manta Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 ez most annyira gusztustalan férfihumor volt, hogy még én sem értem, pedig nekem sem úrinő módjára jár az agyam.... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 ez most annyira gusztustalan férfihumor volt, hogy még én sem értem, pedig nekem sem úrinő módjára jár az agyam.... :goofy: Szerintem csak reggel van még, majd később olvasd el megint :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 ahh... :huh: talán arra gondoltok, hogy 2centis a bré átmérője....? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 ahh... :huh: talán arra gondoltok, hogy 2centis a bré átmérője....? :mellow: Látod Hajni! Megy ez... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 de várjá má.... :goofy: ti voltatok már nővel...? :sneaky: annak rugalmas a fala... nem egy olyan odu, ami fix átmérőjű, mint egy vízcső... de még a vízcső is tágul nyomás hatására :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 de várjá má.... :goofy: ti voltatok már nővel...? :sneaky: annak rugalmas a fala... nem egy olyan odu, ami fix átmérőjű, mint egy vízcső... de még a vízcső is tágul nyomás hatására :devlish: Akkor meg minek itt a hiszti, ha tágul... De lehet ezt nem itt kéne kitárgyalni... :evilgrin: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 de várjá má.... :goofy: ti voltatok már nővel...? :sneaky: annak rugalmas a fala... nem egy olyan odu, ami fix átmérőjű, mint egy vízcső... de még a vízcső is tágul nyomás hatására :devlish: bár lenne like gomb :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 Nem vagyunk rád büszkék Csabi, ha nem baj... :omg: :D :D :D látszik, hogy nem értetek hozzá, pár centit simán tágúl de nem 18at :D :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 bár lenne like gomb :D :D :D hát most tényleg hiányzik, sikerült a blitz topikba csinálnom egy blitz és a hüvely kapcsolata topikot :D :evilgrin: :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 Lassan le is lesz sztem zárva, és mehet tovább a hüvelyezés a 2012es topicban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 Lassan le is lesz sztem zárva, és mehet tovább a hüvelyezés a 2012es topicban :D Megyünk babot szedni Szegedre... :unsure: :omg: :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 :D :lol: :D :lol: :D (még jó hogy Hajni megemeltette használható a szmájlik számát :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 A bab azért jó, mert a katonaságnál anno a kiskatonák csak akkor láttak hüvelyest, ha bab volt ebédre :D Na, viccen kivül várom a végleges Blitz időpontot, mert ma döbbentem rá, hogy kevesebb szabim van, mint gondoltam - ráadásul már a Makettra sem kapok +2napot, mert idén benagykorúsodik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 ...mert idén benagykorúsodik... Na azt hiszem ma ez volt itt a legmerészebb hozzászólás... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 attól még nem lesz hülye :sneaky: jó nevelést kapott, tanul az anyja hibáiból :sneaky: remélem... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 bár lenne like gomb :D :D :D Elvileg megoldható. (Az ami látszott 2-3 napja.) Megnézem majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 bakker :blink: a forumadmin nem tököl :blink: figyel és kívánságot teljesít :smartass: azért ez a lelkesedés nem semmi, nagyon bepöröghetett már az új fórum alakítgatásába :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 Makettra benagykorúsodik... cenzúra és like :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 bakker :blink: a forumadmin nem tököl :blink: figyel és kívánságot teljesít :smartass: azért ez a lelkesedés nem semmi, nagyon bepöröghetett már az új fórum alakítgatásába :D Nektek minden kívánség teljesül... én csak 5 számot kérnék :D (jóó, elfogadok 2 hátsó rugótányért, jobb leső sárvédőt, bontott fényszórót, és elektromos ablak kapcsolót is :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 ezt a magyaros balaton ragaszkodást nem értem, mintha csak ott lenne víz szerintem sose lesz olyan hogy mindenkinek jó lesz a helyszín viszont az tény, hogy az egyik legjobb blitz volt és talán most voltak a legtöbben is, remélem idén is így lesz és ott is leszünk :blush: Ha Szegeden lesz lenézünk mi is! Tavaly sajna meló volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 mikor lesz fix a blitz időpontja ha szabad ilyet kérdezni????? Egy cég fog arra az időre bezárni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 ki a góré BLITZ ügyileg ? szeretnék kérdezni valamit tőle ;) ritkán járok itt egy mail vagy privi gyorsabb lenne ! köszi ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 ki a góré BLITZ ügyileg ? szeretnék kérdezni valamit tőle ;) ritkán járok itt egy mail vagy privi gyorsabb lenne ! köszi ! :) Keresheted: Gelko,Vktr,Atommano urakat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Keresheted: Gelko,Vktr,Atommano urakat. ;) köszi Tomi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 köszi Tomi! :) Így van... bármelyikünk illetékes... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts