Lanti Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Akkor most csak szombatra érdemes elmenni vagy sem? de szombatra jönnek mindig az "egynapos" emberek, szóval minden féleképpen Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Igen. A Szombati nap látványosabb. A pénteki szlalomos csikorgós motorbőgetős nem a pici babának való. :D A péntek az"mégnem" a vasárnap az "márnem" az igazi. Kizárásos alapon marad a Szombat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Sziasztok. Úrak minden fajta szálás helyet előre kell lefoglalni vagy sátorhelyet lehet érkezésnap is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Sziasztok. Úrak minden fajta szálás helyet előre kell lefoglalni vagy sátorhelyet lehet érkezésnap is? Sátorhelyet a helyszínen is lehet, ha marad még szabad füves placc... :D, Faházat csak előre fizetéssel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Sátorhelyet a helyszínen is lehet, ha marad még szabad füves placc... :), Faházat csak előre fizetéssel... Oké! Köszönöm :D Ha nem lesz akkor így jár az aki nem pénteken megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 http://pics.coldline.hu/pics/244686-20110529-PGJRMs.jpg Na hál Isten,ez is megvan!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Tegnap mondta Viktor ide írjam "hülye" ötleteimet a szombati nappal kapcsolatban milyen programok lehetnének a szokásosak mellet. Ha másnak van szerintem nyugodtan ő is kibővítheti, aztán vagy lesz vagy nem. Hátha kicsit jobban egyben tartja a brigádot. Szombatra (megvalósítható) programok: - kerékcsere verseny (autó emelővel való felemelésével és lerakásával) - szlalom verseny kerékpárral, nehezítés képen nem kéne gumi a cangára - esetleg drift verseny ugyanezzel a cabgával - Na tegnap egy csomó minden eszembe jutott de most az istenért sem. Majd írok hozzá ha eszembe jut :D Feles sakk. Foci, természetesen esélykiegyenlítő jelleggel. Sör-virsli estére. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Helgának is felragasztottam a kocsijára :D Direkt ferdén! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Helgának is felragasztottam a kocsijára B) Direkt ferdén! :D nem lepődtem meg rajta hogy ferde lett meg hogy majdnem lemaradt az ü betűről a 2.pont.. :D :) :D U.I.: Köszi a Matricát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 nem lepődtem meg rajta hogy ferde lett meg hogy majdnem lemaradt az ü betűről a 2.pont.. :D B) :D Mit vársz tőle, bmw-je van :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Én is készen vagyok. Öröm és boldogság. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Öröm és boldogság. :D Lesz lekaparni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Mit vársz tőle, bmw-je van :D :D épp azért nem lepődtem meg hogy ferde lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Lesz lekaparni. :D Viszont sajnos többek közt 5 éves érettségi találkozó miatt nem tudok ott lenni a BW-en, tehát más is kap esélyt arra, hogy megnyerje a sörivó versenyt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Viszont sajnos többek közt 5 éves érettségi találkozó miatt nem tudok ott lenni a BW-en, tehát más is kap esélyt arra, hogy megnyerje a sörivó versenyt. :D Így már megrendezik, amúgy nem lett volna értelme. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Én is készen vagyok. Öröm és boldogság. :D http://pics.coldline.hu/pics/244979-20110530-nOK7EO.jpg Ez is ferde... :D :D Viszont sajnos többek közt 5 éves érettségi találkozó miatt nem tudok ott lenni a BW-en, tehát más is kap esélyt arra, hogy megnyerje a sörivó versenyt. :D Nem semmi a csávó! :D Így már megrendezik, amúgy nem lett volna értelme. :) De nem igazad van? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Kizárásos alapon marad a Szombat. :) Kizárásos alapon Mortal Combat :D (ez szar volt, bocs) Feles sakk. Foci, természetesen esélykiegyenlítő jelleggel. Sör-virsli estére. B) Van 2centes malmom (malom, mint játék, nem mint örlő üzem, és nem két centesekből összarakva, hanem mint mértékegységet értem), de esküszöm, nem lehet végigjátszani azt sem, mert még a játék felét is alig haladtad el, és már azt hiszed, újat kezdtél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Van 2centes malmom (malom, mint játék, nem mint örlő üzem, és nem két centesekből összarakva, hanem mint mértékegységet értem), de esküszöm, nem lehet végigjátszani azt sem, mert még a játék felét is alig haladtad el, és már azt hiszed, újat kezdtél B) Milyen jó is lehet amikor az ellenfél elkezd csiki-csukizni... :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Kizárásos alapon Mortal Combat :) (ez szar volt, bocs) de mivel szombaton lesz így mortal szombat :D (ez még szarabb volt? :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 de mivel szombaton lesz így mortal szombat :D (ez még szarabb volt? :D ) :) dehogy B) ugyanez az asszociáció jött le nekem is a nagy büdös univerzumból :D egy rugóra jár az agyunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 :D dehogy :) ugyanez az asszociáció jött le nekem is a nagy büdös univerzumból B) egy rugóra jár az agyunk :D like :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Nekem is kész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Nekem is kész :D Mennyiért javították meg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Mennyiért javították meg? :D A javítások még hátra vannak :D még alkatrész sincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts