Pehi Csabi Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Legalább lesz aki felrakja a pályát... :D :icon4: arra jelentkeztem :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Sziasztok olyan kérdésem van hogy pénteken 5 körül indulok és az út durván 4 óra. Meddig lehet bemenni a kempingbe sátrazni? Amíg ébren vagyunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Amíg ébren vagyunk :D Az azt jelenti, hogy Greg 1.6i egy órás késésben lesz :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Az azt jelenti, hogy Greg 1.6i egy órás késésben lesz :D Ennyi :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Nna végre, eldőlt hogy az idén mégiscsak részt tudok venni a ver...ö a rendezvényen. :B Pénteken nemtom mikor érkezünk, a 2 Kölökkel megyek és a sátorozók táBORát erősítjük :D - fociban benne vagyok, + ha van vmi feladat amit meg is tudunk csinálni, szívesen tesszük a gyerkőcökkel (majdnem 5 és egy 6éves+ én... :icon4: ). Ha akarnak jönni, dolgozzanak meg érte,nem?:icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 :D kiváló hírek :icon4: verjétek csak mellénk a sártrat, nagy buli lesz ;) jön a Makett is a jedijével, ha minden igaz :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 :D kiváló hírek :icon4: verjétek csak mellénk a sártrat, nagy buli lesz ;) jön a Makett is a jedijével, ha minden igaz :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bencepappa Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Mi friss húsként megyünk a megyasszonyommal. de a fociban benne vagyok, amióta nem bagózom talán a futás is megy ha meg ott alakul valami feladat szerintem tudok segíteni :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Mi friss húsként megyünk a megyasszonyommal. de a fociban benne vagyok, amióta nem bagózom talán a futás is megy ha meg ott alakul valami feladat szerintem tudok segíteni :D . hát.. mire hazaértek, már a megyasszony tényleg megy, újra dohányzol majd - de rá is szorulsz majd, mert annyira ideges leszel a foci közben szerzett bokasérülésed miatt, hogy másképp nem fogod bírni a napi egy liter töményt :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 hát.. mire hazaértek, már a megyasszony tényleg megy, újra dohányzol majd - de rá is szorulsz majd, mert annyira ideges leszel a foci közben szerzett bokasérülésed miatt, hogy másképp nem fogod bírni a napi egy liter töményt :icon4: teljes elriasztás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 hát.. mire hazaértek, már a megyasszony tényleg megy, újra dohányzol majd - de rá is szorulsz majd, mert annyira ideges leszel a foci közben szerzett bokasérülésed miatt, hogy másképp nem fogod bírni a napi egy liter töményt :D Kerestem a lájk gombot, de nem találtam meg :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 ... a napi egy liter töményt :D Az az én reszortom... stipi-stopi... :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 a Malibu meg a Pinacolada mióta tömény? :D :icon4: pinacolada... bakker.. az egyik legszexistább drink... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 a Malibu meg a Pinacolada mióta tömény? :icon4: ;) pinacolada... bakker.. az egyik legszexistább drink... ;) Na ácsi máááááááá.... szerinted attól volt a baj??? :icon4: Hát nem emléxel milyen "illata volt a rókámnak ;) ;) "??? Ágyas volt az a javából... :lol: fincsi is volt, csak sok volt a flakonban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 :icon4: az egy felejthetetlen élmény volt ;) mai napig mindenki a markomat ajánlgatja, ha hánynia kell valakinek ;) de bakker :D esküszöm, az a francia saláta olyan állapotban volt, hogyha nem tudom, hogy honnan jött, akkor megeszem :icon4: hihetetlen, mire képes az emberi szervezet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július1, 2011 Készüljetek a pénteki karaoke-ra mert a közönségben lesznek producerek is, keresik a tehetségeket. Focira jelenetkezett csapatok idáig : - Kadettklub - MVOK - Omega Forever - MOTE Gondolom leszünk még, izgalmas lesz az biztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Készüljetek a pénteki karaoke-ra mert a közönségben lesznek producerek is, keresik a tehetségeket. :icon4: pénteken karaoke lesz...? :icon4: ez komoly? ;) huh, de kár.... :D eddig tök jó hangm volt, de éppen most indult hanyatlásnak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 :icon4: pénteken karaoke lesz...? :icon4: ez komoly? ;) huh, de kár.... :D eddig tök jó hangm volt, de éppen most indult hanyatlásnak ;) Füldugókat nálam lehet venni majd 100 HUF/pár áron... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Füldugókat nálam lehet venni majd 100 HUF/pár áron... :D :icon4: azért Lantiék esküvőjén megvolt a magömlő fiúkórus is :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 azért Lantiék esküvőjén megvolt a magömlő fiúkórus is :D uhh.... az brutál :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 uhh.... az brutál :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bencepappa Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 hát.. mire hazaértek, már a megyasszony tényleg megy, újra dohányzol majd - de rá is szorulsz majd, mert annyira ideges leszel a foci közben szerzett bokasérülésed miatt, hogy másképp nem fogod bírni a napi egy liter töményt :D Azért nem olyan könnyű elriasztani és sör whiskey kombóval is jó barátságban vagyok ám! Na majd meglátjuk... Már nagyon várom!!! És megvan a matrica is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Azért nem olyan könnyű elriasztani és sör whiskey kombóval is jó barátságban vagyok ám! Na majd meglátjuk... Már nagyon várom!!! És megvan a matrica is!!! A Lutra albumba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 uhh.... az brutál :icon4: hát nem értem de mindig készül valahogy ilyen csúcs videjó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts