Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Stipistopi Csabi... :D

uha mi már fociztunk együtt és asszem annak az lett a vége, hogy Race 3cm-ről sikeresen az államig emelte úgy a labdát max erőből, hogy letört a fogamból :D

• Hozzászólások 927
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
uha mi már fociztunk együtt és asszem annak az lett a vége, hogy Race 3cm-ről sikeresen az államig emelte úgy a labdát max erőből, hogy letört a fogamból :D

Minden háborúnak vannak áldozatai... :D :D

Elküldve
Változás a focibajnokságban !

4+1 fős csapatok lesznek, így talán többen összejövünk :D

Meg jobban el is lehet fáradni.. :D .. remélem lesz gombfoci is :D az nyugisabb és lehet inni is nyugodtan. :P

Elküldve
Egyre jobban sajnálom, hogy csak egy rövid időre fogok tudni lenézni Szegedre... :D

Pedig most még közel is lenne, a hely is jó, már csak fatert kellene meggyőznöm, hogy halassza el az esküvőt egy héttel :D :P

Ér az annyit?? :D

Elküldve

Én is jelentkeznék..... :P fociznék egy jót... :D

Nyilvános levél ami el lett küldve sok helyre de terjessze ki látja :D

Sziasztok !

Szeretnénk meghívni Titeket a VII. Hungarian Blitz Weekend keretein belül rendezendő focibajnokságra. Szeretnénk egy klubbok közti bajnokságot tartani ahol a különböző klubbok,egyesületek,baráti társaságok megmérettetnék magukat és eldőlne ki a jobb :D A bajnokság szombaton délután zajlana a kemping területén található "füves" pályán. Egy csapat 6+2 főből állna, de a részleteket később pontosítjuk.

Kérlek jelezzetek vissza hogy beszállnátok-e a bajnokságba ! Jelentkezési határidő 2011. július 01. !

Ha van olyan társaság akit nem láttok a címzettek között (vagy hibás az e-mail címe) és jönnek a Blitz Weekendre, kérlek szóljatok nekik ! (pl lehetne egy lurdy válogatottat is verbuválni)

üdvözletttel :

Biró Gellért - Gelko -

Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete

Elküldve
Baccameg én meg nem tudok menni. :D Pedig egész végig csak téged rugdalnálak fel. :D

Biztos kellemes érzés, mikor a műfűcipő stoplijai átszántják a bőrt a sípcsontod felett... :D

Elküldve
Biztos kellemes érzés, mikor a műfűcipő stoplijai átszántják a bőrt a sípcsontod felett... :D

Nem tudom, mert focizni azt nem tudok. :D Amúgy kösz a tanácsot már tudom hol védekezzek. :D

Elküldve

Eddig csak Kadettklubbos és MOTE csapat van a bajnokságra :D :D :D

Kezdem úgy érezni hogy felesleges minden program. Kell egy füves palcc meg egy sátor berungni és kész az opel találkozó....

Elküldve

Kezdem úgy érezni hogy felesleges minden program. Kell egy füves palcc meg egy sátor berungni és kész az opel találkozó....

Csütörtökön még megrugdosom a lurdysokat. Ha nem megy, akkor +1 mote vagyok :P

Elküldve

de hisztiznek ha nincs program hihetetlen, nembaj legalább dobogósok leszünk :P

Elküldve
de hisztiznek ha nincs program hihetetlen, nembaj legalább dobogósok leszünk :D

402m + amennyi a megálláshoz kell, én már jeleztem többször is :D

ezt télleg nem értem h mindenhol van összatartás csak vhogy Opelesek között nincs megint majd megy a fika utána h ez meg az volt szar...... Csak vhogy senki se mozdul akinek a szája fog sírni ugye utána

Elküldve

:P jah :lol: jó hír: megvilágosodtál :lol:

Elküldve
Előre nehéz leszervezni dolgokat ami jó buli az mindig közbe alakul ki :D

Amugy mikor tervezitek a focit szombaton?

délután...nem a kánikulában:)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.