesz koordinátáit vagy a pontos címet? :D Gúgli barátommal nem jutottam előrébb. :icon4: Pedig Google barátod rendes egy gyerek ;) Szerk.: Csak hazudik mint a vízfolyás, inkább kitörlöm mint hogy valaki szidjon utána hogy rossz helyre ment. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Pedig Google barátod rendes egy gyerek :D Ez tuti? Mert ez engem ide visz: Nem vagyok benne biztos hogy örülnének neki ha a belváros közepén sátrat vernél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Ez tuti? Mert ez engem ide visz: Nem vagyok benne biztos hogy örülnének neki ha a belváros közepén sátrat vernél... Szeged sziksósfürdő találatra van 2db. Az egyik a nudista, amit Hajni szeretne, a másik az az amit én linkeltem, én is néztem hogy tóról volt szó és mégis egy folyót kaptam, de úgy találtam hogy Sziksósfürdő Strand és Kemping. :D Jah és találni kb 4címet Szegeden belül Strand és Kempingre, szóval ha Te tó mellett találtál pontot, akkor legyen az. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Készüljetek a pénteki karaoke-ra mert a közönségben lesznek producerek is, keresik a tehetségeket. Focira jelenetkezett csapatok idáig : - Kadettklub - MVOK - Omega Forever - MOTE Gondolom leszünk még, izgalmas lesz az biztos :D - Kadettklub - MVOK - Omega Forever - MOTE - Vrec-co Kft csapata Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Ez mér nem jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Ez mér nem jó? Mert ez túl kézenfekvő... itt még az árak is fent vannak és véletlenül információhoz is jutnak... ááááááá... nem kell ez... :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Mert ez túl kézenfekvő... itt még az árak is fent vannak és véletlenül információhoz is jutnak... ááááááá... nem kell ez... :D :icon4: Ja, már azt hittem elrontottam vmit a weboldalon :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts