monza Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Ha megtaláljuk a sötétben... :D na persze , csak tapogatóznál mi?? csak nehogy 4kézlább keljen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 HÚÚÚÚ :P Miket nem írtok ide?? El szégyellem magam a végén... :D elszégyenled magad, mi? :lol: :lol: nyugi már.... :D hisz én csak a nép hangja vagyok :lol: Viszont az offolás elkerülése véget: a kempingben van a strand is, ugye? :D mert akkor ez bejátszik: "Napfény járja át a szívem újra Csak egy szál bikinit hoztam el az útra" :D Pl. Antit megnézném egy bikiniben :D nem tudom, miért pont ő jutott eszembe... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 ... Viszont az offolás elkerülése véget: a kempingben van a strand is, ugye? :D mert akkor ez bejátszik: "Napfény járja át a szívem újra Csak egy szál bikinit hoztam el az útra" :D Pl. Antit megnézném egy bikiniben :P nem tudom, miért pont ő jutott eszembe... :lol: Igen, és a találkozó belépője magában foglalja a strandolás árát is... :D Pont engem??? :D azért remélem nem legalább nem tangát képzeltél rám... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Igen, és a találkozó belépője magában foglalja a strandolás árát is... :lol: Pont engem??? :D azért remélem nem legalább nem tangát képzeltél rám... :D :P :lol: Viszont kérek értesítést előre Anti ha tangában akarsz fürödni, mert akkor Én inkább elkerülöm a strandot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 azért remélem nem legalább nem tangát képzeltél rám... :D :D :D eddig nem :P de most már igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 eddig nem :lol: de most már igen :lol: :P :D :D iszol Te rendesen??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 :P :D :D iszol Te rendesen??? :D :lol: mostanában nem :lol: már a fröccs is a fejembe száll :lol: képzeld, ha még innék is :D Pedig gondolkodtam az életmód váltáson is, hogy a borról áttérek a sörre - de aztán abból sem lett semmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2011 Nyilvános levél ami el lett küldve sok helyre de terjessze ki látja :D Sziasztok ! Szeretnénk meghívni Titeket a VII. Hungarian Blitz Weekend keretein belül rendezendő focibajnokságra. Szeretnénk egy klubbok közti bajnokságot tartani ahol a különböző klubbok,egyesületek,baráti társaságok megmérettetnék magukat és eldőlne ki a jobb :D A bajnokság szombaton délután zajlana a kemping területén található "füves" pályán. Egy csapat 6+2 főből állna, de a részleteket később pontosítjuk. Kérlek jelezzetek vissza hogy beszállnátok-e a bajnokságba ! Jelentkezési határidő 2011. július 01. ! Ha van olyan társaság akit nem láttok a címzettek között (vagy hibás az e-mail címe) és jönnek a Blitz Weekendre, kérlek szóljatok nekik ! (pl lehetne egy lurdy válogatottat is verbuválni) üdvözletttel : Biró Gellért - Gelko - Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Szeretnénk meghívni Titeket a VII. Hungarian Blitz Weekend keretein belül rendezendő focibajnokságra... Kadettklubot érdekli, jó az ötlet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2011 Kadettklubot érdekli, jó az ötlet :D akik benne vannak jelezzenek vissza az opelklub@opelklub.hu-ra. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 A bajnokság szombaton délután zajlana a kemping területén található "füves" pályán. most ez mi? :D már nem lehet leírni, hogy füves, mert mindenki a kenderre gondol? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 most ez mi? :D már nem lehet leírni, hogy füves, mert mindenki a kenderre gondol? :D Én tegnap egész délelőtt nyúztam egy b@szott nagy STIHL fűkaszát. Nekem nem az ugrik be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Kadettklubot érdekli, jó az ötlet :D na és én kihez álljak? kadett klub lurdy vagy gsi club? bár ha belegondolok Kojak ellen nem kéne lenni :D (szóljon valamelyik a három közül ha nincsenek elegen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Stipistopi Csabi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Stipistopi Csabi... :D Stiplistopli? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2011 Arra készüljetek hogy ha nem a MOTE nyeri kaptok egy elnöki seggberugást:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Akkor én bundában fogok szurkolni :D (kis képzavar: csak egy bunda lesz rajtam és utat javítok :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Akkor én bundában fogok szurkolni :P (kis képzavar: csak egy bunda lesz rajtam és utat javítok :D ) Hajni! Nagyon rámentél erre az öltözködés vonalra... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Hajni! Nagyon rámentél erre az öltözködés vonalra... :D :P Bunda meg vonal... :D bikinivonal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Egyre jobban sajnálom, hogy csak egy rövid időre fogok tudni lenézni Szegedre... :D Pedig most még közel is lenne, a hely is jó, már csak fatert kellene meggyőznöm, hogy halassza el az esküvőt egy héttel :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Fontos Szolgálati közlemény!!! Aki a mai napig nem utalta volna el az esedékes klubtagságiját, az a Blitzig már ne számítson arra, hogy ott esetleg a kezében foghatja. :D Aki viszont utalt, és megy a Blitzre, a helyszínen lesz lehetősége átvenni azt. Viszont aki szeretné érvényesíteni a tagsági nyújtotta előnyöket és július 5-ig befizeti/utalja/stb. az esedékes összeget, az legyen nyugodt, hogy rajta lesz a taglistán (annak ellenére, hogy a kártyája addigra nem készül el). Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Fontos Szolgálati közlemény!!! Aki a mai napig nem utalta volna el az esedékes klubtagságiját, az a Blitzig már ne számítson arra, hogy ott esetleg a kezében foghatja. :D Aki viszont utalt, és megy a Blitzre, a helyszínen lesz lehetősége átvenni azt. gondolom a tagsági kártyát nem foghatja :D mert fogni azért fogdoshat dolgokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Bunda meg vonal... :D bikinivonal? :D én az alternatív bikinivonal híve vagyok: ahol más írtja, én növesztem - a többitm eg írtom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 gondolom a tagsági kártyát nem foghatja :D mert fogni azért fogdoshat dolgokat :D Ritkán szóló, viszonylag gyenge próbálkozás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Hajni! Nagyon rámentél erre az öltözködés vonalra... :D :D öltözködés? egy bunda lesz csak rajta azzal meg bármi történhet és az már nem öltözködés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts