zocsa Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 Csatlakozom az előttem szólókhoz,nagyon jól éreztük magunkat. :icon4: :D
andrew Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 Mi is egyben hazaértünk, összekötve egy kis szegedi városnézéssel, ha már ennyit utaztunk. :D Köszönünk szépen mindent, nagyon jól éreztük magunkat, minden cool volt, jövőre újra. (csak egy gyors kérdés, foci akkor most végül is nem volt?)
Gepard Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 Köszönet mindenkinek, mindenért! Jó volt a hétvége, jó volt régi, és új arcokkal találkozni. Nekem tetszett a helyszín, és a hangulat is tökéletes volt. A foci érdeklődés hiányában elmaradt.
zozor Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 Asszony megkérdezte a Kiscsajtól: -Emma, szereztél ott barátnőt? -Igen! -Kit? -Hajnit és a Petrát! :icon4: na, lebuktam...(kiadó szobát keresek...) :D
Zsoltee Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 Nagyon szépen köszönöm a szervezőknek és a résztvevőknek ezt a hétvégét. Szerintem király volt most is, úgy ahogy 2évvel ezelőtt amikor voltam. A szlalomon kívül mondjuk más programon nem igazán vettem részt, de nagyon jól éreztük magunkat Helgával, jó volt a helyszín is, király volt a kemping, ######a volt a víz és sátrazni is jól lehetett. :D Sajnos az eredmény hirdetéskor éppen a medence túlpartján sütöttünk szalonnát és a díjamat nem tudtam személyesen átvenni ( köszi még egyszer rtomi és rtomi jr. hogy a díjamat átvettétek ), így itt szeretném megköszönni és erőteljes gyúrásba kezdek, hogy jövőre tudjam már vezetni is ezt az autót, ne csak kocsikázni vele, reszkess Anti. :icon4: Még egyszer nagyon köszönjük, jövőre ismét megyünk. :icon4:
rtomi Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 Mi is hazaértünk egyben. :D Jó volt a hétvége. ;) Jó volt találkozni a régi barátokkal.(meg az újakkal is) ;) Örülök,hogy ha csak egy picit is de hozzájárulhattunk az egészhez. :icon4: Foltos nagyon jól bírta az utat. Végig klímával 6,7 liter lett a vége 100 km-re. Ez azért egy 1,8-tól nem rossz. Na a kíváncsiskodók kedvéért itt egy fotó az alkatrész felismerő versenyben szereplő alkatrészekről. Az alkatrészek: egy ajtó csapszeg egy alapjárati motor egy napellenző patent egy gyújtás megszakító és egy vezérmű tengely jeladó. Gratulálok a nyerteseknek. ;) Töltsetek fel sok képet mert én nem fotóztam szinte semmit. :icon4:
Zsoltee Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 Előbb utóbb jönnek még hasonlók.... :D http://pics.coldline.hu/pics/278773-20110710-CNILTS.jpg B*szott jó kép! :icon4:
Zsoltee Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 Aki nem látta csak hallotta,az megnézheti Ezt én a távolból néztem nem volt rossz, pl az "eszetlen" gumifüstöléses pörgéses móka hiányzott nagyon a repertoárból, pénteki szlalomon nem sok ember volt, aki így dobta volna a durvát. Ladás srácnak ezúton is respect, Ő pl jól tolta. :icon4: Helga által lőtt pár kép Én lusta voltam fényképezni. :D
ivannorbi Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 Aki nem látta csak hallotta,az megnézheti :icon4: Látom, Kojak hozta a formáját! :D
brezsy Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 :icon4: Látom, Kojak hozta a formáját! :icon4: Roli naon vissza fogott volt,azt mondták éjjel nem szabad,akkor nem szabad.Szerintem is szép volt első kerékkel. Asszem én meg lépek,mert az éjjel,öö hajnalban aludtam 2,5-3 órát 4 részletben és most már nyűgös vagyok :D
Gelko Elküldve Július10, 2011 Szerző Elküldve Július10, 2011 Kojak rendes gyerek :D Engedélyt kér mindenre, szót fogad :icon4: Köszi mindenkinek mindent, most még nem tudok gondolkozni hogy bővebben írjak sztem alszom egyet :icon4:
sárgaGSI Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 sztem 10-es skálán 123-ra értékelném a rendezvényt ha szabad ilyet.....Like
brezsy Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 Helga által lőtt pár kép Én lusta voltam fényképezni. :D köszi
Pehi Csabi Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 Nu mi is haza értünk úgy 30 perece. Istenkirály volt a blitz minimum ilyet legközelebb is :icon4: , szlalomon lehetett volna forogni is ha oda jönnek olyanok akik forogni akarnak, a lehetőség adott volt. Azért van a pénteki nap ezen része, hogy lehessen raccingolni. A kempingbe meg nem kéne ha már nem csak mi vagyunk szerintem, mert baj is lehetett volna belőle. Amúgy szerintem tök fegyelmezett volt a társaság, és toleránsak voltak a kempingtulajok is ahogy én láttam. Faterékkal jól elsűlyesztettünk egy csónakot de utána kiszedtük :D :icon4:
Vktr Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 Én is eddigi legjobbnak érzem ezt a blitzet, végre öröm volt rendezőként részt venni benne és úgy éreztem, hogy ennek a társaságnak érdemes dolgozni. Lehet, hogy mondtam (némi alkohol hatása alatt) valakinek olyat, ami esetleg nem teccett, de nem bántó, inkább jó szándék vezérelt :icon4: Aki éjjel lecsúszott a csúszdán egy napozóággyal és végigszántotta azt, az jelentkezzen, mert lehet, hogy nem szeretnénk a javítás költségeit vállalni. Ha valaki látta, hogy ki volt az is jó :D
Pehi Csabi Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 Aki éjjel lecsúszott a csúszdán egy napozóággyal és végigszántotta azt, az jelentkezzen, mert lehet, hogy nem szeretnénk a javítás költségeit vállalni. Ha valaki látta, hogy ki volt az is jó :D Aztakurv@, hát az eleve egy barom, jól fejbeb@szhatta volna az a fa ágy, még mákja volt ha nem lett baja.
opzsolt Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 maximum KÖSZI ! maximum köszönöm a szervezőknek a lehetőséget zsír volt minden ! ;) zsír zsír zsír ! ;) :lol: Aztakurv@, hát az eleve egy barom, jól fejbeb@szhatta volna az a fa ágy, még mákja volt ha nem lett baja. az mekkora mák hogy reggel az első csúszós ember nem ment telibe bele ! még jó hogy átnézik a vizet kezdés előtt..... nagy nagy mák. qvára nem lett volna jó egy baleset. Mi is hazaértünk egyben. :D Jó volt a hétvége. :lol: Jó volt találkozni a régi barátokkal.(meg az újakkal is) ;) Örülök,hogy ha csak egy picit is de hozzájárulhattunk az egészhez. :icon4: Foltos nagyon jól bírta az utat. Végig klímával 6,7 liter lett a vége 100 km-re. Ez azért egy 1,8-tól nem rossz. Na a kíváncsiskodók kedvéért itt egy fotó az alkatrész felismerő versenyben szereplő alkatrészekről. https://lh3.googleusercontent.com/-16apOHfb.../s640/alkat.jpg Az alkatrészek: egy ajtó csapszeg egy alapjárati motor egy napellenző patent egy gyújtás megszakító és egy vezérmű tengely jeladó. Gratulálok a nyerteseknek. :lol: Töltsetek fel sok képet mert én nem fotóztam szinte semmit. :icon4: Köszi a lehetőséget ! ;)
Dáwid Elküldve Július10, 2011 Elküldve Július10, 2011 Aki éjjel lecsúszott a csúszdán egy napozóággyal és végigszántotta azt, az jelentkezzen, mert lehet, hogy nem szeretnénk a javítás költségeit vállalni. Ha valaki látta, hogy ki volt az is jó ;) Azért az szép ;) . Én "csak" magamat építettem le, mert utólag jutott eszembe hogy a vizicsúszda azért vizi, mert szárazon tapad... :icon4: :icon4: (de a többieknek bevizeztem ;) ;) ) Nah mindegy... én nagyon jól éreztem magam, köszönöm szépen a lehetőséget. :D
Recommended Posts