zotya975 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 A javítások még hátra vannak :D még alkatrész sincs Gondoltam hogy a matrinyát mutogatod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Gondoltam hogy a matrinyát mutogatod. :D Tudom de a több nincs kész akkor se de még annyira nincs gáz remélem Blitz-et hang nélkül kibírja majd ha sikerül lemenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Tudom de a több nincs kész akkor se de még annyira nincs gáz remélem Blitz-et hang nélkül kibírja majd ha sikerül lemenni :D Hang nélkül??????? Minél hangosabb, annál jobb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Hang nélkül??????? Minél hangosabb, annál jobb! :D fiatalság bolondság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Hang nélkül??????? Minél hangosabb, annál jobb! :D Azért egy vízpumpa meg a feszítőnél nem így van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Hang nélkül??????? Minél hangosabb, annál jobb! :D Ne is mondd bakker... :D korrektül lerohadt a hátsó dobom, de úgy, hogy a vég és a rendszer közt a leszakadás során még elszublimált egy centi a csőből, így azon túlmenően, hogy vissza sem lehetett rakni, össze sem ért :D és akkor találtam egy másik dobot otthon a meggyfa lombja alatt (igen, azt terem a fa, ez már érett volt és leesett :D), felhergeltük, és olyan halk lett, hogy nem is tudok róla hogy jár a motor, amikor már javában haladok :D apukám azzal vígasztalt, hogy nem halk ez, csak bársonyosabb a hangja :P de attól még halk... Azért egy vízpumpa meg a feszítőnél nem így van :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Ne is mondd bakker... :D korrektül lerohadt a hátsó dobom, de úgy, hogy a vég és a rendszer közt a leszakadás során még elszublimált egy centi a csőből, így azon túlmenően, hogy vissza sem lehetett rakni, össze sem ért :D és akkor találtam egy másik dobot otthon a meggyfa lombja alatt (igen, azt terem a fa, ez már érett volt és leesett :D), felhergeltük, és olyan halk lett, hogy nem is tudok róla hogy jár a motor, amikor már javában haladok :D apukám azzal vígasztalt, hogy nem halk ez, csak bársonyosabb a hangja :P de attól még halk... :lol: :lol: :lol: Nem mindenki olyan szerencsés,hogy a meggyfa alatt terem az alkatrész az autóhoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Vktr!!! Jelentkezgetnek az emberek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Vktr!!! Jelentkezgetnek az emberek? :D Idén is lesz Blitz???? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Idén is lesz Blitz???? :D :D :D Jó reggelt... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Idén is lesz Blitz???? :D :D :D Hát kerek a Föld? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Hát kerek a Föld? :D Tányér alakú! mondom: TÁNYÉR!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Vktr!!! Jelentkezgetnek az emberek? :D Szét nem tépnek, csak jön az info,hogy nagy az érdeklődés, de sok konkrét foglalás még nincs. Nemsokára frissítem a weboldalon a foglaltságot. Ahhozképest, hogy tavaly nagy baj volt, hogy csak sátor van, most van faház sok, kifizettük mindet 2 éjszakára... Lehet hogy fizu után jobban jönnek a foglalások majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Szét nem tépnek, csak jön az info,hogy nagy az érdeklődés, de sok konkrét foglalás még nincs. Nemsokára frissítem a weboldalon a foglaltságot. Ahhozképest, hogy tavaly nagy baj volt, hogy csak sátor van, most van faház sok, kifizettük mindet 2 éjszakára... Lehet hogy fizu után jobban jönnek a foglalások majd. Szia. Érdeklődnék,hogy én egy kicsi lakókocsival mennék. Belefér a sátor kategóriába? Áramot lehet kérni..(hűtő,mikró,teafőző) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Szia. Érdeklődnék,hogy én egy kicsi lakókocsival mennék. Belefér a sátor kategóriába? Áramot lehet kérni..(hűtő,mikró,teafőző) Belefér, áramot lehet, van díja, de nem sok, de nem tudom pontosan mennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Hát kerek a Föld? :DTányér alakú! mondom: TÁNYÉR!!!!! :D Ovális. :D Egyébként meg manta: írod. írom: ÍROD! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Mi még nem kaptunk matricát!!! :D Pedig mi vagyunk a szegediek. Kapunk? Már postán van?, mert akkor ku&&&ba maradok. :D Nekem még a tavalyi van fenn, az pedig nem elég jó reklám itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Ovális. :D Egyébként meg manta: írod. írom: ÍROD! :D de miközben írtam én hangosan mondtam is ám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Mi még nem kaptunk matricát!!! :D Pedig mi vagyunk a szegediek. Kapunk? Már postán van?, mert akkor ku&&&ba maradok. :D Nekem még a tavalyi van fenn, az pedig nem elég jó reklám itt. Akkor te csak olyat kapsz, hogy :Idén itt lesz a Blitz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Akkor te csak olyat kapsz, hogy :Idén itt lesz a Blitz. :D :D :D :D :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Belefér, áramot lehet, van díja, de nem sok, de nem tudom pontosan mennyi. Akkor esetleg a sátorhely árát előre utalom az áramot meg helyben fizetem. Ha jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 de miközben írtam én hangosan mondtam is ám :D Érdekes fórumozási szokásaid vannak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Verseny ötletek: Élő ember kukában tolása(ez felettébb vicces lehet) illetve talicskában....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
E547GT Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Faúú vé(k) szétaprítása az szokott lenni mint szerves avagy fakultatív programkénti esemény ? Vagy az csak a szélsőségesek nézeteket valló ún. keménymag kiváltsága; esetleg egy urban legend...? Persze kinek mi a vicces az meg nézőpont és tábor kérdése vagy ugye személyekre lebontva értelmezve... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Faúú vé(k) szétaprítása az szokott lenni mint szerves avagy fakultatív programkénti esemény ? Vagy az csak a szélsőségesek nézeteket valló ún. keménymag kiváltsága; esetleg egy urban legend...? Persze kinek mi a vicces az meg nézőpont és tábor kérdése vagy ugye személyekre lebontva értelmezve... :D :D szerintem más autó rongálása nem vicces, és ezt a forum nevében is írhatom azthiszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts