Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

VII. Hungarian Blitz Weekend

Gelko

Recommended Posts

• Hozzászólások 927
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

HÚÚÚÚ :P Miket nem írtok ide?? El szégyellem magam a végén... :D

elszégyenled magad, mi? :lol:

:lol: nyugi már.... :D hisz én csak a nép hangja vagyok :lol:

Viszont az offolás elkerülése véget: a kempingben van a strand is, ugye? :D mert akkor ez bejátszik: "Napfény járja át a szívem újra

Csak egy szál bikinit hoztam el az útra"

:D

Pl. Antit megnézném egy bikiniben :D nem tudom, miért pont ő jutott eszembe... :D

Megosztás:

...

Viszont az offolás elkerülése véget: a kempingben van a strand is, ugye? :D mert akkor ez bejátszik: "Napfény járja át a szívem újra

Csak egy szál bikinit hoztam el az útra"

:D

Pl. Antit megnézném egy bikiniben :P nem tudom, miért pont ő jutott eszembe... :lol:

Igen, és a találkozó belépője magában foglalja a strandolás árát is... :D

Pont engem??? :D azért remélem nem legalább nem tangát képzeltél rám... :lol: :lol: :D

Megosztás:

Igen, és a találkozó belépője magában foglalja a strandolás árát is... :lol:

Pont engem??? :D azért remélem nem legalább nem tangát képzeltél rám... :D :P :lol:

Viszont kérek értesítést előre Anti ha tangában akarsz fürödni, mert akkor Én inkább elkerülöm a strandot. :D

Megosztás:

Nyilvános levél ami el lett küldve sok helyre de terjessze ki látja :D

Sziasztok !

Szeretnénk meghívni Titeket a VII. Hungarian Blitz Weekend keretein belül rendezendő focibajnokságra. Szeretnénk egy klubbok közti bajnokságot tartani ahol a különböző klubbok,egyesületek,baráti társaságok megmérettetnék magukat és eldőlne ki a jobb :D A bajnokság szombaton délután zajlana a kemping területén található "füves" pályán. Egy csapat 6+2 főből állna, de a részleteket később pontosítjuk.

Kérlek jelezzetek vissza hogy beszállnátok-e a bajnokságba ! Jelentkezési határidő 2011. július 01. !

Ha van olyan társaság akit nem láttok a címzettek között (vagy hibás az e-mail címe) és jönnek a Blitz Weekendre, kérlek szóljatok nekik ! (pl lehetne egy lurdy válogatottat is verbuválni)

üdvözletttel :

Biró Gellért - Gelko -

Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete

Megosztás:

Fontos Szolgálati közlemény!!!

Aki a mai napig nem utalta volna el az esedékes klubtagságiját, az a Blitzig már ne számítson arra, hogy ott esetleg a kezében foghatja. :D Aki viszont utalt, és megy a Blitzre, a helyszínen lesz lehetősége átvenni azt.

Viszont aki szeretné érvényesíteni a tagsági nyújtotta előnyöket és július 5-ig befizeti/utalja/stb. az esedékes összeget, az legyen nyugodt, hogy rajta lesz a taglistán (annak ellenére, hogy a kártyája addigra nem készül el).

Megosztás:

Fontos Szolgálati közlemény!!!

Aki a mai napig nem utalta volna el az esedékes klubtagságiját, az a Blitzig már ne számítson arra, hogy ott esetleg a kezében foghatja. :D Aki viszont utalt, és megy a Blitzre, a helyszínen lesz lehetősége átvenni azt.

gondolom a tagsági kártyát nem foghatja :D

mert fogni azért fogdoshat dolgokat :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.