nagy istván Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Tűzgyujtási lehetőség van ? Kutyát lehet vinni ? mielött rosszra gondolnátok,nem a kutyát akarom megsütni.. :D vktr szeint lehet elvileg.......mármint kutyázni. mi is visszük a vérebet.... :icon4:
mantababy Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 ki is próbálta már vki? jártam már hogy a holtankoljakon fent volt a kút valójában meg már zárva volt régóta.....amúgy köszi az infót. :D minden nap arra járunk és üzemel, minőségről nem tudok nyilatkozni. benzinzabálók vagyunk sajnos
manta Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Tűzgyujtási lehetőség van ? Kutyát lehet vinni ? mielött rosszra gondolnátok,nem a kutyát akarom megsütni.. :D nem, te simán csak gyújtogatni akarsz és aztán ráfogod a kutyára :icon4: Én gyereket viszek és őrá fogom fogni a dolgokat :icon4:
manta Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Jelentem, Kölkök elkezdték a felkészülést: http://pics.coldline.hu/pics/273255-20110705-Iriod6.jpg :D :icon4: édesek :icon4: a hülyeséget biztos tőled örökölték ;)
MoCSoK Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 nem, te simán csak gyújtogatni akarsz és aztán ráfogod a kutyára :icon4: Én gyereket viszek és őrá fogom fogni a dolgokat :D azert kérdeztem mert egy égetni való szőke boszorkánnyal megyek
Vktr Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 azert kérdeztem mert egy égetni való szőke boszorkánnyal megyek Kutya igen, vízbe nem, tűz kicsit arrébb a sátorhelyektől, de van. Arra azért számítsatok, hogy ha sokan lesznek a strandon, akkor ezek a helyek lehetnek foglaltak és csak 7 után szabad a vásár.
zozor Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Kutya igen, vízbe nem, tűz kicsit arrébb a sátorhelyektől, de van. Arra azért számítsatok, hogy ha sokan lesznek a strandon, akkor ezek a helyek lehetnek foglaltak és csak 7 után szabad a vásár. Viszek tűzcsapkulcsot, kinyitok egy tűzcsapot, aztán lesz strand bárhol... neeem gond... :D
manta Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 azert kérdeztem mert egy égetni való szőke boszorkánnyal megyek :D és Sanyinak hívják :icon4: belőle lesz a hot dog :icon4: Viszek kapocspárkulcsot, kinyitok egy tűzcsapot, aztán lesz strand bárhol... neeem gond... ;) nagy szavak ezek egy kis Zozor szájából ;)
nagy istván Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 minden nap arra járunk és üzemel, minőségről nem tudok nyilatkozni. benzinzabálók vagyunk sajnos köszi az infót,és a benzines létet meg sajnálom ilyen árak mellett... :D
nagy istván Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 minden nap arra járunk és üzemel, minőségről nem tudok nyilatkozni. benzinzabálók vagyunk sajnos esetleg egy cím merre keressem a kutat? a dorozsmai úti mol lenne ez?
zozor Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 :D és Sanyinak hívják :icon4: belőle lesz a hot dog :icon4: nagy szavak ezek egy kis Zozor szájából ;) ;) ha tudnád,hogy a nagyobbik kis Zozor milyen hamar megtalálja a tűzcsapokat ;) közben javítottam ám... ;)
MoCSoK Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 :lol: ha tudnád,hogy a nagyobbik kis Zozor milyen hamar megtalálja a tűzcsapokat :lol: közben javítottam ám... ;) ha ott vagy már merek tüzet gyujtani ;) Majd telepedjetek a közelünkbe,mikor értek le ? :D és Sanyinak hívják :icon4: belőle lesz a hot dog :icon4: blab blab blab... ne ködösíts ;) , tudod te hogy ki az a égetni való boszorka ,nem a sanyi kutyám az biztos............. ;)
Pehi Csabi Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 köszi az infót,és a benzines létet meg sajnálom ilyen árak mellett... :D engem feledtet a hangjával és persze a menetteljesítménnyel :icon4:
manta Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 blab blab blab... CSIRKECSONT :icon4: engem feledtet a hangjával és persze a menetteljesítménnyel ;) :D ezt most nagyon odamondtad ;) (aztán majd röhögjek akkor is, amikor tankolok holnap... :icon4: )
zozor Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 ha ott vagy már merek tüzet gyujtani :D Majd telepedjetek a közelünkbe,mikor értek le ? :icon4: Az a legújabb verzió, hogy reggel asszonyt kirakjuk a munkahelyén és indulunk, hogy a legjobb helyet vehessük birtokba! :icon4:
zozor Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 na szép... asszony melózik, te meg szórakozol :icon4: Így kell ezt... :D
Demó Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Pénteken délelőtt érkezek! :D Idén "csak" az Omegával, mert a Corsát max egy nagy utánfutón tudnám vinni, hogy elférjen rajta a bódé és mellette a motor és a többi kütyü. :icon4: Sajnos csak péntek estig tudok maradni.
Pehi Csabi Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 na szép... asszony melózik, te meg szórakozol :icon4: már megtankoltam hétfőn :D :icon4:
spzoli Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 már megtankoltam hétfőn :D ;) Gazdag gyerek :icon4: :icon4:
rtomi Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Én az előbb tankoltam mivel holnap reggel indulunk. Megvan a matrica is holnaptól. :D
zozor Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Én az előbb tankoltam mivel holnap reggel indulunk. Megvan a matrica is holnaptól. :D Nem lesz ez egy kicsit korán? :icon4:
manta Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 már megtankoltam hétfőn :icon4: ;) és nem jársz azóta a kocsival, vagy nem nagyfogyasztású, mint az enyém? :D Én az előbb tankoltam mivel holnap reggel indulunk. Megvan a matrica is holnaptól. :icon4: Nem lesz ez egy kicsit korán? ;) Most az jön majd, hogy lestréberezzük őket? ;)
Recommended Posts