Pehi Csabi Elküldve Június30, 2011 Elküldve Június30, 2011 Atommanó írta: Legalább lesz aki felrakja a pályát... :D :icon4: arra jelentkeztem :icon4:
Vktr Elküldve Június30, 2011 Elküldve Június30, 2011 Greg1.6i írta: Sziasztok olyan kérdésem van hogy pénteken 5 körül indulok és az út durván 4 óra. Meddig lehet bemenni a kempingbe sátrazni? Amíg ébren vagyunk :D
manta Elküldve Június30, 2011 Elküldve Június30, 2011 Vktr írta: Amíg ébren vagyunk :D Az azt jelenti, hogy Greg 1.6i egy órás késésben lesz :icon4:
Vktr Elküldve Június30, 2011 Elküldve Június30, 2011 manta írta: Az azt jelenti, hogy Greg 1.6i egy órás késésben lesz :D Ennyi :icon4:
zozor Elküldve Június30, 2011 Elküldve Június30, 2011 Nna végre, eldőlt hogy az idén mégiscsak részt tudok venni a ver...ö a rendezvényen. :B Pénteken nemtom mikor érkezünk, a 2 Kölökkel megyek és a sátorozók táBORát erősítjük :D - fociban benne vagyok, + ha van vmi feladat amit meg is tudunk csinálni, szívesen tesszük a gyerkőcökkel (majdnem 5 és egy 6éves+ én... :icon4: ). Ha akarnak jönni, dolgozzanak meg érte,nem?:icon4:
manta Elküldve Június30, 2011 Elküldve Június30, 2011 :D kiváló hírek :icon4: verjétek csak mellénk a sártrat, nagy buli lesz ;) jön a Makett is a jedijével, ha minden igaz :icon4:
J0hnny Elküldve Június30, 2011 Elküldve Június30, 2011 manta írta: :D kiváló hírek :icon4: verjétek csak mellénk a sártrat, nagy buli lesz ;) jön a Makett is a jedijével, ha minden igaz :icon4:
Bencepappa Elküldve Június30, 2011 Elküldve Június30, 2011 Mi friss húsként megyünk a megyasszonyommal. de a fociban benne vagyok, amióta nem bagózom talán a futás is megy ha meg ott alakul valami feladat szerintem tudok segíteni :D .
manta Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 Bencepappa írta: Mi friss húsként megyünk a megyasszonyommal. de a fociban benne vagyok, amióta nem bagózom talán a futás is megy ha meg ott alakul valami feladat szerintem tudok segíteni :D . hát.. mire hazaértek, már a megyasszony tényleg megy, újra dohányzol majd - de rá is szorulsz majd, mert annyira ideges leszel a foci közben szerzett bokasérülésed miatt, hogy másképp nem fogod bírni a napi egy liter töményt :icon4:
Pehi Csabi Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 manta írta: hát.. mire hazaértek, már a megyasszony tényleg megy, újra dohányzol majd - de rá is szorulsz majd, mert annyira ideges leszel a foci közben szerzett bokasérülésed miatt, hogy másképp nem fogod bírni a napi egy liter töményt :icon4: teljes elriasztás :D
Dáwid Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 manta írta: hát.. mire hazaértek, már a megyasszony tényleg megy, újra dohányzol majd - de rá is szorulsz majd, mert annyira ideges leszel a foci közben szerzett bokasérülésed miatt, hogy másképp nem fogod bírni a napi egy liter töményt :D Kerestem a lájk gombot, de nem találtam meg :icon4:
Atommanó Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 manta írta: ... a napi egy liter töményt :D Az az én reszortom... stipi-stopi... :icon4: :icon4:
manta Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 a Malibu meg a Pinacolada mióta tömény? :D :icon4: pinacolada... bakker.. az egyik legszexistább drink... :icon4:
Atommanó Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 manta írta: a Malibu meg a Pinacolada mióta tömény? :icon4: ;) pinacolada... bakker.. az egyik legszexistább drink... ;) Na ácsi máááááááá.... szerinted attól volt a baj??? :icon4: Hát nem emléxel milyen "illata volt a rókámnak ;) ;) "??? Ágyas volt az a javából... :lol: fincsi is volt, csak sok volt a flakonban... :D
manta Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 :icon4: az egy felejthetetlen élmény volt ;) mai napig mindenki a markomat ajánlgatja, ha hánynia kell valakinek ;) de bakker :D esküszöm, az a francia saláta olyan állapotban volt, hogyha nem tudom, hogy honnan jött, akkor megeszem :icon4: hihetetlen, mire képes az emberi szervezet ;)
Gelko Elküldve Július1, 2011 Szerző Elküldve Július1, 2011 Készüljetek a pénteki karaoke-ra mert a közönségben lesznek producerek is, keresik a tehetségeket. Focira jelenetkezett csapatok idáig : - Kadettklub - MVOK - Omega Forever - MOTE Gondolom leszünk még, izgalmas lesz az biztos :D
manta Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 Gelko írta: Készüljetek a pénteki karaoke-ra mert a közönségben lesznek producerek is, keresik a tehetségeket. :icon4: pénteken karaoke lesz...? :icon4: ez komoly? ;) huh, de kár.... :D eddig tök jó hangm volt, de éppen most indult hanyatlásnak ;)
Atommanó Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 manta írta: :icon4: pénteken karaoke lesz...? :icon4: ez komoly? ;) huh, de kár.... :D eddig tök jó hangm volt, de éppen most indult hanyatlásnak ;) Füldugókat nálam lehet venni majd 100 HUF/pár áron... ;) ;)
Pehi Csabi Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 Atommanó írta: Füldugókat nálam lehet venni majd 100 HUF/pár áron... :D :icon4: azért Lantiék esküvőjén megvolt a magömlő fiúkórus is :icon4:
Lanti Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 Pehi Csabi írta: azért Lantiék esküvőjén megvolt a magömlő fiúkórus is :D uhh.... az brutál :icon4:
Atommanó Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 Lanti írta: uhh.... az brutál :D :icon4: :icon4:
Bencepappa Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 manta írta: hát.. mire hazaértek, már a megyasszony tényleg megy, újra dohányzol majd - de rá is szorulsz majd, mert annyira ideges leszel a foci közben szerzett bokasérülésed miatt, hogy másképp nem fogod bírni a napi egy liter töményt :D Azért nem olyan könnyű elriasztani és sör whiskey kombóval is jó barátságban vagyok ám! Na majd meglátjuk... Már nagyon várom!!! És megvan a matrica is!!!
manta Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 Bencepappa írta: Azért nem olyan könnyű elriasztani és sör whiskey kombóval is jó barátságban vagyok ám! Na majd meglátjuk... Már nagyon várom!!! És megvan a matrica is!!! A Lutra albumba? :D
Pehi Csabi Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 Lanti írta: uhh.... az brutál :icon4: hát nem értem de mindig készül valahogy ilyen csúcs videjó :D
Recommended Posts