spzoli Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Én meg nem is olyan rég világosítottam fel a komplett köművesbrigásot a nöi nemi szerv anatómiájáról. Végülis nem hitték el, mi hol van, ezért kellett gúgliznom egy képet, és kinyomtattam nekik. Csak kicsit lepődött meg a főnök amikor megtalálta a fuvarlevelek között a teherautóben az A4-es pi*át. :D :D :) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Én meg nem is olyan rég világosítottam fel a komplett köművesbrigásot a nöi nemi szerv anatómiájáról. Végülis nem hitték el, mi hol van, ezért kellett gúgliznom egy képet, és kinyomtattam nekik. Csak kicsit lepődött meg a főnök amikor megtalálta a fuvarlevelek között a teherautóben az A4-es pi*át. :D Remélem nem sértődsz meg: Eddig csak sejtettem,hogy hüe vagy de most már egyre biztosabb vagyok benne. :D :) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Én meg nem is olyan rég világosítottam fel a komplett köművesbrigásot a nöi nemi szerv anatómiájáról. Végülis nem hitték el, mi hol van, ezért kellett gúgliznom egy képet, és kinyomtattam nekik. Csak kicsit lepődött meg a főnök amikor megtalálta a fuvarlevelek között a teherautóben az A4-es pi*át. :D :D :) B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Remélem nem sértődsz meg: Eddig csak sejtettem,hogy hüe vagy de most már egyre biztosabb vagyok benne. :D :D :) :D Ez eddig sem volt kérdéses... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Remélem nem sértődsz meg: Eddig csak sejtettem,hogy hüe vagy de most már egyre biztosabb vagyok benne. :D :D :) :D és a kritikát is jól tűri, bár ez tudjuk nem az volt hanem tény B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Remélem nem sértődsz meg: Eddig csak sejtettem,hogy hüe vagy de most már egyre biztosabb vagyok benne. :D :D :) :D De tényleg így volt, valakinek ki kellett rántani a tudatlanságból a 30-50-éves emböröket. :D Csak aztán most, hogy látják hogyan néz ki világosban nehogy megundorodjanak tőle. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vkriszti78 Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Hello Mindenki! MIvel ujonc vagyok meg almos, nem mindent ertettem. Ha autoval megyek, autoban alszom, akkor milyen jegyet kell vennem? 3 napra. Kosziiiiiii :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Hello Mindenki! MIvel ujonc vagyok meg almos, nem mindent ertettem. Ha autoval megyek, autoban alszom, akkor milyen jegyet kell vennem? 3 napra. Kosziiiiiii :D mintha sátraznál Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 -- Még,hogy nem vérbeli autós :D .. Így van ezt kell csinálni.. had szédüljenek a kíváncsiak. És a sátor is megteszi,azt a szolgálatot.hogy fedett helyen alukálj .. :D Az egyik manta talin a Szísa a sörsátor közepén aludt el, annyira részeg volt :D Aztán reggel ébresztette a büfés, hogy kér-e egy kávét. Az meg közölte, hogy inkább sört kér :D Na végre !!! :D ... de a mantával. :D :) Áhh.... úgy gondoltam, hogy tankolok a mantába, aztán leparkolok, és különféle forgásokat mutatok majd be a pörgős szoknyámban, különfajta cipőkben, melynek mindegyikét egy leszúrt rittbergerel zárok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Én meg nem is olyan rég világosítottam fel a komplett köművesbrigásot a nöi nemi szerv anatómiájáról. Végülis nem hitték el, mi hol van, ezért kellett gúgliznom egy képet, és kinyomtattam nekik. Csak kicsit lepődött meg a főnök amikor megtalálta a fuvarlevelek között a teherautóben az A4-es pi*át. B) :D wtf :D figyi, nem mindenki autószerelő, mégis elvezetget egy kocsit - tehát nem is kell mindenkinek ismernie a nunit, hogy jól tudja használni :D bár azért, ez elég nagy szegénységi bizonyítvány... :) Hello Mindenki! MIvel ujonc vagyok meg almos, nem mindent ertettem. Ha autoval megyek, autoban alszom, akkor milyen jegyet kell vennem? 3 napra. Kosziiiiiii :D Nem azért nem értetted, mert álmos vagy meg újonc :D az volt itt a gond, hogy már megint a pnáról beszélnek :D ez elég zavaró tud lenni, mivel eltér a megjelölt fórumtémától :D de nem baj, majd jössz Blitzre és három nap alatt hozzászoksz, hoyg itt mindenki hülye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Hali. Nem volt időm visszaolvasni írtatok-e róla. De nézegettük itt a szlalom pálya lehetőségeket. Van egy kamionparkoló kiskundorozsmán a szikihez közel, meg nem sokkal messzebb bent Szegeden egy elég nagy tanpálya a Sever áruház mögött plusz mellette egy nagyobb parkoló, ami üres szokott lenni. Plussz info péntekenként a kereskedőközben szokott gyorsulás is lenni persze nem hivatalosan.... ami kb 1km a Severtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Hali. Nem volt időm visszaolvasni írtatok-e róla. De nézegettük itt a szlalom pálya lehetőségeket. Van egy kamionparkoló kiskundorozsmán a szikihez közel, meg nem sokkal messzebb bent Szegeden egy elég nagy tanpálya a Sever áruház mögött plusz mellette egy nagyobb parkoló, ami üres szokott lenni. Plussz info péntekenként a kereskedőközben szokott gyorsulás is lenni persze nem hivatalosan.... ami kb 1km a Severtől. akkor a péntek élyszakai programot majd te mutatod merre kell menni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Hali. Nem volt időm visszaolvasni írtatok-e róla. De nézegettük itt a szlalom pálya lehetőségeket. Van egy kamionparkoló kiskundorozsmán a szikihez közel, meg nem sokkal messzebb bent Szegeden egy elég nagy tanpálya a Sever áruház mögött plusz mellette egy nagyobb parkoló, ami üres szokott lenni. Plussz info péntekenként a kereskedőközben szokott gyorsulás is lenni persze nem hivatalosan.... ami kb 1km a Severtől. Hello. Eddig úgy néz ki, hogy Cora parkoló lesz, a tanpályához kaptam elérhetőséget, de amíg a Cora ki nem derül, nem hívom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Nem azért nem értetted, mert álmos vagy meg újonc B) az volt itt a gond, hogy már megint a pnáról beszélnek :D ez elég zavaró tud lenni, mivel eltér a megjelölt fórumtémától :D de nem baj, majd jössz Blitzre és három nap alatt hozzászoksz, hoyg itt mindenki hülye... Ez a legfontosabb mindenhol :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Nem azért nem értetted, mert álmos vagy meg újonc :) az volt itt a gond, hogy már megint a pnáról beszélnek B) ez elég zavaró tud lenni, mivel eltér a megjelölt fórumtémától :D de nem baj, majd jössz Blitzre és három nap alatt hozzászoksz, hogy itt mindenki hülye... Ez biztos? Most mért mondod ezt? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Hello. Eddig úgy néz ki, hogy Cora parkoló lesz, a tanpályához kaptam elérhetőséget, de amíg a Cora ki nem derül, nem hívom. Én néztem meg a tanpályát, és mondtam a Jenőnek a telszámot. Jónak tűnik. Igaz a Cora még közelebb van, és több a hely, lehet kaját italt venni. Azt hiszem a skodásoknak is volt ott ilyen rendezvény. Az áruháznak is buli, ha sokan odamennek. Plussz infó. Most nyílt Szegeden az új Opel márkakereskedés, a C-Mobil kft-nél. A múlt héten megemlítettem nekik a Blitzet, és felcsillant a szemük. Akár a Cora parkolós szlalomhoz, vagy a szikire is lehetne velük egyeztetni, hátha valami jó kooperáció sül ki belőle. Ufff lightning voltam.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Én néztem meg a tanpályát, és mondtam a Jenőnek a telszámot. Jónak tűnik. Igaz a Cora még közelebb van, és több a hely, lehet kaját italt venni. Azt hiszem a skodásoknak is volt ott ilyen rendezvény. Az áruháznak is buli, ha sokan odamennek. Plussz infó. Most nyílt Szegeden az új Opel márkakereskedés, a C-Mobil kft-nél. A múlt héten megemlítettem nekik a Blitzet, és felcsillant a szemük. Akár a Cora parkolós szlalomhoz, vagy a szikire is lehetne velük egyeztetni, hátha valami jó kooperáció sül ki belőle. Ufff lightning voltam.. :D Jaaa ok, ezt nem tudtam :D Köszi akkor. Opelnek utánajárok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Ez biztos? Most mért mondod ezt? :D :D Ne foglalkozz velük, mi normálisak tartsunk össze! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Ne foglalkozz velük, mi normálisak tartsunk össze! :D B) Csak ironizáltam. :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Csak ironizáltam. :D :) B) Én nem. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Legszebb I. Zsolt tulajdonában lévő BMW E30 kupa lesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Legszebb I. Zsolt tulajdonában lévő BMW E30 kupa lesz? :D Ugye te sem a kupa miatt jársz autóstalira? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Ugye te sem a kupa miatt jársz autóstalira? :) Dehogynem! Miért van más értelme is egy autós talinak? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Dehogynem! Miért van más értelme is egy autós talinak? :D :D Úgy sem jössz el most sem, szóval ha nem baj, nem gyártatjuk le... :D :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Vagy majd megint út közben töri össze. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts