zocsa Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Csatlakozom az előttem szólókhoz,nagyon jól éreztük magunkat. :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 köszi mindent.. legjobb BW volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Mi is egyben hazaértünk, összekötve egy kis szegedi városnézéssel, ha már ennyit utaztunk. :D Köszönünk szépen mindent, nagyon jól éreztük magunkat, minden cool volt, jövőre újra. (csak egy gyors kérdés, foci akkor most végül is nem volt?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Köszönet mindenkinek, mindenért! Jó volt a hétvége, jó volt régi, és új arcokkal találkozni. Nekem tetszett a helyszín, és a hangulat is tökéletes volt. A foci érdeklődés hiányában elmaradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Asszony megkérdezte a Kiscsajtól: -Emma, szereztél ott barátnőt? -Igen! -Kit? -Hajnit és a Petrát! :icon4: na, lebuktam...(kiadó szobát keresek...) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 :D Köszi a képeket:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Nagyon szépen köszönöm a szervezőknek és a résztvevőknek ezt a hétvégét. Szerintem király volt most is, úgy ahogy 2évvel ezelőtt amikor voltam. A szlalomon kívül mondjuk más programon nem igazán vettem részt, de nagyon jól éreztük magunkat Helgával, jó volt a helyszín is, király volt a kemping, ######a volt a víz és sátrazni is jól lehetett. :D Sajnos az eredmény hirdetéskor éppen a medence túlpartján sütöttünk szalonnát és a díjamat nem tudtam személyesen átvenni ( köszi még egyszer rtomi és rtomi jr. hogy a díjamat átvettétek ), így itt szeretném megköszönni és erőteljes gyúrásba kezdek, hogy jövőre tudjam már vezetni is ezt az autót, ne csak kocsikázni vele, reszkess Anti. :icon4: Még egyszer nagyon köszönjük, jövőre ismét megyünk. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Mi is hazaértünk egyben. :D Jó volt a hétvége. ;) Jó volt találkozni a régi barátokkal.(meg az újakkal is) ;) Örülök,hogy ha csak egy picit is de hozzájárulhattunk az egészhez. :icon4: Foltos nagyon jól bírta az utat. Végig klímával 6,7 liter lett a vége 100 km-re. Ez azért egy 1,8-tól nem rossz. Na a kíváncsiskodók kedvéért itt egy fotó az alkatrész felismerő versenyben szereplő alkatrészekről. Az alkatrészek: egy ajtó csapszeg egy alapjárati motor egy napellenző patent egy gyújtás megszakító és egy vezérmű tengely jeladó. Gratulálok a nyerteseknek. ;) Töltsetek fel sok képet mert én nem fotóztam szinte semmit. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Előbb utóbb jönnek még hasonlók.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Előbb utóbb jönnek még hasonlók.... :D http://pics.coldline.hu/pics/278773-20110710-CNILTS.jpg B*szott jó kép! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 nagyon bitang jó kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Aki nem látta csak hallotta,az megnézheti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Aki nem látta csak hallotta,az megnézheti Ezt én a távolból néztem nem volt rossz, pl az "eszetlen" gumifüstöléses pörgéses móka hiányzott nagyon a repertoárból, pénteki szlalomon nem sok ember volt, aki így dobta volna a durvát. Ladás srácnak ezúton is respect, Ő pl jól tolta. :icon4: Helga által lőtt pár kép Én lusta voltam fényképezni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Munka vaaaaan! Céééé vonal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Aki nem látta csak hallotta,az megnézheti :icon4: Látom, Kojak hozta a formáját! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 :icon4: Látom, Kojak hozta a formáját! :icon4: Roli naon vissza fogott volt,azt mondták éjjel nem szabad,akkor nem szabad.Szerintem is szép volt első kerékkel. Asszem én meg lépek,mert az éjjel,öö hajnalban aludtam 2,5-3 órát 4 részletben és most már nyűgös vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2011 Kojak rendes gyerek :D Engedélyt kér mindenre, szót fogad :icon4: Köszi mindenkinek mindent, most még nem tudok gondolkozni hogy bővebben írjak sztem alszom egyet :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 sztem 10-es skálán 123-ra értékelném a rendezvényt ha szabad ilyet.....Like Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Helga által lőtt pár kép Én lusta voltam fényképezni. :D köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Nu mi is haza értünk úgy 30 perece. Istenkirály volt a blitz minimum ilyet legközelebb is :icon4: , szlalomon lehetett volna forogni is ha oda jönnek olyanok akik forogni akarnak, a lehetőség adott volt. Azért van a pénteki nap ezen része, hogy lehessen raccingolni. A kempingbe meg nem kéne ha már nem csak mi vagyunk szerintem, mert baj is lehetett volna belőle. Amúgy szerintem tök fegyelmezett volt a társaság, és toleránsak voltak a kempingtulajok is ahogy én láttam. Faterékkal jól elsűlyesztettünk egy csónakot de utána kiszedtük :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Én is eddigi legjobbnak érzem ezt a blitzet, végre öröm volt rendezőként részt venni benne és úgy éreztem, hogy ennek a társaságnak érdemes dolgozni. Lehet, hogy mondtam (némi alkohol hatása alatt) valakinek olyat, ami esetleg nem teccett, de nem bántó, inkább jó szándék vezérelt :icon4: Aki éjjel lecsúszott a csúszdán egy napozóággyal és végigszántotta azt, az jelentkezzen, mert lehet, hogy nem szeretnénk a javítás költségeit vállalni. Ha valaki látta, hogy ki volt az is jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Aki éjjel lecsúszott a csúszdán egy napozóággyal és végigszántotta azt, az jelentkezzen, mert lehet, hogy nem szeretnénk a javítás költségeit vállalni. Ha valaki látta, hogy ki volt az is jó :D Aztakurv@, hát az eleve egy barom, jól fejbeb@szhatta volna az a fa ágy, még mákja volt ha nem lett baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 maximum KÖSZI ! maximum köszönöm a szervezőknek a lehetőséget zsír volt minden ! ;) zsír zsír zsír ! ;) :lol: Aztakurv@, hát az eleve egy barom, jól fejbeb@szhatta volna az a fa ágy, még mákja volt ha nem lett baja. az mekkora mák hogy reggel az első csúszós ember nem ment telibe bele ! még jó hogy átnézik a vizet kezdés előtt..... nagy nagy mák. qvára nem lett volna jó egy baleset. Mi is hazaértünk egyben. :D Jó volt a hétvége. :lol: Jó volt találkozni a régi barátokkal.(meg az újakkal is) ;) Örülök,hogy ha csak egy picit is de hozzájárulhattunk az egészhez. :icon4: Foltos nagyon jól bírta az utat. Végig klímával 6,7 liter lett a vége 100 km-re. Ez azért egy 1,8-tól nem rossz. Na a kíváncsiskodók kedvéért itt egy fotó az alkatrész felismerő versenyben szereplő alkatrészekről. https://lh3.googleusercontent.com/-16apOHfb.../s640/alkat.jpg Az alkatrészek: egy ajtó csapszeg egy alapjárati motor egy napellenző patent egy gyújtás megszakító és egy vezérmű tengely jeladó. Gratulálok a nyerteseknek. :lol: Töltsetek fel sok képet mert én nem fotóztam szinte semmit. :icon4: Köszi a lehetőséget ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 22 év sötétség... Best of J0hnny : link link2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Aki éjjel lecsúszott a csúszdán egy napozóággyal és végigszántotta azt, az jelentkezzen, mert lehet, hogy nem szeretnénk a javítás költségeit vállalni. Ha valaki látta, hogy ki volt az is jó ;) Azért az szép ;) . Én "csak" magamat építettem le, mert utólag jutott eszembe hogy a vizicsúszda azért vizi, mert szárazon tapad... :icon4: :icon4: (de a többieknek bevizeztem ;) ;) ) Nah mindegy... én nagyon jól éreztem magam, köszönöm szépen a lehetőséget. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts