Pehi Csabi Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Stipistopi Csabi... :D uha mi már fociztunk együtt és asszem annak az lett a vége, hogy Race 3cm-ről sikeresen az államig emelte úgy a labdát max erőből, hogy letört a fogamból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 uha mi már fociztunk együtt és asszem annak az lett a vége, hogy Race 3cm-ről sikeresen az államig emelte úgy a labdát max erőből, hogy letört a fogamból :D Minden háborúnak vannak áldozatai... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2011 Változás a focibajnokságban ! 4+1 fős csapatok lesznek, így talán többen összejövünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Változás a focibajnokságban ! 4+1 fős csapatok lesznek, így talán többen összejövünk :D Meg jobban el is lehet fáradni.. :D .. remélem lesz gombfoci is :D az nyugisabb és lehet inni is nyugodtan. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Egyre jobban sajnálom, hogy csak egy rövid időre fogok tudni lenézni Szegedre... :D Pedig most még közel is lenne, a hely is jó, már csak fatert kellene meggyőznöm, hogy halassza el az esküvőt egy héttel :D :P Ér az annyit?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Ezen az oldalon szép időt jósolnak. Reméljük igazuk lesz és nem fóraltbor kortyolgatásával kell hordós tűz mellet melegednünk. :D http://koponyeg.hu/t/Szeged Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Én is jelentkeznék..... :P fociznék egy jót... :D Nyilvános levél ami el lett küldve sok helyre de terjessze ki látja :D Sziasztok ! Szeretnénk meghívni Titeket a VII. Hungarian Blitz Weekend keretein belül rendezendő focibajnokságra. Szeretnénk egy klubbok közti bajnokságot tartani ahol a különböző klubbok,egyesületek,baráti társaságok megmérettetnék magukat és eldőlne ki a jobb :D A bajnokság szombaton délután zajlana a kemping területén található "füves" pályán. Egy csapat 6+2 főből állna, de a részleteket később pontosítjuk. Kérlek jelezzetek vissza hogy beszállnátok-e a bajnokságba ! Jelentkezési határidő 2011. július 01. ! Ha van olyan társaság akit nem láttok a címzettek között (vagy hibás az e-mail címe) és jönnek a Blitz Weekendre, kérlek szóljatok nekik ! (pl lehetne egy lurdy válogatottat is verbuválni) üdvözletttel : Biró Gellért - Gelko - Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Én is jelentkeznék..... :D fociznék egy jót... :D Én is játszanék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Én is játszanék. :D Baccameg én meg nem tudok menni. :D Pedig egész végig csak téged rugdalnálak fel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Baccameg én meg nem tudok menni. :D Pedig egész végig csak téged rugdalnálak fel. :D Biztos kellemes érzés, mikor a műfűcipő stoplijai átszántják a bőrt a sípcsontod felett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Biztos kellemes érzés, mikor a műfűcipő stoplijai átszántják a bőrt a sípcsontod felett... :D Nem tudom, mert focizni azt nem tudok. :D Amúgy kösz a tanácsot már tudom hol védekezzek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Biztos kellemes érzés, mikor a műfűcipő stoplijai átszántják a bőrt a sípcsontod felett... :D stoplis? sportcipellő nem bekötve max :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 stoplis? sportcipellő nem bekötve max :D Kösz ez azért jobban hangzik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2011 Eddig csak Kadettklubbos és MOTE csapat van a bajnokságra :D :D :D Kezdem úgy érezni hogy felesleges minden program. Kell egy füves palcc meg egy sátor berungni és kész az opel találkozó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 stoplis? sportcipellő nem bekötve max :D Há ragyás az alja, de nem éles. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Eddig csak Kadettklubbos és MOTE csapat van a bajnokságra :D :D :D Kezdem úgy érezni hogy felesleges minden program. Kell egy füves palcc meg egy sátor berungni és kész az opel találkozó.... Csütörtökön még megrugdosom a lurdysokat. Ha nem megy, akkor +1 mote vagyok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Eddig csak Kadettklubbos és MOTE csapat van a bajnokságra :D :D :D Kezdem úgy érezni hogy felesleges minden program. Kell egy füves palcc meg egy sátor berungni és kész az opel találkozó.... de hisztiznek ha nincs program hihetetlen, nembaj legalább dobogósok leszünk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 de hisztiznek ha nincs program hihetetlen, nembaj legalább dobogósok leszünk :D 402m + amennyi a megálláshoz kell, én már jeleztem többször is :D ezt télleg nem értem h mindenhol van összatartás csak vhogy Opelesek között nincs megint majd megy a fika utána h ez meg az volt szar...... Csak vhogy senki se mozdul akinek a szája fog sírni ugye utána Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 szerintem nincs itt baj, majd ott reggel alakulnak a csapatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2011 szerintem nincs itt baj, majd ott reggel alakulnak a csapatok nekünk azért könnyebb lenne ha tudnánk elöre.majd megoldjuk:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Eddig csak Kadettklubbos és MOTE csapat van a bajnokságra :D :D :D Kezdem úgy érezni hogy felesleges minden program. Kell egy füves palcc meg egy sátor berungni és kész az opel találkozó.... :P jah :lol: jó hír: megvilágosodtál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Előre nehéz leszervezni dolgokat ami jó buli az mindig közbe alakul ki :D Amugy mikor tervezitek a focit szombaton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június28, 2011 :D jah :D jó hír: megvilágosodtál :D sajnos már régóta tudom csak nem akarom elfogadni;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június28, 2011 Előre nehéz leszervezni dolgokat ami jó buli az mindig közbe alakul ki :D Amugy mikor tervezitek a focit szombaton? délután...nem a kánikulában:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 ...Kell egy füves palcc meg egy sátor berungni és kész az opel találkozó.... Fű sem kell... az is elég, ha sár van és dagonya, mint idén Jennersdorfban... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts