Imike20 Elküldve Július3, 2011 Megoszt Elküldve Július3, 2011 Első hozzászólásban ott van minden... :D Egyébként meg attól függ, hogy milyen messziről néztek... :icon4: Martfűről jönnénk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Egyébként ha poiba (hasznos helyek) beíród hogy szeged és sziks, akkor 11 találatot ad az iglo és a második a sziksósfürdő strand és kemping Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Szeged sziksósfürdő találatra van 2db. Az egyik a nudista, amit Hajni szeretne, ;) már nem akarom annyira ;) tegnap szereztem egy khaki színű bikinit (Makett ráhatására - a logika a színválasztásban az, hogy megy a tornacipőmhöz, de így mára végiggondolva az egészet, ki vesz a tornacsukájához illő bikinit? :icon4: mert ugye a legritkább esetben megy az ember magasszárú tornacsukában strandra, szóval ennek nem sok értelme volt, de már mindegy... :D és egyébként is... milyen az a tornacsuka? :icon4: egy halfajta, aki edzi csúszós, nyálkás testét? ;) és mióta tud apu egyáltalán sütni? ;) ) , tehát már nem kell pucérkodnom :lol: skippelhetjük a nudista részt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Ez mér nem jó? Talán mert nem hiszik el, hogy a medencén keresztül megy az út. :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Mert ez túl kézenfekvő... itt még az árak is fent vannak és véletlenül információhoz is jutnak... ááááááá... nem kell ez... :D :icon4: Így van, jobb szenvedni, mint ránézni a weboldalra. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Nah, eljutottam ide is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Nah, eljutottam ide is. :icon4: :D garázsba? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 :D garázsba? :icon4: Felragasztottam a Blitzes matricát és nem is lett annyira ferde. ;) :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Felragasztottam a Blitzes matricát és nem is lett annyira ferde. ;) :icon4: :D a Blitzes matricát? :icon4: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 :D a Blitzes matricát? :icon4: ;) Hajni, vagy egy kiadós alvás, vagy egy szemüveg javasolt. :icon4: Szerk.: vagy egy kis kavington... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Ez mér nem jó? Lehet,hogy túl fáradt vagyok de ezen sem találtam meg a koordinátákat. Mindegy majd megnézem a POI-k közt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Lehet,hogy túl fáradt vagyok de ezen sem találtam meg a koordinátákat. Mindegy majd megnézem a POI-k közt. Hiszen beírtam ha megnézed fentebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Hajni, vagy egy kiadós alvás, vagy egy szemüveg javasolt. ;) Szerk.: vagy egy kis kavington... ;) :icon4: de hiszen én mindig szemüvegben alszom... :icon4: egyébként nem látnám jól az álmaim :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Nah, eljutottam ide is. :D http://img825.imageshack.us/img825/5140/20...14616resize.jpg Legalább valami olyan is került az autora ami ér is valamit :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 help. van gázkút a kemping közelében valahol????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 help. van gázkút a kemping közelében valahol????? Legyen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Legyen? :D :icon4: én akarom rádobni a csikket!!!! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 :D én akarom rádobni a csikket!!!! :icon4: Hát a Pyro becenév már foglalt :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Nah, eljutottam ide is. :icon4: Jó neked. Mi sajna nem kaptunk matricát! :D VAgyis itt Szegeden semmi reklámja nincs még a talinak. Nem is jönnek innen sokan. :icon4: de a keménymag ott lesz!!! remélem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Jó neked. Mi sajna nem kaptunk matricát! :D VAgyis itt Szegeden semmi reklámja nincs még a talinak. Nem is jönnek innen sokan. :icon4: de a keménymag ott lesz!!! remélem :icon4: Igen, ez a dolog sajnos nem sikerült túl jól idén :S Sajnálom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 http://5mp.eu/web.php?a=sziksosfurdo ide kellene menni majd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 http://5mp.eu/web.php?a=sziksosfurdo ide kellene menni majd? iggen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 help. van gázkút a kemping közelében valahol????? van gázkút a közelben kb 5km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Tűzgyujtási lehetőség van ? Kutyát lehet vinni ? mielött rosszra gondolnátok,nem a kutyát akarom megsütni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 van gázkút a közelben kb 5km. ki is próbálta már vki? jártam már hogy a holtankoljakon fent volt a kút valójában meg már zárva volt régóta.....amúgy köszi az infót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts